Newyorkerbyheart

Lidt krukket…….

06 august , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Film (Movies) - Tags: , ,

Mozzarella stick – MUMS!!……..

Vores nye krukke…….

…..og nogle af dem er endda blevet til plantet……

Dagens aftensmad var bare rester fra i går og så nogle mozzarella sticks som vi købte frosne i Tyskland da vi var dernede den anden dag – det var en SUCCES!! Jeg er SÅ vild med mozzarella sticks og disse var endda rigtig gode, det er ihvert fald sikkert at vi vil købe nogle flere pakker når vi kommer derned igen! Der så også sådan noget spicy dip med i pakken, men Heinz ketchup er det bedste – efter min ydmyge mening *S*

Som jeg skrev om i går har vi nu – endelig – fået købt nogle krukker og kæresten har sågar også plantet 4 af dem til med buksbom. Nu er jeg bare spændt på om jeg formår at holde liv i dem, så hvis nogen har nogle informationer eller tips, så kom endelig frem med dem – for jeg er jo mest kendt for at slå alt ihjel…….

Vi er selv blevet ret glade for resultatet og glæder os til at følge planter mens de – forhåbentlig – vokser og også når vi skal gå ud og studse dem lidt…..

I mandags fik vi os taget sammen til at se en film, det er godt nok lang tid siden vi sidst har set en DVD. Vi så “Eastern Promises” med bl. a. danske Viggo Mortensen og den var SUPER god, men også noget barsk!! Viggo Mortensen blev jo nomineret til en Oscar for hans præstation og jeg må sige, at jeg synes at det er fortjent. Han spiller rigtig godt og sikke en accent….

I morgen er det kærestens fødselsdag og han har bestilt Tortillas a la Newyorkerbyheart, det er vist ved at være fast indslag på hans fødselsdag *S*. Til aftenkaffe kommer hans mor og søster, så jeg skal igang med at bage i morgen. Jeg har bestemt mig for at lave en slags chokolade pavlova med banan-flødeostecreme og pyntet med forskellig frugt – ja i må se resultatet i morgen. Desuden vil han også gerne have en smørkage – han ELSKER smørkage *S*……

Print Friendly
Tilbage

22 kommentarer


 1. Aug 6, 2008
  10:24 pm

  Marianne's mening

  Hvor er de flotte, dine nye krukker!!!
  Det ser rigtig flot ud!

  Tillykke med dem 🙂


 2. Aug 6, 2008
  10:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tak, jeg synes faktisk også selv at resultatet er blevet godt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Aug 7, 2008
  8:36 am

  inge - bernercairn

  Mozarellasticks kan man også få i Metro, hvis du har adgang dertil….


 4. Aug 7, 2008
  11:07 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Inge!

  Tak for tippet – desværre har jeg ikke adgang til Metro…

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Aug 7, 2008
  11:49 am

  Anonymous

  Mozzarella Sticks

  Mozzarella
  Beignets dej:
  100 g hvedemel
  3 spsk olivenolie
  lidt salt
  1 glas lunkent vand

  et par æggehvider
  lidt salt
  fritureolie

  Beignets dej:
  100 g hvedemel røres lind med 3 spsk olivenolie, lidt salt og et glas lunkent vand.
  Lad dejen trække.
  Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt.
  Vend æggehviden i dejen.
  Osten dyppes i dejen og frituresteges.


 6. Aug 7, 2008
  11:51 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Tusinde tak for opskriften 😀 Har du afprøvet den?

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Aug 7, 2008
  2:07 pm

  Dorthe

  Hej Birthe!

  Sikke flotte krukker, du er en rigtig kreativ og inspirerende pige:) MEN jeg har vist sagt det før ikk? men det kan ikke sige for tit:)
  Knus fra Dorthe


 8. Aug 7, 2008
  2:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Dorte!

  Tusinde tak, det er sødt af dig 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Aug 7, 2008
  7:54 pm

  Eva

  Tak for billederne af krukkerne. Nej hvor er de flotte… lige min stil!

  Mange hilsner fra Eva


 10. Aug 7, 2008
  9:47 pm

  mona

  Det er nogle meget flotte krukker, I har fået købt.
  Da vi havde hus, havde vi også en buksbom i haven, og jeg har aldrig oplevet, at den lugtede af kattetis. Jeg klippede endda af den og pyntede med det til jul.

  Jeg har købt mozzarella-sticks i Aldi, men jeg ved selvfølgelig ikke, om alle Aldi forretninger har det.

  Mona i Ishøj


 11. Aug 7, 2008
  11:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Ok, så bliver jeg helt rolig 🙂 Jeg har nemlig også gået og lugtet til dem, men synes ikke rigtig at jeg har kunnet lugte noget…..

  Er de gode dem fra Aldi?

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Aug 7, 2008
  11:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Eva!

  Tak, vi er faktisk også selv super glade for dem 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Aug 8, 2008
  12:35 am

  Ulla

  Hejsa.
  Nu må jeg hellere give mig til kende… Jeg har læst med på din blog længe. Jeg har sådan ca det samme forhold til Amerika som du har. Jeg var au pair for laaang tid siden, ikke langt fra hvor du har været. Jeg var i Andover Massachusetts. Og JA bekender mig strakt til mozarella sticks, som bare er sååå lækkert! Fandt til min store glæde ud af, at Jensens Bøfhus har dem!! Hmmmm! En anden god ting er jo potatoskins, har du smagt dem?? det er altså osse kræs.

  Mange hilsner; Ulla


 14. Aug 8, 2008
  2:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ulla!

  Mange tak fordi du giver dig til kende, det sætter jeg pris på 🙂

  Sjovt at du også har boet i Andover, bare i MA – som vist er noget større end den Andover jeg boede i, i NH.
  Jeg har ikke prøvet Jensens mozzarellasticks, er de gode? Ja, potatoskins er også bare MUMS! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Aug 8, 2008
  4:55 pm

  mona

  Ja, Aldis mozzarellasticks smager rigtigt godt, og der er også noget dip med af en slags.

  Mona i Ishøj


 16. Aug 8, 2008
  4:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Mona!

  Ok, tak 🙂 Dem må jeg prøve…..

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Aug 9, 2008
  8:45 pm

  Pmx

  Mmmmm! Mozzzzarella sticks (sagt på bedste Homer Simpson vis)

  Og også pæne krukker =)


 18. Aug 9, 2008
  8:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pmx!

  😀 og tak….

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Aug 9, 2008
  9:41 pm

  Pmx

  Du Velkommen, og tak for kigget, der var dog for meget til at jeg lige ku rumme det hele, kan godt se jeg skal tidligere ud af sengen for at følge med, jeg må fluks få lavet noget mad så jeg kan få klistret noget mere på min side =)


 20. Aug 9, 2008
  10:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Pmx!

  Jeg kan ikke se din side, hvad hedder den? 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Aug 12, 2008
  2:51 pm

  Pmx

  Den hedder såmænd http://www.Faster-Philip.dk =)


 22. Aug 12, 2008
  2:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pmx!

  Nå men så “kender” jeg dig jo 😀 Jeg kunne bare ikke se din side, når jeg trykker på dit brugernavn….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!