Newyorkerbyheart

TILLYKKE USA – TILLYKKE BARACK OBAMA!!!!!!…..

05 november , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, USA - Tags: ,

Hvor er det STORT at være vidne til: at USA har valgt en demokrat, en karismatisk mand der skal efter følge den nuværende præsident som er – nå ja, ihvert fald IKKE karaismatisk!! og så er han oveni købet farvet! Vi er vidne til et historisk valg på mange måder……..

Hvor bliver han spændende at følge og selvom mange mener, at med alt det der foregår i USA’s økonomi og hvad der ellers foregår rundt om i verden, så kan han næsten kun skuffe på et eller andet plan, så kan det da kun blive bedre end ham der regerere verdens supermagt nr. 1 lige nu!!! Det har nærmest været farce-agtigt at følge ham og det er ikke meget godt han har gjort for “Guds eget land”. Det kan kun blive bedre og det bliver spændene at være vidne til forandringens vinde blæse hen over det land som jeg holder så meget af…..

Det må være SÅ stort for alle de farvede der er i USA, tænk at være vidne til at de får en farvet præsident, efter alt det de har været igennem i USA’s historie – og nogle steder stadig går igennem! Alle ydmygelserne, fornedrelserne, racismen, adskillelsen, volden, slaveriet osv. Faktisk hørte jeg i TV i morges, at det kun er 43 år siden at de sorte fik valgret i USA……

TILLYKKE BARACK OBAMA – TILLYKKE USA – TILLYKKE VERDEN………

Halsen gør ikke længere så ondt i dag, tilgengæld hoster jeg ekstrem MEGET – og det har holdt mig vågen det meste af natten. Jeg har stadig feber………..men min stemme er ved at komme tilbage (stakkels kæreste, nu kan han bare vente sig *S*. Han kan dog ikke lade være med at grine af mig når jeg taler, for jeg lyder som en teenager, der overhovedet ikke kan styre sin stemme *S* Den går op og ned – og er der nogle gange ikke – jeg må nok hellere passe på den lidt endnu……..

Jeg vender tilbage men en variation af boller i karry……..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 6, 2008
  11:51 am

  Marianne's mening

  Tillykke til os med valget ;0)

  Godt at høre, at det går bedre med dig og din hals. Stakkels dig, men godt med fremskridt :0)

  Vil du ikke maile din adresse. det er noget med hjmmelavet gaver…. ;0)


 2. Nov 6, 2008
  12:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja nemlig, tillykke 🙂

  Fremskridtene er små, men de er der dog, jeg har dog stadig feber…..- ÆV!

  Jeg mailer til dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Nov 6, 2008
  8:25 pm

  Marina

  Det var bare SÅ fedt at han vandt. Faktisk så fedt at det har kastet glæde over flere ellers regnvåde dage her hos mig. Håber også du snart får det bedre.


 4. Nov 6, 2008
  9:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marina!

  Synes ikke at jeg har set dig herinde før, så velkommen til 🙂 Hvis jeg har, så velkommen til alligevel *S*…..

  Ja, det er FEDT og jeg synes også at det skaber lys i tilværelsen – ihvert fald er det dejligt at slippe af med Bush, for han har da ikke gjort ret meget godt for mit elskede USA…..

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!