Newyorkerbyheart

Kyllingefad med kartofler og grønsager………….

Kartofler og grønsager, blandet med krydderier……………

Kyllingeinderfileter, krydret med BBQ-krydderi…………..

Den kolde sauce…………

Den færdige ret…………

Aftenens tallerken………….

I går aftes fik vi kyllingefad med kartofler og grønsager, det smagte rigtig godt og så er det jo nemt, når det hele er i et fad *S* Vi fik en kold sauce til, lavet på creme fraiche 9% og “Southwestern seasoning mix”, noget af det krydderi, som jeg har købt gennem “The Pampered Chef“. Jeg dampede også nogle friske, grønne asparges som vi fik til. Alt i alt en god aftensmad, der kan laves ret hurtigt og som smager godt………….

Kyllingefad med kartofler og grønsager:

passende mængde kartofler, skåret groft
1 rød snackpeber, i grove tern
250 g champignon i halve eller kvarter
3 gulerødder i stænger
groft salt, friskkværnet peber
lidt (røget) paprika
8-10 kyllingeinderfileter
BBQ krydderi
olivenolie
Kom alle de klargjorte grønsager i et fad eller på en bageplade, beklædt med bagepapir. Drys med groft salt, friskkværnet peber og (røget) paprika. Dryp med olivenolie og vend det hele godt rundt, så olien lægger sig om alle grønsagerne. Sæt i en 200 grader varm ovn i 30 minutter, vend rundt en enkelt gang under vejs. Imens afpudses kyllingeinderfileterne, krydres med salt, friskkværnet peber og BBQ krydderi. Efter den ½ time, lægges kyllingeinderfileterne på (se note 1) og de steges med i 15 minutter. Klar til servering og kan evt. serveres med en kold sauce, smagt til med krydderier efter smag og behag.

Note 1:

Hvis der bruges kyllingebrystfileter i stedet for, skal de lægges på retten fra starten af, da de jo skal have noget længere tid end de noget mindre kyllingeinderfileter.

Jeg var helt færdig i går aftes og derfor fik jeg ikke lavet dette indlæg i går aftes. Som jeg før har været inde på, så har jeg jo ikke den “stop-knap” der skal til, for at holder op med at “presse” mig selv i tide. Det betyder, at jeg igår “kom til” at overtræne “lidt”!! Jeg tog de sædvanlige 5 km. (knap 20 minutter) på crosstraineren, derefter 45 minutters pilates og så knap en ½ time på Wii Fit. Havde jeg så bare stoppet der, så var det måske gået. Men i går aftes efter vi havde spist og kæresten gik ind for at spille computer, så tænkte jeg, at jeg da lige kunne “lege” lidt mere med min Wii Fit inden der kom håndbold!!
Det blev til 50 minutter – som ganske vist var SJOVE! – men jeg kunne godt mærke, at da jeg kom ned at sidde at det nok ikke havde været så smart. Jeg fik ondt over det hele, blev utroligt TRÆT og var bare helt færdig. Det hævner sig så også i dag, hvor jeg stadig er træt og har ONDT!! Men igen, sådan er det jo, når jeg ikke kan finde ud af at stoppe i tide *S*

Jeg vender tilbage igen i morgen, med pangasius med dana-zola…………

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!