Newyorkerbyheart

Genopstandelse……………..

28 januar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Helbred - Tags:

Efter at have ligge totalt underdrejet i et par dage er jeg lige oppe og trække lidt luft. Hvis det er noget totalt vrøvl jeg får skrevet, så henviser jeg til feber-tågerne og kan ikke drages til ansvar *S*

Jeg synes jeg var hårdt ramt sidste gang jeg var syg, men det er INTET imod denne gang. Alt gør ONDT, jeg hoster, jeg nyser og så har jeg høj feber. Om natten bliver jeg nødt til at stå op og skifte sengetøj, fordi det er fuldstændig gennemvædet. Jeg er desværre heller ikke særlig god til at få noget at drikke – eller spise for den sags skyld! Jeg får lidt morgenmad, for at jeg kan få mine piller, men ellers får jeg ikke noget igen før til aften – hvor vi prøver at få et godt måltid mad. Idag stod den på stegt flæsk med persillesauce. Jeg føler ingen sult overhovedet, ret skræmmende *S*

Kæresten ligger også syg, men ingen nogen får den tanke at det er hyggeligt, vil jeg bare sige at det er det ikke *S*. Jeg er velsignet med sådan en kæreste der ikke lider i stilhed, men pruster, stønner og ømmer sig hele tiden. Så jeg ligger i soveværelset og han i stuen – og så bytter vi indimellem *S*. Jeg har aldrig været god til at være omgivet at et andet menneske når jeg er syg, så jeg vil bare være i fred. Have det helt mørkt og helt stille……….

Jeg ville bare lige lade Jer vide at jeg stadig lever og sige tak for alle de kommentarer der har været til mig *S* Jeg skal nok få dem besvaret når jeg igen er blevet nogenlunde rask – TAK 🙂

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jan 29, 2009
  6:41 am

  Kasper Davgaard

  Godt at høre det går fremad selvom du stadig er hårdt ramt.

  Jeg synes der er tegn i sol måne og stjerner på at i begge får det bedre iløbet af dagen imorgen så i kan få en god weekend sammen


 2. Jan 29, 2009
  11:48 am

  Eva

  Godt at høre fra dig… Havde gået og tænkt på, hvordan det mon stod til ovre i Jylland.

  Mange hilsner og fortsat god bedring til Jer begge fra Eva


 3. Jan 29, 2009
  12:48 pm

  Tanja Cederholm / Kritter

  Rigtig godt at høre fra dig 🙂
  Her har manden også haft samme symptomer – det gjorde helt ondt at se hvor slemt det var 🙁

  Dejligt at du er oven på igen (så kommer der forhåbentlig snart mere god med, hihi)

  Velkommen tilbage til overfladen 🙂


 4. Jan 30, 2009
  11:44 am

  Angelika

  God bedring 🙂


 5. Jan 30, 2009
  11:51 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kasper!

  Tak for din kommentar 🙂 – og din spådom……

  Kæresten er på benene og på arbejde i dag, jeg skranter stadig noget, men jeg håber at det snart bliver bedre.

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Jan 30, 2009
  11:52 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  tak for dine tanker 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 7. Jan 30, 2009
  11:53 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Tak 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 8. Jan 30, 2009
  11:53 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tanja!

  Ja, det er bestemt ikke nogen rar omgang! Jeg er stadig ikke frisk – eller helt feberfri, men det går da langsomt fremad 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!