Newyorkerbyheart

Cannelloni in bianco con funghi – Cannelloni med bechamesauce og svampe (Pasta Nostra, People’s Press)……….

31 januar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Tilbehør/vegetar retter - Tags:

Bogen “Pasta Nostra” fra People’s Press…………..

Svampe, persille, persille, hvidløg og chili svitses……………

………….det blandes med flødeost og parmesan…………..

…………..fyldes i cannellonirør og lægges på et lag bechamelsauce…………..

Frisk, revet parmesan kommes over……………..

Den færdige ret…………….

Gårsdagens tallerken…………….

I går lavede jeg “Cannelloni in bianco con funghi – cannelloni med bechamelsauce og svampe” fra bogen “Pasta Nostra” (People’s Press) – og det smagte pragtfuldt. En smag og duft, der bringer Italien hjem til dig køkken *S*

Jeg undskylder for at salaten ikke blev særlig spændende og at der heller ikke blev pyntet med et drys persille, inden anretning, men kræfterne var for små til al for meget kreativitet.

Pasta Nostra” (People’s Press), er en virkelig flot og lækker bog, med MASSER af skønne pastaretter som jeg må have afprøvet. Opskrifterne er nemme at gå til og det er med ingredienser som nemt kan skaffes…………

Der stod der skulle bruges 1½ dl olivenolie og jeg må indrømme at jeg blev i tvivl om det var en trykfejl, for jeg synes at det lød af meget. Jeg brugte ikke nær så meget, jeg brugte måske ½ dl. Jeg havde ikke frisk chili, så jeg brugte tørrede chiliflager og mine cannellonirør var noget mindre end dem der bruges i bogen………..

Cannelloni in bianco con funghi – cannelloni med bechamelsauce og svampe (fra bogen “Pasta Nostra”, People’s Press), 4 pers.:

8 tørrede cannellonirør eller 8 friske cannelloniplader
1 fed hvidløg (jeg brugte 2)
½ dl persille, hakket
1 chili
500 g årstidens svampe (jeg brugte almindelig champignon, mark champignon og østershatte)
1½ dl olivenolie (jeg vil tro jeg brugte ½ dl)
salt
50 g smør
50 g mel
5 dl mælk
frisk, revet muskatnød
200 g Philadelphiaflødeost
100 g frisk, revet parmesan
Hak hvidløg, persille, chili og svampe. Sauter hvidløg, persille og chili i olivenolien. Tilsæt de hakkede svampe, krydr med salt og sauter i yderligere 10 minutter ved høj varme. Lad det køle lidt af. Smelt smørret i en kasserolle og tilsæt melet lidt efter lidt, mens der piskes godt, så der ikke kommes klumper. Tilsæt kogt mælk, under piskning og lad det blive tykt. Lad det koge godt igennem, under piskning og smag til med salt og frisk, revet muskatnød. Rør svampeblandingen med flødeostern og halvdelen af den frisk, revne parmesanost. Kom blandingen i cannellonierne. Hæld halvdelen af bechamelsaucen i et smurt ovnfast fad. Læg cannellonierne ovenpå og dæk med resten af saucen. Drys med resten af parmesanosten og sæt i en 175 grader varm ovn i 15 minutter. Hvis der bruges tørrede cannellonirør, skal de måske have 20 minutter. Drys evt. med persille inden servering.

Jeg er lidt bagud med indlæggene, beklager at de kommer sådan lidt oveni hinanden *S*. Jeg havde ikke kræfter til at skrive i går aftes, hvor jeg faktisk havde det ret elendigt – og faldt om i køkkenet – men jeg håber, at det snart bliver bedre…….

Jeg håber, at jeg senere i aften kan få skrevet dagens menu ind, vi skal have oksespidsbryst med flødepeberrodssauce. En ret min mormor lavede og som jeg nu vil se om jeg også kan lave, så vidt jeg husker, smagte det nemlig rigtig godt *S*

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jan 31, 2009
  7:29 pm

  Marianne's mening

  Hvor er det godt at høre, at du er ved at være mere frisk nu. Sikke n omgang, I begge har haft!!!

  Opskriften lyder rigtig lækker. Kan man købe de rør over alt? Har nemlig aldrig set dem før.
  Det er vist lige en ret for mig :0)

  Jeg ønsker en forsat fremgang med dig og håber, du snart er i top form igen.
  Rigtig god weekend,
  Knus Marianne


 2. Jan 31, 2009
  10:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Forfærdelig omgang, som ikke er helt ovre endnu. Den hoste gør mig vanvittig! Jeg håber du slipper forbi, det er virkelig en barsk omgang…….

  Jeg så faktisk lige at Netto havde dem i mandags da jeg var ovre og handle. Jeg tror store supermarkeder har dem (Kvickly, Bilka osv.) Ellers hvis du kan finde friske lasagneplader, kan du bruge dem…..

  Du skulle prøve det, det smager SKØØØØNT 🙂

  God weekend til dig også

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!