Newyorkerbyheart

Der kom 1, der kom 2 pakker………..

16 december , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Familie, Gaver - Tags: ,

Det smukke billed lavet af Mary Margaret Sweeney………

………………..flere pakker………………..

Beskeden fra Santa til kæresten………………

Så er julesokkerne fyldte………….

I går modtog vi en pakke fra USA – og da jeg er et MEGET utålmodigt menneske – åbnede jeg den med det samme (min Mama har “skældt” mig ud *S*). Men sådan er jeg altså, jeg kan bare ikke vente………………heller ikke når jeg skal give gaver!!!
Jeg har det så svært når jeg køber gaver tidligt, fordi jeg bare ikke kan vente med at give dem *S*. Jeg har allerede spurgt kæresten flere gange om han ikke vil have hans pakker………………

Nå, men pakken vi fik igår indholdt et pragtfuldt billed fra White Mountains i New Hampshire og jeg blev vildt GLAD for det. White Mountains er et af de smukkeste stede i New Hampshire, det er også der hvor vi boede på “The Balsams” i år – og billedet vil nu for evigt minde mig om min familie og “happy times”. Vi har hængt det op lige overfor køkken-øen, så jeg kan gå og kigge på det når jeg opholder mig i køkkenet. Billedet er lavet af en som hedder Mary Margaret Sweeney.

I dag kom den stakkels pakkepost så med endnu en tung pakke fra min Mama, denne gang gaver til at putte i “christmas stockings”. Da kæresten ikke har en “stocking”, fik han en pakke som han måtte åbne med det samme – selvfølgelig med en “stocking” i lavet af 100% Maine uld. Der er et par mellemstore pakker til os hver (som vi så hellere på vente med at åbne) og en til prinsessen. Desuden 2 store poser med gaver til “stockings” til os hver!!! “Santa” havde skrevet en besked udenpå til os hver – og så vi kunne finde ud af hvem der skal have hvad – han er en klog mand ham “Santa” *S*. Nu hænger vores “stockings” så lige så fint, proppet med masser af små pakker, fint pakket ind – og venter på at det skal blive den 24. om morgenen – hvor vi har fået lov til at åbne dem……………

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Dec 16, 2008
  9:43 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Hvor det varmer at læse det – af flere årsager! At du stadig har din barnlige sjæl i behold og ikke kan vente med at åbne gaver, er et tegn på at du nyder juleræset trods dine dårlige minder.

  Derudover er det bare så dejligt at læse, at din familie i USA giver både dig og kæresten så meget kærlighed… jeg er sikker på, at julen lige pludselig bliver en skøn stund for dig. Det er i hvert fald mit store ønske 😉

  Tak for din mail – jeg har været lidt underdrejet i dag må jeg nok indrømme… så jeg tager det meget stille og roligt.

  Kærlig hilsen
  Pernille


 2. Dec 16, 2008
  9:47 pm

  Eva

  Hej Birthe,

  Hvor er det fantastisk, at du har sådan en familie i USA. Det er da så varmende og skønt at læse om…

  Og så kan jeg jo ikke lade være med at trække på smilebåndet, når du fortæller, hvordan du har det med at give og modtage gaver.

  Alt i alt herligt indlæg at læse lige inden jeg skal i seng!

  Mange hilsner fra Eva


 3. Dec 16, 2008
  9:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Du har nok ret 🙂 Det hænger nok også sammen med at jeg sjældent fik gaver som barn – og så elsker jeg at se andre pakke gaver op. Kæresten fik også hans fødselsdagsgave ALT for tidligt, fordi jeg bare ikke kunne vente *lol*

  Jeg er ked af at høre at du stadig er syg, havde håbet på at det var blevet bedre. Træls tidspunkt at blive syg på…..

  jeg sender dig en masse healende tanker, måske det kan hjælpe lidt, ellers må vi ringe efter “the French connection” 😀

  Ja, jeg tror at kæresten blev vældig glad over at min Mama også tænkte på ham……

  Kærlige hilsner og tanker
  Birthe


 4. Dec 16, 2008
  9:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Ja, jeg kan godt at se, at det virker ret morsomt når det står på skrift 🙂 Men jeg er altså sådan en utålmodig sjæl og jeg står og trippe ligeså meget når kæresten pakker gaver op…..

  Sov godt.

  mange hilsner
  Birthe


 5. Dec 17, 2008
  9:10 am

  Anonymous

  Vidunderligt billede!

  Kh. Charlotte


 6. Dec 17, 2008
  10:55 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Charlotte!

  Det synes jeg også – og det ligner meget godt, ikk? 😀

  Knus
  Birthe


 7. Dec 18, 2008
  12:17 pm

  Charlotte

  Jo, jeg kommer også helt til at savne! White Mountains er et fantastisk sted! Jeg besteg engang et af bjergene, mens der lå sne. Først gik vi på en sti omgivet af grantræer med tungt, tungt sne – rigtig julelandskabsagtigt – og over trægrænsen var der den mest fantastiske udsigt. Du må se billederne en dag. Vi må se hinandens billeder, når det lykkes os at mødes.

  kh. Charlotte


 8. Dec 18, 2008
  2:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Har du virkelig?? det vidste jeg ikke, du er sej! 😀

  Det må have været flot og det er jo et smukt skue……

  Mon ikke det nok skal lykkedes os en dag 😀

  Knus
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!