Newyorkerbyheart

Torsk med cherrytomater og mozzarella a la Jamie Oliver…….

Toskesfileter (godt skjult *S*) under cherrytomater, basilikum frisk mozzarella og parmesan……

Færdigbagt og velduftende……

Aftenens tallerken: dampet broccoli, torsk og frisk pasta vendt med færdigkøbt pesto……..

I aften har vi fået en af mine yndlingsretter fra Jamie Olivers kogebøger: torsk med cherrytomater og mozzarellaost – det smager SÅ godt – så I kan godt komme igang med at lave det *S*.

En overgang fik vi det faktisk ret tit, men så blev vi lidt trætte af og nu fik jeg så lyst til det igen. Det giver en helt fantastisk smag og torsk er jo faktisk en ret lækker fisk. I denne uge, havde de også friske torskefilter i Netto, så det benyttede jeg mig af……

Torsk med cherrytomate og mozzarella a la Jamie Oliver, 2 pers.:

2 pænt store torskefileter, uden skind

cherrytomater, gerne både gule og røde

friske basilikumblade

olivenolie

½-1 kugle frisk mozzarella

1 god håndfuld frisk, revet parmesanost

flagesalt, friskkværnet peber

Dup fileterne tørre og læg dem i et ovnfast fad, dryppet med olivenolie. Krydr dem med lidt salt og friskkværnet peber og dryp lidt olivenolie over. Kom halverede cherrytomater på, sammen med mozzarellaost plukket i mindre stykker og blade af frisk basilikum. Krydr igen med salt og friskkværnet peber. Drys parmesan over og dryp med lidt mere olivenolie. Sæt i en 220 grader varm ovn i 15-20 minutter, til det er gyldent og boblende.

Vi fik frisk pasta vendt med lidt færdigkøbt pesto til og dampede broccolibuketter.

Nå men jeg kæmper jo stadig med Homeenter (det sidste indlæg kan I se her) og jeg er ved at være alvorlig træt at dem!! Det er jo ikke sådan at man bare lige kan melde sig ud, næh nej det koster jo penge at melde sig ud fordi – som de skriver til mig – så jeg har jo ikke opfyldt mine “forpligtelser”. De kan rende mig med det de kalder forpligtelser!!!! Først og fremmest synes jeg at de har en FORPLIGTELSE til IKKE at sende rykkere ud til folk som ALDRIG har meldt sig ind i deres tvivlsomme klub!! Men de bliver hårdnakket ved med at påstå at jeg har betalt for modtagne dvd’er og returneret en masse film – det er bare ikke nogen som jeg nogensinde har set skyggen af – og hvem der har betalt for noget i mit navn er mig en gåde!!! Det har totalt drænet mig for energi, men heldigvis er der en engel der har overtaget al korrespondance til dem i fremtiden (tak, Claus!!!). Nu håber jeg bare, at de vil lade mig være i fred!! Nogen burde stoppe firmaer som Homeenter, der chikanerer folk og driver et noget tvivlsomt foretagende……..

Jeg vender tilbage i morgen med en slags hjemmelavet döner kebab rullet i fladbrød og med tzatziki til………

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 27, 2008
  10:02 am

  Sister Bonde

  Ummmmm Birthe – det var lige sådan en fiskeret, som ledte efter. Den må vi ha i dag.

  Har du nogensinde fået brugt, alle de opskrifter, som jeg sendte til dig? 😀


 2. Nov 27, 2008
  10:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sister!

  jeg tror at I vil kunne lide dette – ihvert fald er det stadig en af mine yndlingsretter 😀

  Jeg tror at jeg har lavet en eller 2, men de ligger i to-do æsken, så der skal nok komme flere…..

  Jeg har ikke fået taget mig sammen til at sende dig noget endnu, beklager, men det skal nok komme engang 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 3. Nov 27, 2008
  1:25 pm

  Sister Bonde

  Nu stopper du – søde Birthe – det var altså ikke derfor 😀
  Det kan du glemme alt om, ikke noget med nogen, som føler skyld, gæld eller dårlig samvittighed. Det er der ingen der har brug for. Det vi har brug for, er skøn inspiration hos hinanden – STOR glæde.

  Ups – kan se jeg har glemt at købe broccoli – øv.


 4. Nov 27, 2008
  1:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Sister!

  Tusinde tak, jeg har faktisk haft dårlig samvittighed (det er jeg jo så god til at få!). Men du har jo ret….

  Broccoli er ingen nødvendighed, anden form for grønsager kan bruges 😀

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!