Newyorkerbyheart

Hjemme igen……..

01 august , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Ferie/rejser - Tags: , ,

Statue der stikker op af vandet inde i Borås……

Eric Gadd trykker den af på scenen på torvet i Borås…….

Det smukke syn vi passerede hver dag på vejen ned til Bollebygd……..

Så er vi hjemme igen efter nogle skønne og dejlige dage i Sverige, vi har nydt at være tilbage efter at have undværet det i 2 år…..

Vi tog ikke i Djurparken i Borås i går, som jeg skrev at vi ville den anden dag, men tog istedet til “Knalleland” – og før I får gode ideer om hvad det er, så vil jeg tilføje at det er et stort shoppingsted i Borås. Vi købte nu ikke det helt vilde, men gik rundt og så lidt på de forskellige ting. Bl. a. købte vi en del billig slik (løs vægt) med hjem, det kostede kun kr. 4,-!! pr. 100 g – BILLIGT!!

Vi nød en “Mocha frappe” (en iskaffe) på Waynes Coffee, som er en kæde af kaffesteder (lidt ligesom “Star Bucks”, bare i mindre forhold. Deres steder er SUPER hyggelige og MEGET tiltalende. Vi har besøgt 2 forskellige og begge gange har vi fået deres Mocha Frappe som er virkelig gode. I går til frokost fik vi så også en sandwich (som er en kæmpe stor “fætter”) og så købte vi et stykke brownie med hjem og jeg har aldrig fået SÅ god en brownie – og jeg har spist UTALLIGE af dem *S* Den havde den helt rigtig konsisten og var ikke sød, som nogen kan være, den havde bare en FANTASTISK smag……

I går aftes kørte vi så igen ind til Borås for at høre musik inde på “Storatorget” – sammen med MANGE andre mennesker. Det var gratis koncert og det var med Eric Gadd, som underholdte i 1½ time. Jeg kendte ikke så meget til Eric Gadd, men hold da op hvor var det godt!! Sådan lidt en blanding mellem Thomas Helmig (når han er lidt funky) og Eran DD – slet ikke dårligt. Der var rigtig mange mennesker og vejret var jo helt perfekt, så det var en super og ideel afslutning på vores ferie, vi kørte hjem og sov i vores lille hytte for sidste gang i løftet stemning……..

Vores lille ven (den sølvgrå kat) var ked af at vi skulle hjem, da vi stod op, sad den og ventede udenfor. Den kredsede om os hele morgenen og da værten kom op for at sige farvel, “klagede” han lidt over at han slet ikke havde set den siden vi var ankommet. Vi overvejede at tage den med hjem til prinsessen, de ville blive et flot par og sikke et bryllup *S* – men jeg tror alligevel, at hun foretrækker at forblive “gammelmø”…..

Det er dejligt at være hjemme igen, de 5 dage var meget passende i denne omgang. Normalt når vi har været i Sverige, har vi været deroppe i 7 dage og det er også fint når vi fisker meget og nyder dagene på søen. Men når vi, som denne gang, “bare” har kørt rundt og set på ting – så er 5 dage fint…….

Bøger:
Jeg var jo egentlig ved at læse “Geniets hemmelighed” af David Baldacci, men da kæresten løb tør for læsestof og jeg alligevel bare læste mine amerikanske blade, så fik han lov til at overtage min bog. Jeg har ikke kommet så lang, så det gjorde ikke så meget…..nu må jeg finde mig en ny…….

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 2, 2008
  6:18 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Jeg har været lidt sløv med kommentarerne – der er bare lidt meget lige nu! Men Jeres ferie så virkelig hyggelig ud – jeg håber, at I har nydt det rigtigt meget (som det jo også ser ud til!!!).

  Men det er jo også altid dejligt at komme hjem – og især til Prinsessen, som godt kunne gå han og blive lidt jaloux der 😉

  Jeg ringer én af dagene…

  Kærlig hilsen
  Pernille


 2. Aug 2, 2008
  6:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Hey tænk ikke på det, jeg er sløv til i det hele taget at komme rundt til de blogs jeg gerne vil besøge – jeg har dog lige været et smut forbi din i dag (også uden at efterlade kommentar *S*).

  Vi havde en god ferie, ikke som vi plejer, men det her var også meget sjovt – især musikken den sidste aften…

  Jeg glæder mig til at høre din stemme igen 🙂

  Kærlig hilsen
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!