Newyorkerbyheart

Farsbrød a la Newyorkerbyheart med pastasalat…..

Det formede farsbrød…..

Baconskiver lagt på og smurt med sød chilisauce…….

Pastasalaten…..

Det færdige farsbrød……

Aftenens tallerken…..

I aften har vi fået farsbrød, pastasalat og min ynglings dressing. Hvis I ikke har prøvet at lave dressingen, kan jeg kun opfordre Jer til at prøve den! Den er sædvanligvis en stor succes – ihvert fald her i huset *S*

Farsbrød a la Newyorkerbyheart:

500 g hakket oksekød

1 æg

lidt mælk

ca. ½ glas sorte oliven, hakkede

ca. 10 små champignon, grofthakket

2 tsk. kapers, hakket

1½ tsk. grønne peberkorn i lage, let knuste

½ bæger feta, smuldret

1 løg, revet/meget fint hakket

3 fed hvidløg, finthakket

salt, friskkværnet peber

Sweet Heat BBQ krydderi fra Santa Maria

ca. 2 spsk. BBQ sauce (jeg brugte “smokey maple”), gerne noget med en lidt “røget” smag

1 pk. bacon i skiver

sød chilisauce til pensling

Rør alle ingredienser – undtagen bacon i skiver og sød chilisauce – sammen til en fars. Kom farsen i et fad og form det til et “brød”. Læg baconskiver på og pensl med sød chilisauce. Sæt i ovnen ved 180 grader i 1 time, læg evt. stanniol over de sidste 15 minutter, hvis den bliver for mørk.

Pastasalaten bestod af kogt, kold pasta (kogt al dente), salat-mix, agurk i små tykker (uden kerner), lidt squash (finthakket), resten af fetaen, resten af oliven, lidt emmentaler i små tern, gulerødder i strimler, tørrede tranebær, græskarkerner og champignon i skiver. Serveres med min bedste dressing.

Er det bare mig eller blæser der mere i Danmark, end det gjorde før i tiden??? Jeg synes at det konstant blæser noget nær “en halv pelikan”!! Mon det er naturen/vejret der ændrer sig, eller mon jeg bare lægger mere mærke til det??

Vi har været oppe og spille tennis i aften efter aftensmaden og det kan jeg IKKE anbefale efter en gang farsbrød!!! Hold da op hvor blev jeg tung i “rumpetten”, mere end jeg er sædvanligvis, og det siger ellers ikke så lidt *S* Jeg følte, at jeg nærmest var groet fast på banen i flere tilfælde – og jeg kunne se på kæresten at han havde det noget nær på sammen måde…….

Jeg har ikke fået lavet yogalates i meget lang tid, men tilgengæld får jeg rørt mig ved at spille lidt tennis her i sommer månederne. Jeg kan dog ikke helt undsige mig fra at savne det, faktisk så meget at jeg har tænkt på at afprøve et pilates hold i det lokale idrætscenter, stort skridt for mig…..

I morgen står den på rester. Jeg vender tilbage på lørdag med noget med svinemørbrad……

Print Friendly
Tilbage

9 kommentarer


 1. Jul 18, 2008
  10:37 am

  Solveig

  Skøn mad Birthe:-)

  Jeg tror vi skal prøve din dressing til vores salat i aften..

  Det er sjovt du nævner det om blæsten. Jeg har nemlig tænkt på det samme.. Jeg syntes, det blæser meget mere end det plejer. Jeg syntes, jeg kan se det på de altankasser vi har hængende på huset. De har aldrig været så sølle som i år…


 2. Jul 18, 2008
  10:41 am

  Lise

  Kære Birthe,
  hyggeligt at “se” dig :o)

  Kærligst
  Lise


 3. Jul 18, 2008
  10:44 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Tak – og i lige måde 🙂

  Mange hilsner
  BIrthe


 4. Jul 18, 2008
  10:44 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Solveig!

  Jeg håber at I vil kunne lide den, den er vores favorit. Jeg laver den bare ikke så tit, fordi det er lidt hårdt for min hånd at skulle piske så meget 🙂

  Glad for at høre at andre har det som mig…..

  Mange hilsner
  Birte


 5. Jul 18, 2008
  3:02 pm

  Sister Bonde

  Du har lovet et billede, så vi kunne se den rumpet.

  Nej, det har du ikke lovet 😀

  Har du set, at vi har nydt dine kammuslinger – ovre hos mig?


 6. Jul 18, 2008
  3:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sister!

  Hvis det skulle være med billed, så ville jeg ihvert fald håbe at du har en computer med stor skærm *S*

  Jeg har været inde og kigge – og lagt en kommentar. Er du forresten på Facebook?

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jul 18, 2008
  4:02 pm

  Sister Bonde

  Yes I’am


 8. Jul 19, 2008
  12:18 pm

  Solveig

  Birthe.. Den dressing den er bare god.. Føj for den 😉

  Godt jeg lavede rigeligt, så er der nemlig også til i aften:-)


 9. Jul 19, 2008
  5:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Solveig!

  Jeg er glad for at I kunne lide den 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!