Newyorkerbyheart

Bønnesalat med tørrede tranebær og mandler……..

14 december , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: , , , ,

Culottestegen er klar til at komme i ovnen……..

Færdigstegt og klar til at trække………

Bønnesalaten………

Kødet……..

Aftenens tallerken……

I aften fik vi culottesteg, dog stegt med frisk timian istedet for rosmarin, men ellers bruger jeg som regel samme fremgangsmåde, vi fik bagte kartofler til (som jeg jo altid langtidssteger, fordi jeg synes at smagen bliver bedre, hvidløgsdressing med en anelse røget paprika i (det kan anbefales og bønnesalat = en GOD middag *S*

Bønnesalat med soltørrede tomater og mandler, 4 pers.:

500 g frosne, grønne bønner
1 rødløg, meget finthakket
1 god håndfuld soltørrede tranebær
1 god håndfuld mandler, smuttede og hakkede
Dressing:
2 tsk. olivenolie
2 tsk. æblecidereddike
2 tsk. soya
2 tsk. rørsukker
groft salt, friskkværnet peber
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen. Kog bønnerne i letsaltet vand til de er møre, men stadig med lidt bid, Hæld vandet fra dem og lad dem køle lidt af. Skær dem i mindre stykker. Kom bønnerne i en skål sammen med løg, tranebær og mandler. Hæld dressingen over og vend godt rundt. Kan serveres lun eller kold.

Jeg er træt, slået, øm, besejret, sat til vægs!!!!! Lyder det dramatisk, det føler jeg også at det er! Jeg er simpelthen helt færdig og jeg må igen indse at selvom jeg var verdensmester i går, så er jeg det bestemt IKKE dagen efter – mon jeg nogensinde lærer det????? Næppe……….

Det gør heller ikke sagen bedre, at i går dag vi var uden elektricitet da faldt jeg over lågen til opvaskemaskinen (der blev jo pludselig helt mørkt) og slog hovedet ind i håndtaget til køleskabet – det slår hårdt sådan nogen skal jeg hilse at sige!!!! *S* Jeg slog min kæbe ret meget og er lidt hævet hele vejen om i nakken i den ene side af hovedet – og så bare øm, øm, ØM over resten af kroppen. Det er jeg selvfølgelig alligevel, men det gjorde det ihvert fald ikke bedre *S*. Bare jeg stryger hånden hen over lænden, gør det ondt, hvilket resulterer i at jeg råber at kæresten når han gør det – og han gør det jo i en kærlig mening!!! Ikke optimalt, når vi næsten ikke har set hinanden i flere uger og jeg så te’r mig på den måde, heldigvis er han jo en god kæreste og tager det for det, det er…………
Jeg er bare så langt bagud med med flere ting, bl. a. at besvare mails!!! Jeg BEKLAGER mange gange til Jer er har ventet længe på svar og som bare lige nu har fået en kort besked om at jeg nok skal vende tilbage. Jeg lover, at jeg vender tilbage, jeg kan bare ikke lige overskue det lige nu!!! Hvis jeg har glemt at sende en mail til nogen, så mail lige til mig igen, det er IKKE fordi jeg vil ignorere Jer. Jeg besvarer som regel altid mails hurtigst muligt, så jeg håber at I bærer lidt over med mig…….

Jeg fik ikke overtrukket de hvide tosca-snitter i dag med hvid chokolade. Jeg synes stadig, at tosca-blandingen var meget blød i det, så jeg har sat dem i fryseren (nu håber jeg ikke at de tager skade) og så overtrækker jeg dem i morgen……

Vi har været ude og få købt julegaver til alle familiens børn i dag – i Toy’s ‘R Us – der var flere der havde fået den ide kan jeg berette Jer om *S*. Hold da fast et gedemarked, lige præcis sådan noget jeg hader: folk der puffer, maser og skubber indkøbdvognen op i ens hæle, fordi de tror at de kommer hurtigere igennem kassen af den grund – eller giver deres børn lov til det, fordi så behøver de da ikke at tage sig af dem så længe!!!!
Jeg kan fortælle Jer at I IKKE kommer hurtigere igennem kassen af den grund, det enester der sker, er at jeg får skindet kørt af mine hæle!!!!!! Nå, men julegaverne blev købt! Det blev lidt dyrere end vi havde regnet med, men hvad gør man ikke for at komme ud af den butik igen *S* Jeg håber at børnene bliver glade………..

Nå, nu vil jeg skåne Jer for al min selvmedlidenhed for i aften. Stakkels Jer, klikke Jer herind og for at se hvad jeg har lavet i dag og så er det ikke andet end elendighed – bær over med mig, jeg skal nok vende tilbage i en stærkere udgave *S*

I morgen spiser vi rester og jeg vil prøve at kaste mig over nogle andre gøremål, som jeg er bagud med………

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Dec 14, 2008
  10:50 pm

  Miss Book-Island

  Hey B.
  typisk dig at komme så galt af sted. Du skal altså passe på dig selv.

  Du har været flittig hele weekenden kan jeg se. Ser så lækkert ud.

  STOR KNUSER (omend blidt)
  D.


 2. Dec 15, 2008
  11:08 am

  Newyorkerbyheart

  Hey Miss Book-Island!

  Ja, det er vist mit lod her i tilværelsen, J siger at jeg skal gå med beskyttelsesdragt (a la Michelin-manden) og snublekyse 😀

  Knus
  B


 3. Dec 15, 2008
  1:10 pm

  Anonymous

  Dejligt du har ret så meget selvironi;-). Salaten vil jeg prøve i aften.
  Charlotte den 2.


 4. Dec 15, 2008
  1:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Håber, at du vil kunne lide den 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Dec 15, 2008
  11:40 pm

  Ulla

  Hej Birthe.
  Sikke da noget rod, hvad lavede opvaskemaskine døren da osse dér :o)
  Hvad man ikke når idag, når man jo sandsynligvis imorgen, og da er du nok mindre øm. Kender udemærket Toys R us, det er hæftigt på denne årstid. Jeg lavede blomkålssuppen med tigerrejer idag, stort hit her i familien. Den er på ‘blive’ listen.
  God bedring med skroget.

  Ulla.


 6. Dec 16, 2008
  11:17 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Ulla!

  Ja, det er noget rod 🙂

  Godt at I kunne lide blomkålssuppen, vi syntes også at den var god….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!