Newyorkerbyheart

Pakker fra USA……..

08 december , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Familie, Gaver - Tags:

Mine elskede Boboli pizzabunde………

Hele den ene pakkes indhold…….

………og den anden pakke………

I dag modtog jeg 2 pakker fra min Mama – JUBIIIIIIII!!!! På den ene stod der at kæresten også skulle være der når den blev åbnet – og hun havde også instrueret mig i en mail – om at jeg ikke måtte åbne den før han kom hjem fra arbejde! Så jeg gik utålmodig og trippede og trippede, indtil han ENDELIG kom hjem *S*.

I den ene pakke – som jeg gerne måtte åbne – var mine “gaver” (hun pakker den aldrig ind, hun ved at jeg alligevel ikke kan vente til juleaften *S*). En negativ scanner, så jeg nu kan scanne alle mine gamle negativer ind, så de bliver til digitale billeder! En total fed gave, som jeg glæder mig til at “lege” med. Jeg har endnu ikke fået den afprøvet, men jeg synes at det er SÅ fedt at jeg kan lave alle mine billeder om til digitale billeder.

Desuden fik jeg en lille ekstern harddisk (250 GB) og en lille taske til at opbevare den i, så nu er der INGEN undskyldning for ikke at lave back-up’s som jeg er alt for DÅRLIG til at gøre…….

I den anden kasse – som jeg altså måtte vente på at kæresten kom hjem og var med til at åbne – var alle lækkerierne *S*. Der var Boboli pizzabunde + sauce, Paul Newmann light butter popcorn, noget soltørret tomat-halløj til at lave bruchetta med, pinjekerner, macademia-nødder (som jeg ELSKER!!!), Kashi autumm wheat (som jeg også selv havde med hjem fra USA i sommers), Betty Crocker brownie-mix (selvfølgelig den med Hershey sirup i!!), 2 pakker småkager fra Pepperridge Farm, english muffins, noget ris-mix, noget chili-mix, string cheese (som jeg ELSKER!!), noget chokolade og så Bounce sheets (som er sådan nogen “papir” stykker til at komme i tørretumbleren, som tager statisk elektricitet).

TAK MAMA!!!!

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Dec 8, 2008
  11:06 pm

  Nikkou

  Hej Birte!

  Lækkert med gaver! Forslår at skynde dig at tage din harddisk i brug- man ved aldrig hvornår det går galt…Har lige aflevere min bærbare til reparation idag, regner ikke med harddisken fejler noget meeen…og om ikke andet så skal jeg undvære alt dens indhold indtil sikkert efter jul.. (snøft! – inkl alle opskrifterne, må improvisere..)

  Hilsen Carina


 2. Dec 9, 2008
  7:48 am

  Maj-Britt Madsen

  Hej 🙂
  Den der negativ scanner lyder godt nok smart. Jeg har prøvet at google ‘negativ scanner’, men kan ikke lige finde noget. Har den evt. et navn? For det ville da være en fed gaveidé til min moar 🙂
  Og uhm, det rødspættefad så lækkert ud…


 3. Dec 9, 2008
  8:09 am

  Trine

  Hej Birthe,
  Ej.. Jeg fik helt nostalgi-trip down memory lane.. Jeg boede i Californien i 1992 i 7 måneder. Jeg elsker Betty Crocker.. Og er forundret over at Bounce ikke er kommet til DK. Tænkte dengang.. Det kommer snart, men det gjorde det ikke…
  Min amerikanske “familie” er gamle, vi ringer sammen og jeg sender billeder af mine børn til dem.. Besøgte dem i April.. Åh jeg ved hvordan du har det… Dejligt med pakker.
  Knus Trine


 4. Dec 9, 2008
  10:01 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Nikkou!

  Ja, jeg ved det med back-up (af erfaring!!) For nogle år siden mistede jeg ALT på min bærbare, da harddisk’en døde – ÆV!!!

  Jeg krydser fingre for din bærbare….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Dec 9, 2008
  10:03 am

  Newyorkerbyheart

  Jeg Maj-Britt!

  Den hedder VuPoint (mener jeg) og man kan faktisk købe dem på Ebay.com
  Jeg har desværre ikke prøvet den endnu, men jeg håber at jeg snart får tid….

  – Det rødspætte-fad var SÅ godt,det må du prøve 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 6. Dec 9, 2008
  10:04 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Trine!

  ja, Betty Crocker er den bedste – og især den med Hershey sirup 🙂 Jeg ved det, for jeg har afprøvet utallige, for at finde favoritten, så min Mama vidste hvilken en hun skulle sende……

  Jeg har faktisk også troet at Bounce ville komme til DK, men venter stadig……..jeg glæder mig til at tage dem i brug, det giver en duft at mit andet hjem i USA 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 9, 2008
  11:04 am

  Eva

  Hej Birthe,

  Hvor er det dejligt, når du får pakker fra USA. Man mærker så tydeligt din glæde og det er det hele værd. I hvert fald for mig.

  Håber du får en dejlig dag…

  Mange hilsner fra Eva


 8. Dec 9, 2008
  11:10 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  ja, det gør mig meget glad at få pakker derovre fra 🙂

  Også god dag til dig, nu mangler jeg kun at lave blomsterne, så er tøjet færdigt til dig….

  Mailer du lige din adresse til mig?

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 9, 2008
  4:53 pm

  Louise

  Sikke en dejlig pakke – jeg kunne godt bruge de ting herhjemme. Mit lager er ved at være brugt op fra da jeg var derovre sidste år, selvom jeg har en veninde, der er sød til at sende engang imellem. Jeg har dog masser af Bounce tilbage. Jeg bruger det ikke til tørretumbleren, da jeg ikke kan lide at mit tøj hørmer for parfumeret (vil hellere parfumere det selv). Men Bounce er fabelagtigt til at få grimme lugte væk: røglugt hvis nogen har røget, sure sko, indelukkethed, fedtet mados osv. Bare læg et par blade i rummet/skoen/hvad det nu er, og snart dufter alt friskt af Bounce 😉


 10. Dec 9, 2008
  5:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bogsider!

  Det er SÅ dejligt at modtage sådan en pakke 🙂

  jeg synes også at Bounce kan være lidt “stærk” i lugten, men jeg synes ikke at de her er så slemme, det dufter nærmest som tøj der ar været ude i den friske luft…..

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Dec 9, 2008
  9:37 pm

  Nikkou

  Hej igen

  Tak skal du ha’..regner ikke med der sker noget ( I hope). Men har også selv prøvet det med en død harddisk, havde heldigvis stort set alt back up’et undtagen musik ( meget…) Ligesom de andre vil håber jeg du skriver om det blir godt med den der negativ scanner – har godt den findes, og kunne være fedt at få alle sine billeder digitaliseret… Lyder som en god idé!

  hilsen Carina


 12. Dec 9, 2008
  9:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Carina!

  Jeg har kun lige fået kigget lidt på scanneren, det kommer til at tage LANG tid, men jeg skal nok få det gjort 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!