Newyorkerbyheart

Pasta med krydret pølse og spinat (Spis Bedre nr. 02/09)……………

Løg og chorizo svitses………….

Optøet spinat og lidt vand kommes ved………..

………….og tilsidst creme fraiche…………..

Den færdige ret…………

Aftenens tallerken…………

I dag har jeg fået pasta med krydret pølse og spinat (Spis Bedre nr. 02/09) og det smagte faktisk rigtig godt og så er den lynende hurtig at lave. I løbet af 15-20 minutter er der mad på bordet, det kan ikke blive bedre *S*

God smag med den krydrede pølse, jeg brugte chorizo og sikke en flot farve.
I original opskriften fra Spis Bedre nr. 02/09, skal der bruges porre og græskarkerner, jeg havde ikke noget af delene. Jeg brugte et løg som jeg skar i tern og pinjekerner…………….
Jeg skriver opskriften som jeg lavede den.

Pasta med krydret pølse og pasta (Spis Bedre nr. 02/09), 4 pers.:

300 g tagliatelle pasta
250 g frosset spinat, optøet
1 løg, hakket
200 g chorizo i tern
½ dl pinjekerner
1 spsk. smør
2 dl creme fraiche 18%
1 dl vand
salt, friskkværnet peber
Kog pastaen efter anvisning på emballagen til det er al dente, hæld vandet fra og lad det dryppe af. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de tager lidt farve – endelig IKKE for meget! Smelt smørret og lad løg og chorizo svitse i det et par minutter, til løgene bliver klare, rør i det. Tilsæt spinat og vand, lad det koge et par minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Tag gryden af varmen og rør creme fraiche’en i, sæt tilbage over LAV varme og lad det varme igennem, men det på endelig IKKE koge, for så skiller det. Smag til. Bland sammen med den friskkogte pasta og drys med pinjekerner.

De opmærksomme læsere har måske opdaget, at jeg har sat mit navn på alle billederne på dette indlæg. Det er åbenbart nødvendig, idet jeg har opdaget at mine billeder flittigt bliver brugt rundt omkring på nettet!
Jeg vil bare understrege, at billederne er MINE og jeg har copyright på dem, med mindre jeg giver tilladelse til at de blive brugt – det mindste man kan gøre, er da at spørge. Så for fremtiden, vil mit navn blive sat på alle billeder……………

Jeg har absolut lavet INGENTING i dag – og med ingenting, mener jeg ingenting! Kæresten har været på arbejde hele dagen og er det sådan set stadigvæk og jeg har bare slappet af sammen med prinsessen.
Jeg har været TRÆT efter i går, at være sammen med mennesker som ikke siger mig noget, dræner mig totalt for energi.

Jeg prøvede på at overtale mig selv til at træne bare lidt på crosstraineren eller på Wii’en, men det blev totalt ignoreret, så det var ikke meget held jeg havde med det *S*. Jeg må tro på, at min krop har brug for en ekstra hviledag og at jeg så kan træne i morgen………..

Der er 2 ord der går igen fra min opvækst – ja, det er sådan set flere, men især 2 ord. Det er “hensyn” og “taknemmelighed”. Det blev gentaget overfor mig igen og igen, af dem som kaldte sig mine “forældre”, at jeg skulle være så taknemmelig for at de havde hentet mig herop – at de så udnyttede den taknemmelighed på det groveste, er en hel anden historie.
Jeg skulle være taknemmelig for, at de ville bruge deres penge på at betale for at adoptere mig……………..og det var jeg så i mange, MANGE år og fik lov til at betale for det!

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at jeg idag er taknemmelig! Ikke for det jeg har måttet gå igennem, men fordi jeg var i stand til at komme igennem det på nogenlunde hel vis, uden at ende i stof-/pille- eller alkoholmisbrug.
At jeg fandt styrken i mig selv og at jeg idag har et godt liv, selvom mit helbred ikke er 100%, har jeg fået et godt liv på de præmisser som jeg har.

