Newyorkerbyheart

Det var en Wii-rkelig god gave……………

25 december , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Familie, Gaver, Jul, Min kat - Tags: ,

Prinsessen med legetøj fra min Mama……………

Juletræet med alle gaverne……………..

Den flotteste pasta…………….

Skøn – og lækker – kurv, samt alle strømpe-gaverne………………

Mandelsmør og clam chowder (suppe)…………

Min nye Wii…………….

Aller først vil jeg ønsker Jer alle en glædelig jul!!! Jeg håber at I alle havde en dejlig og hyggelig aften i går, hvor samværet med familien, hyggen og maden var i højsædet *S*

Jeg vil også sende en tanke til Jer derude som måske har haft en svær aften, enten fordi I har savnet nogen som I har mistet, eller af anden grund har haft det svært. Jeg føler med Jer og håber at I har formodet at komme nogenlunde igennem dagen i går, som kan være barsk for mange der har det svært……

Jeg havde en travl dag i går, men det hele gik ok. Jeg var noget træt, fordi jeg ikke havde sovet så meget, men jeg holdt ud hele dagen. Vi stod op ved 9-tiden og fik morgenkaffe og sad og hyggede os med at åbne strømpe-gaverne fra min Mama. Det var nogle sjove/spøjse ting vi fik – som det jo altid er *S*. Jeg fik bl. a. noget forskellig krydderi (bl. a. en fish rub fra Emeril’s), noget “almond butter” (som er meget “hot” i USA og som skulle være sundt!), mønter, køleskabsmagneter osv. Kæresten fik noget lignende – dog ingen krydderier – men han fik en dåse “New England clam chowder“, diverse legetøj og sjove ting og så nogle “topless sandals“. Det er klip-klapper der skulle klistre fast til foden, det skulle holde i 1 år, kæresten har dog endnu ikke prøvet dem på…………

Prinsessen fik en legetøjsmus fra min Mama og jeg ved ikke hvad der har været i den mus, men hun opførte sig fuldstændig UNDERLIGT!!! Hun rullede sig rundt på den, smed med den og savlede samtidig så det stod ud over det hele – hun kunne simpelthen ikke styre sit mundvand!!! Jeg har aldrig nogen sinde set hende opføre sig sådan, man skulle tro at hun var på stoffer eller noget lignende. Hun har aldrig reageret sådan på noget vi har købt til hende – underligt!!! Den ligger på hendes “sækkestol” og hun sover ovenpå den *S*. Prinsessen var inde i vores soveværelse hele dagen, hun er ikke så glad for “små mennesker” (læs: børn) og bliver skræmt fra vid og sans når hun ser nogen. Vi flyttede hendes mad, vand og kattebakke ind i soveværelset + hendes “sækkestol” og så hyggede hun sig derinde. Vi lukkede ikke døren, hun skulle selvfølgelig have lov til at komme ud hvis hun havde lyst, men med al den larm så foretrak hun soveværelset *S*. Jeg var dog af og til inde og se til hende – og det var kæresten også. Idag er hun MEGET træt, det er hun altid når vi har haft gæster, gad vide om det i virkeligheden er hende der laver mad, gør rent osv?????

Efter al morskaben med gaverne, var det tid til den alvorlige del: rengøring og klargøring til dagens gæster. Den ene af kærestens søstre var den første der kom ved 14-tiden og så fulgte de andre ellers trop: kærestens anden søster, hendes mand og deres 2 små piger, hans mor og kærestens mor. Vi var ialt 7 voksne og 2 skønne piger. Vi havde en ganske hyggelig dag/aften, maden smagte dejligt og vi blev MÆTTE!!! Der var MASSER af gaver, mest til de små piger og vi fik besøg af julemanden *S*. Især den mindste af pigerne (Luna bliver 2 til februar) var meget betaget af julemanden, hun blev helt stum af betagelse og vidste overhovedet ikke hvilket ben hun skulle stå på!! Hun var så sød og så fandt hun en pebernød i lommen i hendes lille kjole, som hun gav til julemanden *S*. Hun forsatte med at kigge ud ad vinduet efter ham resten af aftenen, det var helt klart højdepunktet for hende. Godt at hun ikke ved, at jeg er så heldig at sove sammen med julemanden………….

