Newyorkerbyheart

Jeg VANDT!……..

10 december , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Konkurrencer - Tags: , ,

Jeg vågnede op til en helt almindelig dag: fik morgenmad osv. Jeg gik ud og hentede posten og lige pludselig gik det fra at være en lidt grå dag, til at solen brød igennem for fuld styrke *S*

I postkassen lå et brev fra Arla og jeg undrede mig lidt over hvad de ville mig?? Jeg åbnede brevet og der stod, at jeg havde vundet en KitchenAid køkkenmaskine i en af deres konkurrencer!!! Jeg deltager i så mange konkurrencer, så jeg havde glemt alt om det, så det var en SKØN overraskelse at få……..

Jeg kunne selv bestemme om den skulle være rød, sort eller creme – jeg valgte rød……..

I så mange år har jeg ønsket mig den maskine – og nu bliver det virkelighed *S*. Der er bare lige det “aber dabei” at vi faktisk ikke rigtig har plads til den. Sådan en maskine skal jo ikke stå i et skab, men stå fremme idet den jo er lige så meget en pryd-genstand som en brugs-genstand. For et par måneder siden, købte jeg jo en køkkenmaskine (som kan gemmes væk i skabet), så jeg er sådan set dækket ind – så jeg vælger nok at sælge den (men jeg skal altså lige nyde synet af den *S*). Om alle omstændigheder gjorde det mig glad – og så er det den første, store præmie jeg har vundet – JUBIIIIIII………

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Dec 10, 2008
  10:34 pm

  inge - viva-italia

  Jamen, sådan en sag kan du da ikke skille dig af med…. Jeg er i flere år ønsket mig sådan en rød Ferrari, men desværre er pengepungen overhovedet ikke til sådanne udskejelser….
  Hvor er du heldig… tror du ikke lige du skulle bruge den bare lidt…. og så måske skille dig af med din gamle????


 2. Dec 10, 2008
  11:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Inge!

  Nej det er nok svært, men jeg har taget beslutningen 🙂 Jeg har overvejet det hele dagen og jeg overvejede det også da jeg stod og skulle ud og have en køkkenmaskine for et par måneder siden.
  Hvor gerne jeg end vil beholde den, så jeg vil heller ikke have den, hvis jeg ikke får den brugt! Jeg tror at jeg i længden får brugt min næsten nye køkkenmaskine mere, fordi den kan mange flere ting end denne KitchenAid kan – og jeg har desværre ikke så meget plads at jeg bare kan have den stående til pynt 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Dec 10, 2008
  11:31 pm

  inge - viva italia

  Jeg forstår dig godt – med min sunde fornuft – men jeg er bar så vild med den maskine, så jeg vil næsten give min bare r.. for sådan én….


 4. Dec 11, 2008
  9:07 am

  Rikke Skovbakke

  Käre Birte – dit heldige asen! Saadan en maskine ville pryde mit kökken betragteligt. Naa, man kan jo ikke have held i det hele.
  Bare lige for at afslutte Amy-historien, saa har jeg nu faaet alle mine pakker. Det er en lang omgang med baade sygdom, uheld med posten osv., og stakkels Amy har haft en masse bövl, som hun ikke selv er skyld i.
  Hav en god torsdag!
  KH
  Rikke


 5. Dec 11, 2008
  10:43 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Hvor er det SKØNT at høre at du har fået det hele, jeg har tænkt på dig 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 6. Dec 11, 2008
  10:43 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Inge!

  ja, jeg er også blevet nødt til at bruge min sunde fornuft, for det var ikke noget jeg hellere ville end beholde den 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 11, 2008
  11:27 am

  Anonymous

  Kære Birthe tillykke med den skønne gave, min mor har fødselsdag til januar og ønsker sig sådan en, hvor meget skal du have for den?

  Hilsner
  Nina


 8. Dec 11, 2008
  11:30 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Nina!

  Jeg har ikke fået den endnu, de skrev i brevet, at håber at få sendt den inden nytår 🙂
  I brevet står værdigen til kr. 4.600,- (jeg ved ikke hvilken model det er og hvor meget tilbehør der er), men jeg tænkt ikke mindre end kr. 2.800,- (det er ihvert fald det jeg har tænkt at sætte den til salg for, men igen afhængig af hvilken model det er!) + porto (og den er jo tung)….
  Den endelige pris jeg kan ikke sige før jeg har set den (model, udstyr osv.)

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 11, 2008
  11:33 am

  Anonymous

  Hej igen Birthe

  Tak for svar 🙂
  Den er rigtig flot.


 10. Dec 11, 2008
  11:38 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Nina!

  Velbekomme 😀

  mange hilsner
  Birthe


 11. Dec 11, 2008
  2:36 pm

  Lone i marsken

  ÅH at du kan nænne at skille dig af med den – den er så smuk. Jeg har selv den sorte, den står fremme og jeg glæder mig dagligt over den.


 12. Dec 11, 2008
  2:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lone!

  Det er nu heller ikke fordi jeg ønsker at skille mig af med den, men vi har ikke plads til at have den stående fremme og engang imellem må jeg jo lade fornuften råde….

  mvh
  Birthe


 13. Dec 13, 2008
  11:22 am

  Anonymous

  Hej Birte
  Jeg har gennem en tid været en trofast læser af din rigtig gode blog. Derfor ville jeg lige kommentere dette. Først og fremmest, tillykke med din gevinst!Jeg havde noteret mig at billedet af den manglede fra din ønskeliste,så jeg regnede med at du allerede havde købt dig en.
  Kender du til accessorie pakken? Den indeholder : Tre slags rivejern, kødhakkeudstyr og en frugtmose tingest? Med denne pakke kan Artisanén lige så meget som alle andre køkkenmaskiner. Tror du ikke at ARLA sender den med? Min kæreste og jeg købte denne maskine + tilbehørspakken og en blender over nettet fra England til en samlet pris af 5000 Kr. Alt hvad der kræves er adtapter stik idet de engelske stik ser anderledes ud end de danske. Jeg ELSKER min Artisan, den er en af de ting jeg næsten dagligt priser og den sparer mig for store mængder tid i madlavningen.
  Mvh. Anne


 14. Dec 14, 2008
  8:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Jeg har slet ingen ide om hvad der følger med – overhovedet 😀 – jeg venter bare. Jeg synes måske også “problemet” er lidt at jeg synes at den skal stå fremme og jeg føler ikke rigtig at jeg har plads til det pt. Det passer bedre med en “tingest” der kan stå inde i skabet 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!