Det andet jeg fik tudet ørerne fulde med, var at jeg skulle vise hensyn!
Hensyn til min “mors” dårlige nerver, hvor det var min skyld at hun havde et forbrug af Stesolid.
Hensyn når hun sov til middag, hvor jeg var så bange for at komme til at vække hende, at jeg knapt turde trække vejret. Jeg sad i et hjørne, enten ude i køkkenet og krøb sammen eller inde på mit værelse hvor jeg flere gange måtte finde noget at tisse i, fordi jeg ikke turde gå på toilettet af frygt for at vække hende.
Vise hensyn og altid være stille når de voksne talte, hensyn overfor at min “mor” var for svag til at tilfredsstille min “far” så det blev min “pligt”, hensyn til min “mor” svage kræfter og hvor jeg skulle gøre rent – men aldrig kunne gøre det godt nok når der blev gennemgået med hvide handsker bagefter! Hensyn til aldrig at henlede opmærksomhed på mig selv, altid skulle sørge for at andre fik noget før mig og altid, ALTID sætte andre før mig selv.
Idag når jeg hører ordet “hensyn” kan jeg godt får totalt myrekryb og angstfornemmelser!
Det er jo ikke sådan at jeg er stoppet med at tage hensyn til andre mennesker, det synes jeg stadig at jeg gør – men jeg er kommet så langt at jeg synes at det IKKE skal være en ensrettet vej!!
Det er ikke længere KUN mig, der skal vis hensyn, jeg vil også gerne tages hensyn til. Ikke i overdrevet grad…………..bare engang imellem *S*

Igår var jeg nødt til at tage hensyn og tage med på besøg til nogen jeg egentlig ikke havde lyst til at besøge. Til nogen hvor jeg i starten af kærestens og mit forhold, prøvede at få et godt forhold til dem. Opfordrede kæresten til at ringe til dem, invitere dem osv, men jeg oplevede nogle meget sårende ord. Ord som: “vi ønsker ikke at adoptere, for vi kunne jo få en som dig”, “du ligner en mongol” og “er du gravid, du ser sådan ud”. Ting som kæresten og andre i familien sagde “at jeg bare skulle glemme”, “at de nok ikke mente det så slemt”, “at jeg også måtte tage hensyn til dem og deres situation” og den værste: “at de jo ikke altid tænte før de talte!”. Gør det det virkelig legalt at såre andre mennesker, fordi man ikke tænker før man taler???? Det gør det altså ikke i min verden, som jeg ikke siger er rigtig, men er den som jeg lever efter.
Jeg kan mange ting, men at tilgive er noget jeg har svært ved (hvilket sikkert er en fejl og en form for svaghed), men ikke desto mindre er det sandt! Når først folk har såret mig engang, trives jeg ikke i deres selskab – og jeg kan slet ikke give knus – hvilket en af de omtalte mennesker åbenbart har svært ved at forstå……………..men det kan jeg bare ikke.
Jeg kan ikke vise fysisk affektion, hvis nogen har såret mit dybt og for mig er et knus i høj grad noget personligt, noget jeg kun uddeler til folk jeg føler mig trygge ved.
Jeg ved godt at i dag er knus noget der bliver uddelt i flæng, det kan jeg ikke. Jeg skal kende det mennesker jeg giver knus’er til og jeg skal kunne lide vedkommende, ellers bliver jeg stiv som et bræt. Så det var så dilemma’et i går, jeg tog med og var neutral, involverede mig så lidt som muligt, prøvede at gå i et med tapetet og så bare vente på at vi kunne tage hjem igen………..

Jeg har valgt at skrive dette, men prøvet at gøre det så neutralt som muligt. Jeg risikerer at nogen blive sårede, kede af det og føler til udstillede – og det er ikke min mening – og jeg undskylder hvis det er tilfældet!!!
Jeg må bare læsse af engang imellem og dette sted, er det eneste sted jeg kan gøre det. I og med at min side er blevet så kendt, kan det efterhånden være lidt svært at skrive hvad jeg har lyst til, fordi jeg ved at den også blive læst af nogle tæt på mig………………..jeg håber bare, at det blive vist lidt forståelse *S*

Jeg er bange for at jeg er ved at blive syg igen! Jeg har hostet hele dagen, en hul grim hoste – jeg orker det bare ikke, ikke igen………..

I morgen står menu’en på stegt flæsk og persillesauce, men jeg vender tilbage på tirsdag……….

Print Friendly
Tilbage

34 kommentarer


 1. Jan 25, 2009
  11:33 pm

  Maliva`s verden

  Hei,vil bare titte innom å si at jeg setter så pris på alle de lekre oppskrifter du deler med deg…Jeg har lagt deg blandt mine favoritter,derfor stikker jeg innom deg hver gang det dukker opp nye innlegg.Ønsker deg en super uke…Malivasverden


 2. Jan 26, 2009
  12:45 am

  Marcus

  Puh, lyder ikke som en sjov barndom, er ny læser herinde, faldt tilfældigvis over din pastasalat på Google. 🙂 Selvom du ikke kender mig, og jeg ikke kender dig 🙂 ville jeg alligevel skrive at det er imponerende du kan åbne dig og skrive om sådan nogle ting “offentligt”. Ingen har fortjent at opleve sådan noget, og vil egentlig bare ønske dig alt godt i fremtiden.


