Newyorkerbyheart

De nye fliser…..

02 juli , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Shopping - Tags:

Fliserne og trappen bag carporten og redskabsrummet……

Nu er der fliser hele vejen langs huset, før sluttede det lige efter terrassedøren…..

 

Aftenens skønne burger med grillet majskolbe…..

 

……og indholdet…..

Jeg lovede Jer billeder af de nye fliser, så de kommer her! Vi er selv meget glade for resultatet (tak, Ole!) og synes at det er blevet helt perfekt. Det er skønt at kunne gå langs huset uden at få beskidte sko og så fungerer det jo også som en ekstra terrasse……

I aften fik vi jo PAJ’s gode cheeseburger – som jeg selv skulle prøve at lave for første gang – og resultatet blev godt – jeg tror at det lykkedes mig at få dem (næsten) lige så gode som PAJ’s. Hvis I endnu ikke har prøvet at lave dem, kan jeg kun – endnu engang – opfordre til at I får det gjort…..

Vi har lige fået en DAB radio – en Tangent Trio i hvid – som jeg synes er den utrolig smuk radio. Vi har længe diskuteret frem og tilbage om vi skulle have en DAB radio eller ej, men en ting er sikkert, vi har ihvert fald manglet en radio. Vi blev så enige om, at når vi alligevel ville have en radio – og en pæn en der ligesom passer ind i vores hus – så kunne vi ligeså godt købe en med DAB i. Så nu kan vi både høre DAB, FM og jeg kan også sætte min Ipod til – helt perfekt……

I morgen lover de jo endnu en dag med dejlig solskin, så vi skal grille svinemørbrad. Hvordan ved jeg ikke helt endnu, men der kommer nok noget på bloggen i morgen….

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 2, 2008
  9:21 pm

  Eva

  Kære Birthe,

  Det er blevet superflot – og praktisk! Det forstår jeg godt at I er glade for.

  Jeg har ikke prøvet at lave burgerne endnu. Jeg er ikke så pjattet med blåskimmelost, men det er vel det specielle ved netop den burger eller…?

  Kh. Eva


 2. Jul 2, 2008
  11:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Eva!

  Altså du kan også sagtens bruge cheddar, emmentaler eller anden ost…
  Det er ligeså meget opbygningen, lidt baconfedt i farsen til burgerbøfferne og den revne peberrod på tomaterne…
  jeg har ikke smagt den med “almindelig” ost, men jeg vil tro at det også smager godt! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!