Newyorkerbyheart

Pastasalat med kylling……

Kyllingestykker krydres og steges……

De snittede grønsager…….

Afkølet kylling og kold pasta tilsættes……

Den færdige pastasalat……

Aftenens tallerken……

Dessert: spanske churros med rørt is – MUMS!…..

I aften har vi fået en pastasalat med kylling, meget lækker og velsmagende! Original opskriften er fra et gammelt “Ugebladet Søndag” (Anne Larsen), men jeg har lavet lidt om på den *S* Hun skriver at kyllingen skal koges i letsaltet vand, men jeg ved ikke noget ret meget mere kedelig end kogt kylling!! Derfor stegte jeg det med nogle krydderier. Jeg tilsatte broccoli (let dampede) fordi jeg havde en rest der skulle bruges og grønsager i lidt flere mængder end der stod. Jeg brugte limesaft istedet for citron. Jeg skriver opskriften som jeg lavede den……

Pastasalat med kylling, 4 pers.:

2 kyllingebrystfileter, skåret i mundrette stykker

olie til stegning

Wasabi/sesame krydderi fra Santa Maria

lidt paprika

salt, friskkværnet peber

150 g pasta, kogt al dente i rigeligt, godt saltet vand, skyllet med koldt vand

1 bdt. forårsløg, i skiver

1½ dl fine ærter, optøede

1 bdt. grønne asparges, let dampede

½ broccoli, let dampet

1 rød peberfrugt i små tern

100 g emmentaler i små tern

Dressing:

5 dl fromage frais

2 1/4 spsk. rapsolie

1-2 spsk. limesaft

salt, friskkværnet peber

lidt rørsukker efter smag

Steg kyllingestykkerne i lidt olie på en pande, tilsæt krydderier og vend godt rundt. Steg til det er mørt og gennemstegt, stil til side og afkøl lidt. Kog pastaen, skyl med koldt vand, afdryp og vend med ganske lidt olie. Rør fromage frais med rapsolie, salt, friskkværnet peber og limesaft, smag til med lidt rørsukker. Kom alle de skårne grønsager i en skål, tilsæt de afkølede pasta og afkølet kylling. Hæld dressingen ved og vend det hele godt rundt.

Desserten i aften blev nogle Churros som jeg har købt i Netto på et tidspunkt med aldrig har fundet en grund til at spise – i aften har vi dog spillet tennis – så nogle af de brugte kalorier skal fyldes på igen *S*. Det er IKKE verdens bedste Churros, men de kunne da gå an, de er dog BETYDELIG bedre frisklavede…..

I dag har vi været i Bauhaus og fået købt os nogle store krukker, som vi vil have plantet buksbom i. Vi vil gerne have lukket lidt af ud mod den evt. sti der kommer nede ved søen og også lidt ved vores fliser ud mod det grønne område, for at det kommer til at se lidt mere privat ud så folk ikke har den opfattelse at det er i orden at vade lige igennem *S* Grunden til at jeg gerne vil have buksbom i krukkerne er at de er grønne hele året og så kan de klippes i den facon man ønsker. Jeg håber så bare på, at de også er nogenlunde nemme at holde, det er jo en kendt sag at jeg IKKE har grønne fingre!!

Jeg troede faktisk at vi ville mere eller mindre slippe for fluer efter vi flyttede fra det andet hus hvor vi havde en mark lige bag huset…….med køer!! Men vi har nu stadig fluer – og ind imellem rimelig mange faktisk. Jeg HADER fluer!! 1 lille flue, kan ødelægge hele ens skønhedssøvn om morgenen – så om aftenen inden jeg lægger mig til at sove, farer jeg rundt med en fluesmækker og jagte alle dem jeg kan se *S* Det er helt utrolig at sådan 1 lille dyr kan irritere en SÅ meget! Den kan sætte sig det samme sted igen og igen: i ansigtet, på ens arm, få foden – igen og igen……

Bøger:

Jeg fik endelig taget mig sammen til at begynde på min bog: “Alexandriaforbindelsen” af Steve Berry i går aftes og jeg må sige, at den tegner SUPER god! Jeg var jo ret vild med hans “Romanovprofetien“, som jeg synes var VILDT spændende og meget velskrevet – denne tegner til at være skrevet i samme gode stil…….

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Aug 6, 2008
  9:19 am

  Eva

  Kære Birthe,

  Tager du ikke billeder af Jeres nye krukker? Dem vil jeg gerne se…

  Mange hilsner fra Eva


 2. Aug 6, 2008
  10:37 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Eva!

  Jo, det skal jeg nok 🙂 Kommer på i en af de nærmeste dage…

  Håber, at du har det godt 🙂

  Mange hilsner og tanker
  Birthe


 3. Aug 6, 2008
  12:02 pm

  Solveig

  Hej Birthe

  Den pastasalat skal vist være vores aftensmad i morgen:-)

  Uh…..Buksbom.. Den lugter af hankatte-tis..

  Vi har haft en udenfor hoveddøren, og kunne ikke forstå, at der hele tiden var en kat, der skulle markerer sig op af vores dør..

  Det var altså buksbommen der lugtede..:-D

  Mange hilsner

  Solveig


 4. Aug 6, 2008
  12:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Solveig!

  Pastasalaten var ihvert fald rigtig god 😀

  Ok, måske vi skal tage op igen om det skal være buksbom så…. tak for tippet 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 5. Aug 6, 2008
  1:28 pm

  Anonymous

  Hej Birthe.
  Jeg synes nu også, buksbom er pænt – og jeg synes, de er nemme at have med at gøre – så det skal nok lykkes også for dig.

  Men i stedet for at betale ekstra for nogle, der er klippet i form fra butikken, så bare køb buske – så kan du selv klippe dem i facon – det er faktisk ret hyggeligt, synes jeg.
  mange hilsener
  Pia M.


 6. Aug 6, 2008
  5:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pia!

  Nu har vi ihvert fald fået nogle – kattetis eller ej *S*. Kæreste var ude og køre og kom hjem med nogen, så nu er de plantet og det hele. Jeg tror at han har købt nogen der er lidt facon-klippet og måtte slippe kr. 150 pr. stk.
  Hvilken saks går du og klipper med? Skal de have meget vand? stå sol/skygge? Ja, undskyld at jeg overdænger dig med spørgsmål, men jeg ved virkelig INTET om blomster *flov*

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!