Newyorkerbyheart

Tyskland eller Spanien??……

Gårsdagens tallerken: bagte kartofler med hvidløgsdressing, dampede grønne bønner og culottesteg…..

En sjælden – alt for sjælden – hyggestund med prinsessen….

I går fik vi culottesteg med bagte kartofler, hvidløgsdressing og dampede grønne bønner. Stegen var perfekt stegt: rød i den ene ende til mig og noget mere gennemstegt i den anden ende til kæresten….

Som jeg før har skrevet, så langtidsbager jeg jo altid vores bagte kartofler, fordi jeg synes at de bliver så meget bedre af det – igår var ingen undtagelse, selvom det var nye bagekartofler. Jeg vasker dem godt og skærer et kryds i dem. Drysser godt med groft salt på og pakker dem så ind i stanniol. Så i ovnen ved 150 grader i et par timer – perfekt hver gang……

I aften løber finalen i EM i fodbold jo så af stablen – og jeg holder ikke med Tyskland *S*. Jeg er heller ikke for vild med at holde med Spanien (vores onde ånd), men ud af 2 onder er Spanien alligevel dem jeg holder med. Hvorfor er det i grunden lige, at så mange danskere stadig ikke er alt for stolte af at holde med Tyskland? Er det stadig noget at den gamle “krigs-ånd” eller er det fordi de ALTID er så heldige?? Tja, for mig eget vedkommende er det fordi de altid er så heldige. Jeg synes at det er træls, at de kan “fedtspille” sig igennem og så alligevel vinde til sidst…..

Tilgengæld synes jeg, at det er FEDT at vi igen får Dannebrog med i Tour de France! Tillykke til Nicki Sørensen som vandt det danske mesterskab i cyling i dag – og dermed kommer til at køre i Tour de France med vores flag! I øvrigt, vandt Kurt Asle Arvesen også det norske mesterskab, så den trøje kommer også med på det danske hold!

I dag har vi dovnet og fået pizza nede fra byen til aftensmad – i morgen skal vi have rester af culottestegen. Jeg vender tilbage på tirsdag med en lakse-/rejeret……

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jun 30, 2008
  7:33 am

  Kagekonen

  Det er et evigt dilemma Birthe. Tyskland eller Spanien… selv havde jeg foretrukket Rusland, men sådan skulle det ikke være. Jeg synes som dig, at det er fantastisk at Danebrog igen skal luftes i Frankrig. I øvrigt vandt Frank Schleck i Luxemburg og han kører da vist også touren i år… Tænk at have 3 mesterskabstrøjer på holdet 😉


 2. Jun 30, 2008
  10:19 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Jeg synes faktisk at Spanien er de rigtige vindere, de spiller sjov og meget flot fodbold 🙂

  Ja, jeg så godt at Frank Schleck vandt i Luxemburg (efter jeg havde skrevet indlægget), det er SÅ flot med 3 mesterskabstrøjer og Fabian Cancellara i enkelstartstrøjen….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!