Newyorkerbyheart

Tag – I’m it…….

26 oktober , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: ,

Jeg er blevet “tagget” af Lise og skal nævne 6 “quirky” (besynderlige/skøre) ting om mig selv – 6!!! kan jeg virkelig det???? Mig – det “perfekte” menneske *LOL*. Nå okay, here goes nothing……..

1: Jeg går – næsten – aldrig med strømper. Hvis jeg gør, er et kun fordi jeg skal ud i offentligheden og at andre ellers ville kigge lidt for underligt på mig! Jeg er heller ikke glad for strømpebukser – som barn kunne jeg blive fuldstændig hys, hvis jeg havde strømpebukser på. Jeg fik en klaustrofobisk følelse og lå og hev og sled i dem for at få dem af – med det resultat at de bare blev længere – og jeg mere hysterisk……

2: Jeg har LANGE, MENINGSFYLDTE samtaler med min lille prinsesse (læs: kat), som andre griner meget af, men som jeg er sikker på er til stor nydelse og gavn for både hende og mig…….

3: Jeg vil hellere skrive end tale i telefon – selvom jeg har været telesælger – eller måske derfor……..

4: Når jeg tæller foregår det altid på engelsk, hvad min kæreste konstant griner af. Telefonnumre siges også helst på engelsk og især min Mama’s telefonnr., det kan slet ikke siges på dansk…….

5: Jeg kan blive fuldstændig “glad i låget” af at høre Keith Urban, Garth Brooks – selv Tamra Rosannes – country musik engang imellem og i passende mængder er GODT!

6: Jeg betragter mit hjem som min “hule”. Det skal være et sted hvor jeg føler mig sikker og hvor atmosfæren er god. Jeg kunne ikke bo i hvilket som helst hus/lejlighed, der skal hvile en speciel “aura” over stedet – til gengæld kunne det ligge hvor som helst i verden. Jeg er glad for det hjem jeg/vi har nu, men når jeg siger hjem i mit hjerte er det i Andover, NH………

Du kan købe strømper til billige priser på billigeboxershorts.dk.

Jeg kan se at mange rundt omkring på nettet er blevet “tagget”, så jeg sender ikke bolden videre – men har I lyst til at “lege” videre hos Jer selv, så er I velkomne……..

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Oct 26, 2008
  9:45 pm

  Marianne's mening

  Sjovt du tæller på engelsk :0)

  Det er altså sjovt at læse med rundt omkring med denne tagging :0)


 2. Oct 26, 2008
  9:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!
  Ja, det er altså ret sjovt! Lige pludselig viser der sig helt andre sider 😀

  mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 27, 2008
  7:14 am

  Lise

  Birthe, jeg vidste at du ville skrive det samme som jeg, vi gør jo intet underligt! Grinte da jeg læste dine 6 “særheder” for vi er jo ret ens, når alt kommer til alt. Hjem som hule, ikke gide at tale i telefon, og går helst uden strømper 🙂

  Dejligt du gad at lege med.


 4. Oct 27, 2008
  10:36 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Lise!

  Det er faktisk en ret sjov leg, som fik mig til at tænke! – og det er jo ingen skade til 😀

  Tak fordi du tænkte på mig..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Oct 27, 2008
  10:36 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Lise!

  Det er faktisk en ret sjov leg, som fik mig til at tænke! – og det er jo ingen skade til 😀

  Tak fordi du tænkte på mig..

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Nov 12, 2008
  12:34 am

  Birgit

  Hejsa

  Kan da lige afsløre at jeg tænker bedst på engelsk… Og har taget mig selv i at starte en email på dansk og så slå over i engelsk uden at jeg har tænkt nærmere over det… Ret pinligt når man få et svar tilbage fra folk!

  Har haft en længere pause fra din blog, men er nu vent tilbage for mere ^_^

  Knus fra Birgit i Herning


 7. Nov 12, 2008
  11:05 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Ja, det er lidt sjovt når det engelske sprog ligger så dybt i en, at det kommer helt naturligt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Nov 12, 2008
  12:07 pm

  Birgit

  … men det er lidt pussigt for mit vedkomne, da jeg aldrig har boet i et engelsk sproget land. ^_^

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!