Newyorkerbyheart

Æbleflæsk…………

02 januar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Diverse - Tags:

Æblestykker steges…………..

Mmmmmm……..

Jeg havde en rest bacon tilbage fra nytårsaften, så jeg bestemte mig for at lave æbleflæsk til frokost – det er mange år siden jeg sidst har fået det! Jeg har altid ELSKET når min mormor lavede æbleflæsk, men da kæresten ikke er så vild med varme æbler, så har jeg ikke lavet det. Det viste sig dog, at han godt kunne lide det alligevel, så nu kan vi måske få æbleflæsk lidt mere *S*

Her får I opskriften på æbleflæsk, my way – og som jeg lavede det i dag……….

Æbleflæsk, my way, 2 stykker rugbrød:

4 skiver bacon
2 æbler, gerne lidt syrlige og nogen der kan koger ud
lidt rørsukker
salt, friskkværnet peber
Steg først baconskiverne sprøde, læg baconskiverne på en kold pande, så smelter fedtet bedre af! Når de er gyldne og sprøde, lægges de på køkkenrulle for at dryppe af. Skær æblerne i stykker og kom dem på panden i baconfedtet. Lad dem stå og stege ved svag til mellem varme, til de bliver bløde og “koger ud”, så det bliver som en grov mos. Smag til med rørsukker, salt og friskkværnet peber. Server med groft rugbrød og de stegte, sprøde baconskiver.

Det skal vi snart have igen!!

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!