Newyorkerbyheart

Efterårs-blues……

29 september , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Helbred, Opskrifter, Salater, TV - Tags:

Aftenens nemme salat……

Vi er ved at “arbejde” os igennem 1. sæson af CSI Las Vegas…….

Jeg har faktisk været lettere underdrejet i nogle dage efterhånden!! Måske er det efterårets komme, ihvert fald smerter min krop mere end sædvanligt lige pt. De sidste par nætter har været hårde og jeg har ikke fået sovet alt for meget. Jeg har så ondt når jeg ligger og i nat har jeg været oppe og gå rundt 4 gange…….

Kæresten har derfor lavet hans millionbøf og det smagte rigtig dejligt! Jeg fik mig svunget op til at lavet en let salat til, den bestod bare af nogle blandede salatblade drysset med lidt Maldon salt og friskkværnet peber. Ovenpå lagde jeg nogle langtidsbagte tomater (som vi købte i Haderslev den anden aften), nogle ristede pinjekerner, dryppede med lidt af olien fra tomaterne og lidt balsamico – det smagte godt…..

Jeg er VILD med CSI og lige nu er vi ved at arbejde os igennem 1. sæson af CSI Las Vegas. Idet hele taget er jeg vild med politi-/krimiserier og jeg synes at især CSI er SUPER gode. Så er der nogen af Jer derude der ejer nogle af CSI serierne som I vil af med, så sig endelig, det kan være at jeg er den glad aftager. Jeg synes der er kommet så mange gode de sidste år, såsom: Bones, Forsvundet sporløst, CSI, Spooks, Criminal Minds og jeg er altid på udkig efter bokssæt fordi:

1: jeg kan se dem når jeg vil

2: jeg undgår reklamer

3: jeg ELSKER at eje sådan nogle serier…….

Som I kan se ude i siden på min blog, så er jeg i den grad også til komedier *S* Jeg elsker at se “Friends”, selvom jeg har set dem så mange gange efterhånden. Jeg er også vild med “Dharma & Greg” og “Kongen af Queens”, som jeg synes er ret god humor!! En anden af mine yndligsserier er “Amy’s ret” (Judging Amy), genial serie *S* Nu lyder det som om jeg ikke laver andet end at se serier, men det gør jeg altså – engang imellem ihvert fald *S*

I morgen står den på rester, men jeg håber at vende tilbage med mad på onsdag…….

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Sep 30, 2008
  8:16 am

  Eva

  Hej Birthe,

  Jeg elsker også serier… og er helt enig – det er fedt at eje dem.

  Mange hilsner fra Eva


 2. Sep 30, 2008
  10:33 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Ja, det er nemlig en glæde at eje dem – desværre forstår min kæreste ikke min holdning…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Sep 30, 2008
  11:39 am

  Anette

  Hej Birthe,

  Nu maa du altsaa ikke faa Efteraars blues endnu… der er jo en hel vinter endnu… Jeg er overbevist om at du hurtigt kommer oven paa igen naar du faar sovet lidt… tag en middagslur… det hjaelper tit !!

  Hvis det kan troeste dig, saa er det altsaa et moeg traels vejr hernede i Paris – skal hilse fra Eiffeltaarnet !!

  Jeg kan godt forstaa at du kan lide serier – hernede (i Frankrig) har vi MANGE, og det er da dejlig afslappende, synes jeg… Friends er jeg helt vild med, og jeg har alle saesonerne !! De sidste koebte jeg paa e-bay, meget billigt – rudnt regnet 10euro pr saeson. Proev at kigge ind der det kunen vaere at der var nogle gode “tilbud”…

  Mange hilsner,
  Anette


 4. Sep 30, 2008
  11:42 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anette!

  Tak for din hilsen 🙂

  Jeg tror bare at det er fordi det er så trættende at min krop gør så ondt – det gør den jo desværre ekstra meget i perioder….

  Jeg vil prøve at kigge på Ebay..

  mange hilsner
  Birthe


 5. Sep 30, 2008
  10:08 pm

  Eva

  Hej igen,

  🙂 Ha ha – det gør min mand absolut heller ikke. Ikke om han fatter det…

  Mange hilsner fra Eva


 6. Sep 30, 2008
  10:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Eva!

  Det må være en “mande-ting” 😀

  Mange hilsner
  Birth

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!