Newyorkerbyheart

Pasta med røget ørred og spinat + plan B……..

Pasta med røget ørred og spinat…….

Aftenens tallerken blev byttet ud med……..

……..en god gammeldags sildemad………
I dag stod menu’en på linguine med røget ørred og spinat = FIASKO! Opskriften er fra Søndagsavisen fra i weekenden og det smagte bare slet IKKE godt! Måske fordi jeg kom til at købe røget ørred istedet for røget laks – det skal jeg ikke kunne sige – men smagen var bare ikke god……
Plan B var en sildemad med karrysalat og æg = MUMS!! Jeg havde – heldigvis – købt sådan nogle portionssild i dag da vi var ude og handle, fordi jeg får sådan lyst til en sildemad engang imellem, men synes at sild i glas er for store portioner. Der er 2 små firkanter i sådan en pakke og 1 lille firkant passer lige til 1 stykke rugbrød – efter min mening. Fin lille løsning – omend selvfølgelig ikke så billig som at købe et stort glas! Vi fik karrysalat, kogte æg og masser af tyndskåret rødløg til…….
I skal selvfølgelig ikke snydes for pastaopskriften hvis I alligevel får lyst til at lave den, det kan jo være at jeg bare ikke har gjort det rigtigt *S*
Linguine med røget ørred/laks og spinat:
linguine i passende mængde (eller spaghetti)
1 bakke babyspinatblade, skyllede og tørret
150 g røget laks
2-3 spsk. (madlavnings)fløde
1 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
Skær den røgede laks/ørred i tynde strimler. Kog linguine efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra og vend pastaen med olivenolie, (madlavnings)fløde, spinatblade og strimler af røget laks. Krydr med salt og friskkværnet peber – server straks.
Bøger:
Jeg er startet på “Jeg dræber” af Giorgio Faletti og jeg må sige at jeg er MEGET positivt overrasket! Jeg ved egentlig ikke helt hvad jeg havde forventet, men jeg har haft den ståene et stykke tid på reolen uden at kunne tage mig sammen til at begynde på den. Han skriver rigtig godt og formår at skabe billeder inde i hovedet på mig, så jeg føler at jeg næsten er i de omgivelser han beskriver. Det er – som titlen fortæller – ikke nogen lystig bog, men den er spændende……
I morgen står menuen på noget som – forhåbentlig – ikke kan gå galt: burger med hjemmelavede pommes frites. En opskrift fra Alt for Damerne i tordags……

Print Friendly
Tilbage

7 kommentarer


 1. Sep 16, 2008
  8:57 am

  Eva

  Pyha… godt at du havde en plan B. :-)Det er frygteligt, når man får sådanne mad-skuffelser, men – men – men – alt kan selvfølgelig ikke være lige godt.

  Mon ikke burgerne og fritterne blive gode…

  Mange hilsner fra Eva


 2. Sep 16, 2008
  10:04 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Ja, skønt at vi havde en plan B 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Sep 16, 2008
  10:15 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Jeg har altid haft et ambivalent forhold til varm røget fisk i pasta – jeg synes bare sjældent det passer sammen. Især ørred – som kan smage fantastisk på rugbrød med røræg – men det har en kraftig smag, synes jeg!

  Din sildemad til gengæld fik min mund til at løbe i vand…lol! Jeg må vist snart i IKEA! Godt, at der var noget andet i køleskabet!


 4. Sep 16, 2008
  10:41 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Jeg har heller aldrig været vild med det, men mange er så glade for det, så jeg tænkte at det må da smage godt 🙂 Jeg tror heller ikke at det hjalp at det var ørred (hvad der også var en fejl!) Sådan går det når jeg bare putter noget i kurven, som ser ud som det rigtige, men ikke er det….

  Sildemaden var SÅ godt! Engang imellem skal jeg bare have en sildemad med masser af rå løg og hårdkogte æg 🙂

  Kærlig hilsen
  Birte


 5. Sep 16, 2008
  7:29 pm

  Eva

  Hej Birthe,

  Kommer der billeder af burger og pomfritter?

  Mange hilsner fra Eva


 6. Sep 16, 2008
  8:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Ja det gør der, engang i løbet af aftenen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 16, 2008
  9:08 pm

  Eva

  Det lyder godt…

  Mit rugbrød med fiskefilet og remo fik ikke rigtig tænderne til at løbe i vand 😉

  Mange hilsner fra Eva

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!