Newyorkerbyheart

Variation af speltwraps fra Spis Bedre nr. 11/08……..

Andestrimler steges……

…….og vendes med hoisinsauce………

Klar til at blive rullet……..

I dag har vi fået en variation af de speltpandekager (Spis Bedre nr. 11/08) som jeg lavede for godt en uges tid siden, idag fik vi dem med andestrimler og det blev de ikke dårligere af…….

Jeg havde en ekstra andebrystfilet fra i går, som jeg skar fedtet af og så skar i strimler. Svitsede dem på en pande i lidt olie, krydrede med salt og friskkværnet peber og vendte dem med 2 spsk. hoisinsauce = SUCCES!! Det smagte simpelthen bare skønt.

Den hoisinsauce jeg brugte i aften er dog ikke den jeg plejer at bruge. Jeg bestiller jo som regel ved Shop Asia, men denne gang brugte jeg noget fra Blue Dragon, som jeg har købt i Kvickly på tilbud. Det havde slet ikke samme konsistens som den hoisinsauce som jeg plejer at bruge og heller ikke samme gode smag, som jeg er blever forvænt med, så det er sidste gang jeg køber den…….

Efter en dages tid hvor jeg synes at jeg var ved at blive bedre, så er forkølelsen vendt tilbage!! Jeg snøfter og næsen løber hele tiden, min stemme svinger op og ned, jeg fryser og når jeg så tager en trøje på, så sveder jeg helt vildt og i det hele taget melder min krop om at jeg ikke er helt på toppen – TRÆLS!!!! Mon jeg kan få en ny krop et sted??? De kan jo så meget nu om dage *lol*.

Jeg var på vores nye crosstrainer i dag og må hermed indrømme at jeg ikke holdt særlig lang tid!! Det blev til godt 6 minutter, til gengæld blev det med interval træning. Jeg så på en podcast i går, at det skulle være godt at køre ca. 6-10 sekunder i højeste tempo og så 15 sekunder i lavt tempo. Ved at gøre det sådan, skulle man kunne nøjes med 10-15 minutter pr. gang! Det nåede jeg så ikke helt, men jeg skal jo lige igang og lidt er vel bedre end ingenting?? *S*

I morgen vender jeg tilbage med lasagne med bechamelsauce…….

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Nov 11, 2008
  8:58 pm

  Auramin

  Hej Birthe!
  Hvor er det sjovt at du har fået de wraps til aften, jeg stod i Marks and Spencer idag og kiggede på et glas hoisinsovs mens jeg tænkte på hvor mange gange du efterhånden har anbefalet de pandekager. Jeg må snart få taget mig sammen og lavet dem!

  Håber alt er vel,
  Nicolai


 2. Nov 11, 2008
  9:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Auramin!

  Ja, du må se at få dem lavet – også de andre pekingpandekager – det er SÅ godt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Nov 11, 2008
  10:57 pm

  Pernille

  Hej Birthe

  Tak for super lækker inspiration til aftensmaden, den bliver hermed omsat til et måltid på bordet her i huset en af dagene.

  Tak for en rigtig fin og hyggelig blog også.


 4. Nov 12, 2008
  11:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Puttenings!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende, det betyder meget for mig 🙂

  Jeg håber at I vil kunne lide det, jeg selv ville kunne spise det flere gang om ugen…..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Nov 12, 2008
  11:07 am

  Trine

  Hej Birthe,
  Jeg skal til Frb i dag og fik lige set dit link til Shop Asia, så kunne jeg jo lige købe den der hoisinsauce. Vi måtte aflyse Mortensaften med gæster i mandags, og har rykket det en uge, og and skal vi ha’ så kunne det passende blive dine wraps! Tak for altid super fed inspiration. Min familie er begyndt at spørge: “Er det Birthe-mad?” Det sælger lidt bedre, når du lægger navn til ;o)
  Kh Trine


 6. Nov 12, 2008
  11:10 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Trine!

  Du er heldig at du bor så tæt på 🙂
  Hvis du kan lide det, vil jeg anbefale dig at købe et par glas, det er MANGE gange bedre end det fra Blue Dragon som fåes i supermarkeder…..´

  Glad for at hele familien kan lide maden og jeg håber, at I også vil kunne lide dette 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!