Newyorkerbyheart

Surf ‘n Turf: grillet højrebssteak med grillede tigerrejer og kammuslinger, dertil pastasalat a la caprese……….

Friske blommetomater i tern, basilikum og hvidløg……..

Højrebssteaks klar til grillen……

Tigerrejer og kammuslinger på spyd……

……og færdig grillede……….

Den færdige pastasalat med tortellini med spinat og ricotta og frisk mozzarella……..

Aftenens tallerken……

I går aftes synes jeg at det var tid til at kræse lidt, efter at den stod på købe pizza nede fra byen i lørdags. Jeg købte en højrebssteg i Fakta og skar den selv ud til bøffer – jeg fik 4 store bøffer for kr. 110,-, ikke så tossset!

Bøfferne kom på grillen, smurt med lidt “Jack Daniels Hickory Brown Sugar BBQ Sauce” (hjembragt fra USA). Jeg marinerede lidt rå tigerrejer i olivenolie, wasabi-/sesamekrydder fra Santa Maria, citronsaft, presset hvidløg og lidt tabasco. Væden blev sigtet fra kammuslingerne og de blev sat på spyd (lagt i blød i vand minds ½ time forinden) skiftevis med tigerrejerne. De blev også grillet og krydret med lidt flagesalt og friskkværnet peber. De smagte SÅ godt og sammen med steak’en, blev det til en omgang “Surf ‘n turf” som amerikanerne kalde steaks og skaldyr, serveret sammen…….

Jeg tænkte, at jeg ville lave en pastasalat som den italienske klassiker “Insalata caprese”, som tænkt så gjort og resultatet blev faktisk ret godt. Alt i alt en FANTASTISK god og lækker middag, med et minumum af arbejde…..

Pastasalat a la caprese:

tortellini med fyld (jeg brugte nogle med spinat-/ricottafyld som vi har haft med hjem fra USA)

1½ bakke lækre blommetomater i tern

1 fed hvidløg, finthakket

1 potte basilikum, hakket

1 kugle frisk mozzarella, revet i mindre stykker

god olivenolie

lidt balsamico

flagesalt, friskkværnet peber

Tortellini koges efter anvisning pakken og vandet hældes fra. De hakkede tomater, hvidløg og basilikum blandes i en skål. Krydr med flagesalt og friskkværnet peber, hæld lidt god olivenolie ved. Kom de friskkogte tortellini i sammen med mozzarellaosten og bland det hele godt sammen, dryp lidt balsamico over og server straks.

Æv, at Caroline blev slået ud af US Open i går, nu gik det ellers lige så godt! Jeg havde håbet på, at hun kunne have slået Jankovich, for så tror jeg at hun kunne være nået rigtig langt i år……

Jeg var stadig ret træt i går – og i dag for den sags skyld – jeg føler det som om jeg ikke har sovet i flere uger (eller måske nærmere måneder). Jeg er totalt zombie-agtig og føler det som om jeg går rundt i en verden indhyllet i vat, som om det hele ikke rigtig trænger igennem! Nå, men jeg håber at jeg kommer mig lidt i løbet at ugen, for på lørdag kommer kærestens tidligere arbejdskollega og det er altid med overnatning og god mad…….

Jeg vender tilbage i aften………

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Sep 1, 2008
  8:38 pm

  inge - viva-italia

  Du burde faktisk sende hagesmække med til fri afbenyttelse…. Jeg ved ikke helt om mit tastatur overlever din beskrivelse….mundvandet det sprang jo nærmest ud af munden:-)


 2. Sep 1, 2008
  9:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Inge!

  Det beklager jeg skam, håber at dit tastetur holdt til det 😀 Men du står nu heller ikke tilbage på din side…..

  Mange hilsner – og det smagte altså også rigtig godt
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!