Newyorkerbyheart

Hvor sød er hun lige??……

10 juli , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Bøger, Familie - Tags:

Lille Luna…..

Majskolbe og sut – så er der ikke meget mere i verden hun kan ønske sig……

Beklager at der ikke kom mad på bloggen i går som jeg havde lovet Jer, men vi blev inviteret om til kærestens mor til aftensmad. Kærestens søster og 2 børn var på et hurtigt besøg fra Sjælland, så vi benyttede chancen til at hilse på dem. De havde været i Legoland hele dagen, så det var et par trætte unger, men lille Luna livede op da hun så majskolberne, som hun i den grad hyggede sig med *S*

Det var skønt at se dem og lille Luna er bare noget af det kønneste – sammen med hendes storesøster som skal begynde i skole her til august. De har lige været på Kreta hvor de 2 lyshårede og blåøjede unger var MEGET populære…..

I aften kommer der dog mad på bloggen, det lover jeg Jer!

Bøger:

Jeg er begyndt på “Frost og aske” af Inger Wolf og den er GOD!! Jeg har også læst hendes første bog: “Sort sensommer“, som også er MEGET anbefalelsesværdig hvis I ikke allerede har læst den. Hun skriver helt vildt godt og har nogle virkelig gode personbeskrivelser. Jeg er kun lige kommet i gang med “Frost og aske” men jeg er allerede fanget og den virker rigtig, rigtig god. Jeg glæder mig til at læse mere……

Det er jo ingen hemmelighed at jeg er storsamler af opskrifter, så jeg vil gerne komme med en OPFORDRING til Jer der læser med: Hvis I har nogle (uge)blade – Femina, Ugebladet Søndag, Alt for damerne, Ude & Hjemme osv – med opskrifter I, så må I gerne sende dem til mig. I kan maile til mig på: newyorkerbyheart@gmail.com for at få min adresse og jeg vil også godt betale lidt for dem, det må vi finde ud af. Så ind i gemmerne og se om I har noget jeg kan bruge – afsted! *S*……..

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Jul 10, 2008
  1:10 pm

  Sister Bonde

  Jamen – så må jeg i gang, det vil jeg gerne gøre for dig, så send du bare din mail til min mail, som står på min side 😀

  Og jo hun er sød


 2. Jul 10, 2008
  1:16 pm

  Anonymous

  Kære Birthe! Du har fået en ny læser ;o) Og den der dobbelte browniekage fra i går ser helt fantastisk ud – den må jeg prøve ;o)
  Kh. Charlotte (fra New Hampshire – nu Egå)


 3. Jul 10, 2008
  1:26 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Hun er virkelig bedårende… sikke store blå øjne! De kan virkelig gøre én bløde de små!!! Jeg glæder mig i hvert fald til mit kram i morgen!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 4. Jul 10, 2008
  1:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sister!

  Jeg løber straks derind – tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jul 10, 2008
  1:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Charlotte!

  Hvor er jeg glad for at se dig herinde 🙂 Jeg håber du er glad og lykkelig…

  Se jeg har holdt ved min interesse for mad – kan du huske de gode måltider vi har delt? 🙂

  Kærlige hilsner og tanker
  Birthe
  PS: Joyce spurgte til dig…..


 6. Jul 10, 2008
  1:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Ja, hun er bedårende og jeg kan godt forstå at du glæder dig 🙂 Der kommer lige en mail fra mig i løbet af dagen…

  Kærlig hilsen
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!