Jeg gav kæresten en Tempur hovedpude, det nyeste “Call of Duty” spil og et par bøger om 2. verdenskrig. Af kæresten fik jeg en WII!!!!! Jeg blev SÅ glad, det var det sidste jeg havde forventet, for de er jo ret dyre!!! Det er helt vildt sjovt, jeg har moret mig med det det meste af dagen og så får jeg mig rørt lidt samtidig med *S*. Det er jo ikke ligesom de “almindelige” konsol spil, hvor man sidder stille i sofaen, her skal du bevæge dig for at kunne spille!! Nu skal vi “bare” have en remote mere, en nunchuck – og så engang må jeg bare have fat i Wii Fit. Jeg kan KUN anbefale det, er er virkelig SJOVT!!!! Ellers fik vi en ny stempelkande med 2 termokrus fra Bodum, et creme brulee-sæt (som dog skal byttes), noget flot julepynt fra Unicef, Kusmi te og en skøn julekurv med lækkerier………..

Gæsterne tog hjem ved midnatstid – og da var jeg altså også brugt op! Jeg hjalp lidt med oprydningen, men kæresten vaskede op og ordnede det meste, inden han kom i seng – slut på en lang dag………

Jeg var træt i morges da jeg vågnede, men efter at have leget med min nye Wii det meste af dagen, er jeg faktisk blevet frisk igen. Jeg kan godt forestille mig, at vi kan få meget – sjov – tid til at gå med den *S*. Jeg havde planer om en LANG “morfar”, men det blev til leg istedet for *S*

I aften står den på rester fra i går – ikke de værste rester man kan få og i morgen skal vi til julefrokost hos kærestens mor……….

Jeg vender tilbage igen 3. juledag. Nu er julen ovre og vi kan se fremad mod det nye år………..

Print Friendly
Tilbage

18 kommentarer


 1. Dec 25, 2008
  6:35 pm

  Trine Louise

  Glædelig jul. Ang. kattens reaktion på musen – kunne det være noget med Baldrian? Det skulle katte være ekstremt tiltrukket af…


 2. Dec 25, 2008
  6:53 pm

  inge - viva italia

  Jeg fik også Kusmi the af min søn på 14 år – min kloge søn. Han havde smugkigget i min pc og fundet ud af at jeg tit kiggede på hjemmesiden for Kusmi the… Så jeg fik fem små varianter af Kusmi the – og jeg har allerede prøvesmagt….
  De bedste gaver er dem man ikke ønsker sig…..


 3. Dec 25, 2008
  8:14 pm

  Lone i marsken

  Glædelig jul!
  Tror du ikke, at der måske kan være “cat nip” i legetøjet fra USA. Det er en urt, som jeg ikke ved, hvad hedder på dansk, men katte er VILDE med den. I England kan man købe kattelegetøj med “cat nip” i, og den reaktion, som du beskriver har jeg også set hos mine egne katte i forbindelse med “cat nip”.


 4. Dec 25, 2008
  10:06 pm

  mona

  Hej Birthe,
  Det glæder mig, at I havde en rigtig dejlig juleaften, med lækker mad og gode gaver.

  Jeg tror, at der er katteurt (catnip) i det legetøj prinsessen har fået. Nogle katte er helt vilde med det, andre er lidt interesserede og nogle er helt ligeglade. Vores kat er kun lidt interesseret, han snuser bare lidt. Hans bedste legetøj er en melbolle (*S*) eller en pølseende fra f.eks. en cocktailpølse!!!

  Fortsat god jul!

  Mona i Ishøj


 5. Dec 25, 2008
  10:10 pm

  Ulla

  Hej Birthe.
  Hmmm clam chowder er altså osse bare godt!!
  Jeg fik osse en wii – det er altså supersjovt! vi har bowlet og spillet tennis til den store guldmedalje.
  Glædelig jul.

