Newyorkerbyheart

Kartoffelsalat og BBQ ben……

Dagens kartoffelsalat……

Spinatsalat med melon, rødløg og græskarkerner……

BBQ ben…..

Aftenens tallerken…….

I dag har vi fået kartoffelsalat, BBQ ben og en spinatsalat – god, lækker og MEGET mættende aftensmad *S*

Benene er købt hos vores lokale slagter og de var meget lækre: godt med kød på og smagfulde. De var forkogte, så de skulle bare lige grilles et kvarters tid. Jeg penslede dem med den Budweiser BBQ sauce som vi havde med hjem fra USA – og som vi nu desværre har brugt det sidste af. Håber at min Mama kan supplere med flere…….

Kartoffelsalat med soltørrede tomater:

creme fraiche 18%

mayonnaise

kogte, pillede kartofler, skåret i tern

5-6 små syltede agurker (cornichon’er), skåret i små tern

lidt af syltelagen

lidt karry

salt, friskkværnet peber

4-5 semi-dried soltørrede tomater, finthakket

evt. lidt sukker

Creme fraiche og mayonnaise blandes, derefter smages det til med salt, friskkværnet peber, karry, evt. et nip sukker og lidt af syltelagen fra cornichon’erne. Vend kartofler, hakkede cornichon’er og soltørrede tomater i. Lad den stå ½ times tid inden servering.

Salaten var bare frisk spinatblade, rødløg i fine skiver, ½ honningmelon i tern, græskarkerner og friskkværnet peber.

OL er skudt igang og selvom det endnu ikke er blevet til danske medaljer, så synes jeg at de danske udøvere der har været i aktion, har gjort det godt. Jeg må indrømme, at jeg ikke synes at Kina var der rigtige land til at få et OL, men de klarer det jo sådan set meget godt og måske kan det få en positiv indflydelse på landet. Man skal jo selvfølgelig heller ikke blande politik og sport…..

Jeg hepper på “guld-fire’eren”, hvor gjorde de ro-drenge det bare flot, det samme kan siges om både herre og dame dobbeltsculler. Den værste nyhed er nok at Michael V. Knudsen IKKE kan være med mere pga. blindtarmsbetændelse, han bliver svær at undvære. Selvom der siges at ingen er uundværlige, så er han det måske alligevel for det danske håndboldlandshold – ÆV!

Det er lidt “sjovt” for hvert 4. år når der er OL siger jeg altid, at det ikke er noget for mig, at jeg ikke skal se særlig meget af det. Alligevel, bliver jeg totalt grebet af det HVER gang og ser sportsgrene jeg knap nok vidste eksisterede – jeg må bare konstantere: at OL er speciel…..

Så er ferien slut for kæresten og det er tilbage til hverdagen igen. Prinsessen og jeg vil savne at have ham gående herhjemme, men det er selvfølgelig også rart at han kommer tilbage og tjener nogle penge igen *S*. Prinsessen vil da for alvor savne hendes Papa, for hun er MEGET glad for ham og hun sidder trofast og venter udenfor døren hver gang han er på toilet eller i bad. Når han går rundt udenfor, går hun bagefter ham og når ham ligger på sofaen – ligger hun mellem hans ben. Kun om natten ligger hun hos mig……

I morgen kommer skal vi bare have rester, så jeg vender tilbage igen på tirsdag…..

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Aug 10, 2008
  9:18 pm

  Anette

  Sikke en lækker aftensmad i har fået! Jeg har det på nøjagtigt samme måde som dig mht OL. Plejer at sige jeg ikke gider se det men ender alligvel med at Tv´et kører og jeg kigger med 😛


 2. Aug 10, 2008
  9:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anette!

  Det smagte rigtig dejligt – og er er stop mæt! 😀

  Godt at høre at andre har det på samme måde…

  mange hilsner
  Birthe


 3. Aug 10, 2008
  11:36 pm

  Anonymous

  Hej Birthe.
  Jeg er en KÆMPE fan af din blog og jeg følger med hver dag for at finde ny inspiration til min madlavning – hvilke måde min kæreste og jeg nyder godt af. Du har simplethen den hyggeligste blog og jeg kan bare ikke lade vær med besøge den hver dag. Synes lige du skulle have nogle rosende ord med på vejen, da der er sjældent at jeg finder så god en blog som din:) Keep up the good work!
  Hilsen din største fan Sofie


 4. Aug 11, 2008
  10:04 am

  Lise

  Hej Birthe,
  uhm de der ben har vi også fået – de er rigtig gode. Faktisk er det en lækkert slagterbutik Askov har, ville ønske den lå i Hvalsø :o)


 5. Aug 11, 2008
  10:33 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sofie!

  Tusinde tak for din dejlige kommentar, det gjorde mig MEGET glad da jeg åbnede op for computeren her til morgen! 😀

  Jeg er glad for at du kan bruge min blog til inspiration og som hyggelig læsning – tak fordi du giver dig til kende.

  mange hilsner
  Birthe


 6. Aug 11, 2008
  10:34 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Ja, det er en god slagter at have i nærheden! 🙂
  Det er faktisk første gang vi prøver hans ben – men bestemt IKKE sidste!

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!