Newyorkerbyheart

Kylling i vindruesauce – med ændringer……

15 august , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags: ,

Kyllingestykker drysset med karry, salt og friskkværnet peber brunes af……..

Rødløg og hvidløg svitses…….

Så er det ved at være klar…….

Aftenens tallerken…….

I dag har vi fået en af mine yndlingsretter: kylling i vindruesauce, som oprindelig er en opskrift fra Arla, men denne gang har jeg ændret lidt i den…..

Jeg har fået en mail fra en læser fra Malaysia, som havde tilsat rødløg og hvidløg, så det skulle jeg jo også prøve – kan ANBEFALES! *S*

Jeg havde heller ikke noget madlavningsfløde, med jeg havde en pakke flødeost naturel, så det kom jeg i istedet for – det virkede perfekt! Så alt i alt ændringer der ikke ødelagde denne skønne ret, men bare føjede lidt ekstra til……..

Har I endnu ikke kastet Jer ud i det, så må I altså prøve det, det er SÅ godt!! I aften fik vi bare pasta til, en rest jeg havde i køleskabet som bare lige fik lidt vand og så i microovnen. Desuden fik vi også lidt dampet broccoli……

I aften har vi været oppe og spille lidt tennis – skildpadde tennis kalder jeg det – fordi jeg er SÅ langsom *S*. Pga min sygdom bevæger jeg mig ikke med en kats smidighed og det kræver lidt tålmodighed af kæresten, men det går nu meget godt! Jeg er ved at have styr på teknikken, så nu skal jeg også bare have styr på kroppen *S* Det kommer jo heller ikke an på hvor godt jeg gør det, men AT jeg gør det, det er en sejr i sig selv…….

I morgen skal vi have rester……..

God weekend til Jer alle *S*

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 16, 2008
  2:21 am

  Voksenmis

  Hej Birthe!

  Den så da mega nams ud, den kyllingeret.

  Husk nu at se håndbold – det bli’r nærmest næsten ligeså spændende som sidst – selv om mine nerver og mit blodtryk ville ønske, at DK ville føre med tre mål fra det femte minut og resten af kampen!

  Ha’ en god weekend 😉


 2. Aug 16, 2008
  10:24 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  du må prøve denne ret engang, den er så god 🙂

  Du kan tro at jeg skal se håndbold, det glemmer jeg ikke….

  Mange hilsner og god weekend.
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!