  Ulla.


 6. Dec 25, 2008
  11:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Trine!

  Ja, det er nok noget i den stil 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 25, 2008
  11:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Inge!

  Sikke en betænksom søn du har, hvor er det dejligt!! Jeg har endnu ikke smagt den, jeg er ikke en store te-drikker………men jeg skal da helt klart smage hvad det er for noget 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Dec 25, 2008
  11:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lone!

  Jo, det var også noget i den retning jeg har forestillet mig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 25, 2008
  11:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Sikke nogle sjove ting din kat er til 🙂 De er altså morsomme de kære dyr….

  Jeg har bare aldrig set hende sådan, det var VIDLT sjovt, men også lidt skræmmende 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Dec 25, 2008
  11:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ulla!

  Ej hvor sjovt at du også fik en 🙂

  Jeg har også spillet tennis til den helt store guldmedalje og bowlet lidt – kæresten har også været igang med at legetmed den 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Dec 26, 2008
  7:42 am

  Hanne's verden

  Hej Birthe

  Helt vildt sjovt med din kat. Gad vide, om man også kan købe legetøj herhjemme med katteurt i…

  Godt at høre, at du havde en hyggelig aften:o)

  Og ja, så er der bare lige julefrokosten i dag, som vi er mange, der skal til. Og så fra i morgen lidt hverdag indtil nytårsaften. Skønt med julemad og julefrokost – men også dejligt, når vi ovenpå dette kan lave f.eks. chili con carne, lasagne eller andet, som slet ikke smager af and og rødkål;o)

  Mange hilsner fra
  Hanne


 12. Dec 26, 2008
  10:33 am

  Rikke

  Glædelig jul

  Det var nogle helt fantastiske pasta-sløjfer. Var de også fra USA eller findes de her i DK?

  Mvh
  Rikke


 13. Dec 26, 2008
  6:26 pm

  Miss Book-Island

  Hey B.
  Tror jeg smører mig ind i katteurt en gang… så kan det være Missekatten kaster sig i armene på mig. Smil.
  Glæder mig at prøve Wii’nnie.
  knus D.


 14. Dec 26, 2008
  8:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  De er fra DK af, det er kærestens mor der kom med dem…..

  Mange hilsner
  Birth


 15. Dec 26, 2008
  8:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Hanne!
  Ja, vi har også været til julefrokost i dag, puhha en hård omgang 😀
  det bliver dejligt med noget “almindelig” mad igen……..

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Dec 26, 2008
  8:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hey D!

  Wii’nnie står til din disposition 😀 Puhh, er helt ør i hovedet efter at have hørt på den fjernstyrede bil…..

  Jeg tror at du vil blive en succes hvis du smørrer dig ind i katteurt……….hvis du kan tåle at blive savlet på også 😀

  vi ses.
  Knus
  B


 17. Jan 22, 2009
  5:31 am

  Siforama

  Hej Alomd Butter-elsker

  Jeg ved det er noget sent at skrive denne besked, men surfede lige rundt på forskellige helsekost-butikkers hjemmesider og fald over, den meget om diskuterede “kernesund families” netbutik… Og tror du ikke jeg fandt Alond Butter.

  Nu behøver du ikke længere vente på pakker fra USA med Denne slags mad, men nyde det i fulde drag.

  Her er linket: http://www.kernesundfamilieshop.dk/mad/k/smoerepaalaeg-1/p/mandelsmoer/

  godt nok er prisen noget peberet, men det er vel prisen for det her hjemme.(der er muligvis behov for mere grundig søgning)
  Håber det ikke var en total nytteløs information du har fået kastet i hovedet 1000 gange.

  Vh Sif


 18. Jan 22, 2009
  10:23 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sif!

  Ingen information er nytteløs 🙂 Tak for din søgen rundt, hvor er det pænt af dig……

  Nemlig ret dyrt herhjemme – desværre – men jeg har fundet ud af, at det jo så også kan laves selv 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!