Newyorkerbyheart

Whiskygryde med vindruer……….

12 august , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags: , , ,

Hummus til i morgen…….

Hakket oksekød, rødløg og spidskål svitses……

Whiskysauce og vindruer tilsættes…..

Aftenens tallerken…….

I dag har vi fået en whiskygryde med vindruer fra Arla – som IKKE var nogen stor succes! Jeg skal ikke sige, om det er fordi jeg ikke kunne få fat i Karolines Whiskysauce og derfor brugte whiskysauce fra “Jensens Bøfhus”, men godt var det ihvert fald ikke….

Jeg bruge spidskål i stedet for hvidkål og altså whiskysauce fra “Jensens Bøfhus” i stedet for Karolines whiskysauce……

Whiskygryde med vindruer, 4 pers.:

lidt olie

500 g hakket oksekød

4 små rødløg i halve ringe

1 spidskål, fintsnittet

½ liter Karolines whiskysauce

salt, friskkværnet peber

100 g druer uden sten i halve

Varm olien op i en gryde og svits kødet et par minutter. Tilsæt rødløg og spidskål, krydr med salt og friskkværnet peber og svits igen et par minutter. Tilsæt whiskysaucen og lad det simre lidt uden låg i ca. 7 minutter. Vend de grønne druer i og server med friskkogt pasta og lidt creme fraiche.

I dag har jeg fået lavet hummus til i morgen, det skal vi have sammen med noget lækkert feta, gode oliven og pitabrød til forret. Hovedretten kommer til at bestå af en salat med tigerrejer, kammuslinger og mangodressing. Desserten bliver kærnemælksfromage med mandler og jordbærpure. Kærestens mor og søster kommer og spiser – det jo min fødselsdag *S* Jeg prøver at fortrænge minder og spøgelser fra fortiden – selvom det er svært fordi det i en grad påvirker min nattesøvn! – og koncentrer mig om at skabe en god og hyggelig dag for mig selv *S* Jeg vælger ikke at skrive så meget om mine følelser omkring min fødselsdag i år, jeg har jo gennemtærsket det de sidste 2 år – og dem af Jer der kender mig, I ved hvordan jeg har det med dagen i morgen!!

Til frokost i morgen kommer vores søde nabo og spiser sushi sammen med mig og bagefter skal vi have et stykke kagekone.

I disse OL-tider er der en ting der undrer mig meget! Når nu TV2 har lavet en kanal der hedder TV2 Sport, så skulle man jo tro at den sendte nærmest non-stop fra Beijing – eller ihvert fald noget at det moderkanalen ikke kan nå at sende – men nej!! I går – og i dag for den sags skyld – sender de DM i Traktortræk!!!! Jeg mener nu nok, at de kunne sende noget der er liiiidt mere spændende, ihvert fald når der er så mange forskellige sportgrene der lige nu bliver udøvet til OL. Er det kun mig der undrer sig??

Print Friendly
Tilbage

15 kommentarer


 1. Aug 13, 2008
  9:25 am

  Charlotte

  Har lige sendt en fødseldagsmail, men du skal også have en hilsen her!

  Håber, at du får en dejlig dag.

  Mange knus og tanker Charlotte


 2. Aug 13, 2008
  9:57 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Charlotte!

  Tusinde tak 🙂 Jeg har lige læst din mail og jeg må sige at du fik tårerne frem i mine øjenkroge fra morgenstunden…..

  You have made my day 😀

  Kærlig hilsen
  Birthe


 3. Aug 13, 2008
  12:46 pm

  Kagekonen

  Kære Birthe

  Ville bare lige sige tillykke med fødselsdagen. Jeg håber at kæresten og hans familie sørger for at du får en god dag, for det fortjener du i den grad.

  Varme tanker og Knus herfra Vestegnen.


 4. Aug 13, 2008
  12:51 pm

  Eva

  Kære Birthe,

  Én fødselsdagshilsen til en pige som dig – er absolut ikke nok. Hjertelig tillykke fra mig endnu engang.
  Husk at jeg tænker på dig og håber at du får en dejlig dag.

  Mange hilsner og varme tanker fra Eva


 5. Aug 13, 2008
  1:11 pm

  Anonymous

  Hej Birthe.
  Tilykke med fødselsdagen. Jeg håber du får en dejlig dag med massere af god mad, godt selskab og hygge.
  Hilsen Sofie


 6. Aug 13, 2008
  1:26 pm

  Anja

  Hej Birthe

  TILLYKKE med dagen! Håber du får en dejlig dag med godt selskab, god mad og gode gaver 🙂

  Mange hilsner fra

  Anja


 7. Aug 13, 2008
  3:24 pm

  Jeanette Stage Pedersen

  Kære Birthe

  Et stort tillykke med fødselsdagen. Håber du får en dejlig dag med kæresten og hans familie, god mad og hvad der ellers hører sig til.

  Kærlige hilsner
  Jeanette


 8. Aug 13, 2008
  4:39 pm

  Lone

  Kære Birthe.

  Tillykke med fødselsdagen. Håber, at du får en rigtig god dag.. Se fremad og nyd de dejlige mennesker, som du er omgivet af i nu’et.

  Jeg glæder mig til flere dejlige opskrifter fra dig. Er æsten dagligt inde og få inspiration på din side….

  Mange hilsner
  Lone


 9. Aug 13, 2008
  5:04 pm

  Pmx

  1 stort tillyke til dig herfra også, håber du må få dine ønsker opfyldt og en rigtig god dag, maden behøves jeg nok ik at ønske dig held og lykke med =))

  de bedste hilsner Pmx


 10. Aug 13, 2008
  5:38 pm

  Sidse

  Hej Birthe

  Et stort tillykke på fødselsdagen skal du også have fra mig.

  Mine tænder løber helt i vand, når jeg læser om alle de lækkerier, du skal servere for dine gæster.

  Whiskeygryden du lavede i går så ellers meget lækker ud, og jeg er sikker på, at de ting du kom i istedet for, ikke har haft nogen betydning for resultatet.

  Rigtig god dag til dig fra Sidse


 11. Aug 13, 2008
  10:01 pm

  mona

  Et STORT tillykke med fødselsdagen. Håber du har haft en dejlig dag, og har fået mange gode gaver.

  Fødselsdagshilsener fra
  Mona i Ishøj


 12. Aug 13, 2008
  11:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Alle!

  Jeg vælger at besvare Jer samlet i aften – hvad jeg ellers sjældent gør 🙂

  TUSINDE TAK for alle Jeres fødselsdagshilsner – hvor er I bare søde!! Jeg håber at I kan fornemme hvor meget I betyder for mig – det at I gider at læse med på bloggen hver dag, betyder helt vildt meget for mig – TAK!! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Aug 13, 2008
  11:08 pm

  MALH

  Jeg synes du skal have et tillykke med på vejen 🙂 Og så håber jeg du har haft en dejlig dag.
  Mange hilsner
  Marie-Louise


 14. Aug 13, 2008
  11:59 pm

  Marianne's mening

  En lille hilsen mere!
  Jeg håber dagen har været god.

  Knus Marianne


 15. Aug 14, 2008
  1:01 pm

  Dorthe

  Kære Birthe!
  Et forsinket TILLYKKE med fødselsdagen, bedre sent end aldrig.
  Ville have skrevet i går men blev forhindret.
  Håber du alligevel har haft en god dag;)Glæder mig til at høre om menuen;)
  Knus fra Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!