Newyorkerbyheart

Endnu en Boboli-aften…………….

Prinsessen nyder en hyggestund på “hendes” pude…………

Aftenens salat…………..

Den færdige pizza…………..

Aftenens tallerken………..

Ja i aften har vi så fået en af vores livretter: Boboli pizza med favorit fyldet: pepperoni, ost, oliven, champignon, rød snackpeber og dryppet med hvidløgsolie når den kommer ud af ovnen – MUMS!!!

Jeg lavede en tomatsalat til af tomater, lidt tyndtskårne champignon (rest fra pizza’en), frisk mozzarella, oliven, olivenolie, friskkværnet peber, flagesalt, balsamico og frisk basilikum.

Kæresten har været på et kort julebesøg hos hans bror, svigerinde og deres søn – sammen med hans søster og hans mor – jeg fik lov til at slippe *S*. Jeg er lidt stresset over alt det jeg skal nå også så jeg en mulighed for at få lidt tid for mig selv, inden det går løs med gæster og jule-tammelam!

Jeg brugte det meste af tiden på at træne: igen 15 minutter på “trædemøllen” (crosstraineren) og så de obligatoriske 45 minutters pilates bagefter – det var skønt og jeg følte straks at åget på mine skuldre var blevet lettere *S* Det er faktisk imponerende hvad lidt træning kan gøre for ens velbefindende!! Man tror det jo næppe, når man sidder i sofaen og ikke gider noget og bare er træt. Når nogen kommer og siger, at de bliver så energiske af at træne og man skal bare komme igang, så tror man jo at det er jordens største joke!!! For hvordan kan man få mere energi af at bruge SÅ meget energi???? Men det er altså sandt, det forøger energien (og humøret) at bruge sin krop fysisk – og jeg at bøje armen for at spise og drikke tæller desværre ikke med *S*

Jeg fik også lavet endnu en portion dej til at lave “Borgmesterindens klejner”, for de kære julegæster den 24. skal da have – forholdsvis – friske klejner!! Til at starte med regnede jeg optimistisk med, at jeg lige kunne stå og koge dem den 24. inden gæster kommer om eftermiddagen til kaffe og æbleskiver. Nu er jeg alligevel blevet så realistisk at jeg har indset, at de må “nøjes” med daggamle klejner!! Jeg koger dem den 23. og så håber jeg bare at de vil kunne lide dem alligevel *S*

Ænderne er taget op og ligger til optøning, de skal jo steges den 23. som jeg gjorde sidste år. Jeg gider simpelthen ikke at stå smurt ind i andefedt den 24. I lørdags fik jeg vasket gulv, så det bliver ikke gjort mere før EFTER den 24. – jeg har altid syntes at det er totalt spild af kræfter at gøre alt for meget rent INDEN gæsterne komme, der er jo MERE beskidt bagefter……….

Jeg talte med kærestens søster i dag ang. borddækning og hun mente, at jeg bare kunne bruge samme koncept som sidste år og gøre det til en tradition – god ide, tak Dora!! Dermed faldt der en stor sten fra mit hjerte, for jeg har vrede min hjerne i alle mulige – og umulige – vinkler for at komme på en ide, uden at det er lykkedes……………….så nu er min hjerne endnu mere vind og skæv, end den er i forevejen *S*.

Jeg har sat et par billeder på af prinsessen på “hendes” elskede “sækkestol”, som jo faktisk er MIN computerpude til min bærbare, men det vælger hun at ignorere. På et tidspunkt troede jeg faktisk at hun var groet fast på den, men da jeg rystede med posen med godbidder, så viste det sig at hun faktisk kan rejse sig fra den………….

I samråd med kæresten, står menuen i de næste 2 dage (mandag og tirsdag) på tacos, som vi begge elsker, som er NEMT, som smager GODT og som vi SAGTENS kan spise 2 dage i træk………….

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Dec 21, 2008
  11:53 pm

  angelika

  Hej Birthe

  Sikke prinsessen slapper af. Skøn er hun nu. Jeg savner selv at have kat, men engang når og hvis jeg nogensinde bliver færdig med at læse – og når jeg får hus, så skal jeg have 2 stk. Det er helt sikkert. Jeg er nemlig ikke så meget til det der inde-kat-princip.

  Vil bare lige ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår – jeg glæder mig til at følge dig i 2009.

  Mange julehilsner fra Angelika


 2. Dec 22, 2008
  11:08 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Jeg kan godt forstå at du vil have 2 katte, jeg tror også, at hvis vi engang skal starte forfra med at have kat……….så bliver det (forhåbentlig) også 2 stk. 🙂

  Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig også. Tak fordi du har fulgt mig i 2008 og for dine altid dejlige kommentarer…..

  Julehilsner
  Birthe


 3. Dec 22, 2008
  11:17 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Man får nemlig overskud og bliver glad af at træne… og det lyser jo også ud af dette indlæg, synes jeg 😉

  At du så ovenikøbet formår at tage det så ‘roligt’ med julestresset er et godt tegn – hvis det bliver for meget den 24. er det bare ind på crosstraineren 😉 Den er sikkert god til at få afreageret på!

  Det lyder fornuftigt at køre ambitionsniveauet ned nu – og gemme lidt energi til denn 24.

  Klejnerne smager uden tvivl lige så skønt af den grund!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 4. Dec 22, 2008
  11:21 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  God ide med at afreagere på crosstraineren den 24. (så får jeg også lidt tid til mig selv i badet bagefter *S*). Den er rigtig god til at afreagere på, det har jeg brugt den til nogle gange, så bliver der trampet ekstra lystigt i pedalerne 🙂

  Jeg håber at du passer godt på dig selv i de næste par dage, så du bliver klar til at tage hjem til DK….

  Kærlig hilsen
  Birthe


 5. Dec 23, 2008
  5:38 pm

  mona

  Hej Birthe,
  Prinsessen ser bedårende ud på sin pude, den passer jo perfekt til hende!

  Hunde har ejere, katte har slaver!

  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære.’

  Mona i Ishøj


 6. Dec 23, 2008
  5:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Ja, vi er helt klart hendes slaver, det er der INGEN tvivl om 😀 Hun er ûber-missen….

  Glædelig jul til dig også

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!