Newyorkerbyheart

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke og tomatsalat………

Det hjemmelavede hvidløgsbrød……

Tomatsalaten med feta…..

Flødeost-fyldet til kyllingebrystfileterne……

En lomme skæres og fyldet kommet i…..

Parmaskinke vikles om og så vendes de i sød chilisauce……

Færdigstegte i ovn…..

Aftenens tallerken…..

Så træt en prinsesse, at hun faldt i søvn mens hun var ved at vaske bagbenet – som så endte på nakken *S*…….

I aften har vi fået fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke og en tomatsalat – det smagte SUPER godt! Jeg har jo flere gange fortalt om det wasabi-/sesamekrydderi fra Santa Maria som jeg bruger meget og jeg brugte det også i aften i tomatsalaten. Det giver en utrolig god og spændende smag til alt hvad jeg har brugt det til indtil videre og er helt sikkert noget som jeg må have købt noget mere af…….

Jeg synes i det hele taget at Santa Maria er kommet med en masse nye spændede krydderier/salte, men jeg synes også at de er MEGET dyre! Jeg tror dog, at jeg bliver nødt til at købe deres “Smoked Sea Salt“, deres “Himalaya Pink Salt” og deres “Hawaiian Red Salt“, som alle lyder meget spændende – så må vi spare andre steder *S*……

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke, 2 pers.:
2 kyllingebrystfileter
salt, friskkværnet peber
½ pakke flødeost naturel
2-3 champignon, hakkede
3-4 soltørrede tomater, hakkede
1 fed hvidløg, presset
1 pakke parmaskinke
sød chilisauce
1 citron
Bland flødeost, hakkede soltørrede tomater, hakkede champignon, presset hvidløg, salt og friskkværnet peber sammen. Skær en lomme i hvert kyllingebrystfilet, men pas på ikke at skære hele vejen igennem. Krydr indvendigt i lommen med salt og friskkværnet peber og fordel fyldet i dem. Krydr udenpå kyllingebrystfileterne med lidt salt og friskkværnet peber, vikl parmaskinken godt om, så det holder lommerne i kyllingebrystfileterne sammen. Dyp dem i sød chilisauce og kom dem på en varm pande med lidt olie. Pres citronsaft over og brun dem af. Læg dem i et ovnfast fad og steg dem færdigt i ovnen ved 180 grader i ca. 20-30 minutter – til de er gennemstegte.

Tomatsalat med feta:
4 aromatiske (bøf)tomater i tern
1 pakke feta, smuldret
salt, friskkværnet peber
hakket persille (jeg var løbet tør)
olivenolie
wasabi-/sesamekrydderi fra Santa Maria
Bland det hele sammen, smag til med salt og friskkværnet peber.
Hvidløgbrødet lavede jeg bare med et spinat ciabattaflute som jeg havde købt frossent, tøede det op, skar det i skiver UDEN at skære helt igennem og så smøre med hjemmelavet hvidløgssmør i rillerne. Ind i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.

I morgen står menuen på wasabi-kartoffelmos med stegte kammuslinger…….

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Jul 11, 2008
  10:04 pm

  Eva

  Kære Birthe.

  Hvor ser maden lækker ud… det må jeg prøve at lave! jeg har ellers været rigtig doven – alt for længe. Hvor køber du krydderierne?

  Kh Eva


 2. Jul 11, 2008
  10:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Eva!

  men du har jo også haft travlt og ikke været ovenpå 🙂

  Maden smagte rigtig godt og du kan købe krydderierne i alle større supermarkeder (tror jeg), jeg køber som regel i Superbrugsen, fordi det er der vi handler (-sammen med Netto)…

  God weekend.

  Mange hilsner
  BIrthe


 3. Jul 11, 2008
  10:14 pm

  Eva

  🙂 Du har ret, men jeg må se at komme i gang.
  Jeg synes ofte, at jeg har været uheldig med soltørrede tomater – så er de seje eller også er de tørre. Hvilken slags bruger du?

  Også god weekend til dig

  Mange hilsner fra Eva


 4. Jul 11, 2008
  10:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Eva!

  Det var da træls! De sidste jeg købte – og som jeg brugte her – er fra Netto. De var skåret i strimler, tror at de er til salatblandinger, men de har været gode 🙂
  Hvis de er meget tørre, så prøv at lægge dem i kogende vand i 5 minutter, det gør jeg nogle gange…

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jul 11, 2008
  10:22 pm

  Eva

  Det må jeg prøve… Ligger de i poser?

  Eva


 6. Jul 11, 2008
  10:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  ja, dem jeg købte der er skåret i strimler, ligger i poser. Sådan nogle gennemsigtige nogle med lidt grøn farve på tror jeg nok 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jul 12, 2008
  8:50 am

  Charlotte

  Kære Birthe
  Jeg er bare så imponeret over din blog og dine madkreationer. Ja, jeg husker dig og mad ;o) Husker du picnic ved vandfaldet hos min familie!? Jeg har en hel serie af billeder af os fra det sted, hvor vi står over, foran, under etc. vandfaldet. Jeg har nogle opskrifter, som jeg har samlet, men de ligger bare, så jeg har egentlig lyst til at sende dem til en, der måske kunne få glæde af dem. Hvad med de der bøger fra Føtex, hvor man samler opskrifter, har du dem!? Hvis du vil betale portoen, har jeg også to af dem, du gerne må få. Du kan sende mig din adresse på facebook (så kan du også se MINE prinsesser, hvis du ikke har set dem. De fyldte to år i maj). Knus Charlotte


 8. Jul 12, 2008
  3:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Charlotte!

  Om jeg husker det? Du kan tro at jeg husker det 🙂 Joyce og jeg sad faktisk og kiggede på billeder af os da vi var i USA og se Tristans graduation (sikke en oplevelse!). Har du hørt at “the old man in the mountain” er faldet ned? han eksisterer ikke mere…

  Jeg vil helt vil gerne have dem, hvis du ikke selv kan bruge dem. Jeg sender dig en besked på facebook. Jeg har skam været inde og “lure” på dine prinsesser og de er jo lige så yndige som deres mor! 🙂

  Kærlig hilsen
  Birthe


 9. Jun 11, 2012
  5:49 pm

  Berit

  Kære New Yorker by heart
  Jeg nyder så godt af dine mange gode opskrifter og indlæg og nu har jeg mulighed for at give tilbage. 🙂 Du nævnte ovenfor at du syntes Santa Maria har mange gode krydderier, men var ret dyre. Jeg bruger KUN krydderier fra T.I.Krydderier.
  En dansker som sammen med en inder har udviklet krydderier, og nu driver en helsekost med speciale i krydderier. Deres himalya salt koster kun 12 kr for en pose med 200 g. Og de har så mange spændende varianter af alle kryddeerier.. Og kvaliteten er i top. Jeg ved du vil sætte pris på dette sted, og hvis du har mulighed for at køre forbi og lade dig inspirerr må du endelig gøre det.. Det har min varmeste anbefaling. Tusind tak igen for dine fantastiske indlæg. KH Berit


  • Jun 11, 2012
   9:19 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Berit!

   Tak for din kommentar og info. Jeg har tilladt mig at slette linket til dem, fordi jeg får så mange spam-links herinde, håber at det er ok 🙂 Jeg vil helt sikkert kigge forbi deres side og se hvad de har……….

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!