Newyorkerbyheart

Jeg er RASENDE!!!……

13 juli , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Tanker - Tags: , ,
Jeg er SÅ gal lige nu…..
Vi har lige haft endnu en kvinde med hendes barn som er gået mellem vores carport og vores hus – vores PRIVATE grund – som vil svare til at vi gik rundt i andres indkørsel! Da jeg gik ud og sagde til hende, at det altså ikke var nogen offentlig sti sagde hun bare: “Det ved jeg da godt, men jeg er altså ligeglad!!!”. Jeg blev helt stum af forbavselse for hvordan i alverden kan man være SÅ uhøflig???
Jeg spurgte hende så hvad hun ville sige til, hvis vi gik rundt i hendes have? Hun ignorerede mig bare!!! Jeg er SÅ vred. Jeg føler virkelig at vores private sfære bliver invaderet. Jeg har lige bekendt gjort overfor kæresten, at næste gang, så følger jeg altså efter dem der går igennem og går en tur i deres have – så må vi se hvad de siger til de……..
Det gør mig også gal at hun lærer hendes barn, at regler IKKE skal overholdes. At hun i den grad er total ligeglad med andre. Hvordan skal hendes barn så lære andet??
Nå, nu har jeg fået det ud, så hvis I på et tidspunkt hører om nogen der har haft en fremmed gående rundt i deres have – så ved I at det er mig *S*
Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Jul 13, 2008
  9:13 pm

  Jeanette

  Jeg kan sagtens sætte mig ind i det. Men pas på – hun skal slet ikke fylde så meget hos dig. Overvej snedigt come-back event. Sig at du vil fotografere hende og lægge hende på verdens mest besøgte blog 🙂 Kom igen, Birthe.
  Mange hilsner Jeanette
  Ps, birthe – menuen med kartoffelmos og kammuslinger – ENGLENE SYNGER!!!


 2. Jul 13, 2008
  9:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jeanette!

  Du har ret, jeg burde ikke lade det fylde så meget. Jeg blev bare SÅ gal og så har jeg det svært når jeg følger mig “invaderet”….

  Ja, det det smagte også os RIGTIG godt i går – ikke sidste gang det står på menuen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 13, 2008
  9:20 pm

  Anette B

  Har fulgt dit blog noget tid men kan ikke huske om jeg har skrevet her før. Men sikke da en frækhed at folk bare vader ind på jeres grund. Håber der kan sættes en stopper for det. Uhm hvor en masse lækre opskrifter 🙂 God søndag aften


 4. Jul 13, 2008
  9:28 pm

  Hanne

  Har du ikke en vandpistol som du kan anvende 😛 ej, men utraditionelle metoder er i orden når folk ikke kan opføre sig ordentlig, især når hun indrømmer at man ikke burde gå gennem jeres have. Er det en nabo?

  Ellers vil jeg bare sige at det er en kanon madblog du har – min kæreste er vild med dine billeder 🙂


 5. Jul 13, 2008
  9:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anette B!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende – det betyder meget for mig 🙂

  Ja, jeg må indrømme at jeg aldrig kunne finde på det, me sådan er vi jo så forskellige….

  Jeg er glad for at du kan lide min blog.

  mange hilsner
  Birthe


 6. Jul 13, 2008
  9:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Hanne!

  Sjov ide 😀

  Jeg aner ikke hvem hun er eller hvor hun bor (hvilket hun skal være glad for *S*), men jeg synes at det er ret frækt.

  Jeg er glad for at I kan lide min blog – og mine billeder – tak!

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jul 13, 2008
  10:28 pm

  Rikke

  Jeg kan godt forstå du er gal, det ville jeg også være. Det er da en uforskammet opførsel.

  Det ender med at I må lave en låge, så skulle det vel sige at man ikke går den vej.

  Ellers synes jeg den med vandpistolen er god 🙂

  Hilsen

  Rikke


 8. Jul 13, 2008
  11:00 pm

  Christiane MB

  Ja, ja, vandpistol eller haveslange (en slik man vander blomsterne med) er et fint “våpen” mot slike uforskammede mennesker – hun fortjener en kald dusj!
  I sånne tilfeller skulle man ønske at man hadde en stor hund..


 9. Jul 13, 2008
  11:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Ja, måske det ender med at vi må gøre et eller andet…

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Jul 13, 2008
  11:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Christiane!

