Newyorkerbyheart

Ægge-/reje-/pastasalat………

Min nyeste bog…….

“Dressingen”, hakkede æg og rejer…….

Den færdige pastasalat……..

Aftenens tallerken……

I aften har vi fået en super let, men MEGET lækker ægge-/reje-/pastasalat – pragtfuld sommermad……

Ægge-/reje-/pastasalat:

4 hårdkogte æg, hakkede

300 g optøede, drænede rejer

1 stor bdt. purløg

karry efter smag

Sweet Heat BBQ fra Santa Maria

salt, friskkværnet peber

kogt, kold pasta

ca. 2 dl creme fraiche 18%

ca. ½ dl mayonnaise

saft af ½ citron

et nip sukker

Bland creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, salt, friskkværnet peber, et nip sukker, chili og karry. Vend hakket æg, rejer og kogt, kold pasta i. Server med et stykke godt, groft brød.

Vi har bestemt os for at køre til Sverige nogle dage på et tidspunkt i kærestens ferie. Han er lige gået på ferie i dag, så vi har kæmpet lidt med at finde et hus deroppe, vi er jo lidt “kræsne”. Et af vores kriterier er, at der skal være en robåd og en sø. Huset skal også helst have indlagt vand og et “rigtigt” toilet. Vi har før prøvet at skulle hente al vores vand ude ved en brønd og det er vi altså for dovne til *S* Vi har næsten fået lovning på et hus ca. 20 km. øst for Gøteborg, så vi kan kombinere det med lidt “stor”by-ferie og total afslapning. Det er ved at være 2 år siden vi sidst har været deroppe, så vi glæder os til at komme derop igen. Bortset fra en tur til Sverige, skal vi bare slappe af og så har vi også en del træværk, der skal have noget olie. Næsten alle de andre naboer har fået givet deres træværk olie, så nu må vi også hellere komme igang………

I morgen kommer vores ven fra København, så da skal vi grille og hygge os. Vi skal have kylling på dåse, men om jeg finder en anden opskrift, ved jeg ikke endnu…

Bøger:

Jeg har fået endnu en bog, købt på Antikvariat-net. Det er Steve Berry’s “Alexandria forbindelsen” og jeg glæder mig meget til den. Jeg har før læst “Romanovprofetien” og den var jeg helt VILD med, den var god, spændende og så havde den et historisk islæt.

TILLYKKE til Carlito (Carlos Sastre) – og CSC/Saxo Bank. Jeg synes at det var flot da Frank Schleck fik trøjen, men jeg synes i den grad også at det er fortjent at Carlos Sastre får den – jeg håber, at han kan køre i den til Paris…..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 24, 2008
  9:44 am

  Anonymous

  Hej 🙂
  Tak for din anbefaling af Steve Berry. Anser mig selv som værende fuldblods læsehest – men ham havde jeg ikke hørt om ! 3 bøger er bestilt – inkl. Tempelriddernes arv. Altid inspiration til dette og hint på din blog – 1000 tak for det !

  http://www.steveberry.org

  Venligst
  KarenGlad


 2. Jul 24, 2008
  10:58 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Karen!

  Glad for at du kunne bruge min anbefaling – jeg har ikke engang læst Tempelriddernes Arv, men jeg skal have den bestilt. Hvis den bare lever lidt op til “Romanovprofetien”, så er den GOD!

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!