  Ja, en stor hund ville måske gøre godt, vores lille kat skræmmer desværre ikke så mange væk 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Jul 13, 2008
  11:46 pm

  Needful Friends

  jeg har vaeret her foer men jeg har ikke skrivet indtil nu…

  jeg havde altsaa behov for at fortaelle dig en lille historie …

  foerst…jeg kan da godt forstaa at det er irriterende…og det du siger om ansvar for boern og hvad de laerer om rigtigt og forkert…er da rigtig nok…hvad bilder hun sig ind. jeg har ingen loesning parat lige for tiden…

  men her er min historie: jeg har en nabokone boende in en af sidegaderne…som har aabnet sig for mig og min datter som en veninde…og 2 aar senere finder jeg ud af, at hun altsaa har vaeret i seng med min mand…

  jeg er adskilt fra ham nu, da det ikke var det eneste igennem aarene…dengang gik jeg ned til hende og hendes mand og spurte hvad hun bilder sig ind…

  en dag senere gik hun til en sagfoerer…som skrev os at vi ikke maa komme i naerheden af hendes hus og grund fra nu af…

  men hun selv spadserer forbi mit kökkenvindue mere end 4 gange om ugen…og bliver staaende for at kikke ind og se hvad der sker. naar jeg har gaester, gaar hun frem og tilbage flere gange for at see mere…og hvis jeg er uheldig ringer hun og haenger i naar jeg svarer telefonen.

  det er simpelthen utroligt hvad folk bilder sig ind.

  haaber du finder en loesning

  hilsen anja


 12. Jul 14, 2008
  10:10 am

  www.tankehal.dk

  jeg stemmer også for vandpistol og billeder på blog. Du kan roligt gøre det når hun svarer sådan og opfører sig sådan !!!
  Som Jeannette siger KOM IGEN:::
  Ps har fået bil nu så jeg kommer gerne og laver et par håndbremse vendinger hvis du ved hvor hun bor og forærer dig nogle trøste pinjekerner 🙂
  jeg kører nemlig tit forbi “indgangen” / vejen ind til der hvor du bor 🙂
  Bare rolig har ikke gået i din indkørsel eller kørt der ..


 13. Jul 14, 2008
  10:23 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anja!

  Puhh, sikke en historie, så har jeg jo ikke rigtig noget at klage over 🙂 Kan du ikke gøre noget på en eller anden måde (måske du også skulle give hende vand *S*)

  Velkommen herinde og jeg er så glad for at du giver dig til kende, det betyder meget for mig at vide hvem der læser med herinde 🙂

  Mange hilsner og tanker
  Birthe


 14. Jul 14, 2008
  10:25 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tankehal!

  Sikke da en god ide *S*, men tro mig hvis jeg vidste hvor hun boede gik jeg selv en tur i hendes indkørsel/have 🙂

  Jeg ved godt at det måske ikke er noget at blive SÅ oprørt over, men det er altså ret irriterende at sidde i sin sofa eller ved sit spisebord og der så pludselig går mennesker rundt og ser ind ad ens vinduer, lige på den anden side af ens mure hvor der bestemt ikke burde gå mennesker….

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Jul 14, 2008
  10:39 am

  Dorthe

  Hej Birthe,
  pfyffff da, hvor er det bare grænseoverskridende i mere end en forstand….
  Ha’ en rigtig god dag, overvejer stadig, at bage den dobbelte brownie!
  De bedste hilsner
  Dorthe i regnvåde Prag


 16. Jul 14, 2008
  10:46 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Dorthe!

  Dejligt at høre fra dig 🙂

  Du skulle bage den brownie – den er GOD 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Jul 14, 2008
  5:13 pm

  Angelika

  Hej Birthe

  Jeg ville helt klart tage vandslangen frem og liiige pludseligt mens kvindemennesket vader rundt begynde at vande blomster – og tilfældigt sprøjte meget ehmm.. tæt på hende. Kan være hun rent faktisk lærer noget af det. Kan lige se det for mig.

  Ellers dejligt at læse at din lille mis har fået det fint igen. Det manglede næsten lige.

  Hilsner fra Angelika


 18. Jul 14, 2008
  10:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Ja, det skaber nogle ret sjove billeder inde i hovedet 😀

  Mange hilsner
  BIrthe


 19. Jul 15, 2008
  12:53 pm

  Maude

  Kan du ikke stå på lur og hælde koldt vand over hende fra et vindue næste gang hun kommer vadende… Det virkede på min kat.
  Den tissede aldrig bag døren igen!


 20. Jul 15, 2008
  3:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maude!

  Ja, måske det skal prøves, ideen får mig ihvert fald til at grine 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!