 3. Jan 26, 2009
  12:49 am

  Voksenmis

  Birthe, din seje, stærke kvinde… et stort kram herfra for, at du har modet til at se dine dæmoner i øjnene og skrive om dem – til stor inspiration for os andre. Du er med til at give sådan én som mig mod til at sige fra – bare lidt oftere end før.

  Du er en super sej kvinde, og jeg forstår udmærket dine forbehold overfor “hensynsbetændelse”. Dit dilemma i går er ét, jeg selv kender – og jeg tager hatten af for, at det lykkedes dig at tage med. Jeg havde gjort det samme, tror jeg, men må også sige, at det havde kostet flere dages restitution, mentalt.

  Virtuelt knus fra Lisa


 4. Jan 26, 2009
  2:13 am

  Sunshine

  Hej Birthe.
  Jeg synes din blog er rigtig hyggelig at laese og du har saa mange spaendende opskrifter.

  Jeg synes det er flot at du overhovedet snakker med folk der har saaret dig saa meget. Jeg synes ogsaa det er rigtig godt at du bruger bloggen til at faa lov til at tale ud om hvordan du har det.

  Mange hilsner fra Izabela.


 5. Jan 26, 2009
  2:25 am

  Lene

  Jeg har haft lyst til at skrive min kommentar til dette, siden jeg læste det, men lige meget, hvad jeg syntes jeg ville skrive, var det bare ikke “nok”….
  Da jeg læste de ting du beskriver fra din barndom, og ikke at forglemme hvad de ufatteligt ubetænksomme “bekendte” har tilladt sig selv at sige til dig, så bliver jeg bare “stille” indeni. Jeg kan slet ikke finde på noget at skrive som er dækkende….. Noget af det jeg tænker er, at deres udtalelser siger jo meget mere om dem selv end det siger om dig. Hvor “fattigt” et menneske man er, når man har brug for at såre et medmenneske, som oven i købet er imødekommende og positivt??
  Jeg er imponeret over dig. Over hvordan du har klaret dig igennem din traumatiske barndom og kommet ud på den anden side, som et menneske, der har så meget at give til andre og gør det. Jeg ved selvfølgelig, at det har kostet at komme dertil, men trods alt, så kan jeg læse, at du kan glædes over livet og alle de små ting. Du må være født med et stærkt og positivt sind som udgangspunkt:o) Ja jeg mangler ord….men sender dig mine aller bedste tanker.

  Mange hilsener Lene


 6. Jan 26, 2009
  7:33 am

  MissMuffin

  Vil bare sige at jeg synes du er utroligt stærk og utroligt sej, du kan være et forbillede for utroligt mange kvinder!
  Du er hvertfald et af mine nu..
  Synes det er så stærkt at du tør åbne dig så meget, så offentligt et sted som din blog jo alligevel er, og at man alligevel mellem linjerne i så sørgelig en fortælling kan fornemme din vilje til at få et godt liv og dit positive sind…
  Du fortjener bedre end disse mennesker i dit liv!
  Varme tanker herfra…


 7. Jan 26, 2009
  8:41 am

  Rikke

  kære new yorker
  det gør mig ondt inde i og læse om din barndom. fantastisk at du kan være det menneske som jeg har indtryk af du er idag. jeg håber virkelig dine såkaldte “forældre” er blevet straffet hårdt. de har været usle mennesker der ikke fortjente og være til.
  når det er sagt så kan jeg godt se at privatlivet mistes lidt når bloggen er så populær. men tænk over hvor mange mennesker der ønsker og følge med i din side og tag det som en meget stor anerkendelse og skulderklap for at du er den du er.


 8. Jan 26, 2009
  1:28 pm

  Anne Laursen

  Hej Birthe

  Jeg vil lige skrive for, at fortælle dig at dit indlæg rørte mig dybt. Du er i mine øjne en utrolig stærk kvinde, der bestemt ikke har haft et let liv. Derfor er det beundringsværdigt, at du har stået det igennem som du har. Hatten af for dig… Du er virkelig sej… Og jeg syntes det er SÅ flot og modigt du har stået frem og skrevet som du har. Dig er der ikke flere der skal træde på…

  Jeg kender dig jo ikke og du ikke mig, men jeg vil fortælle, at dine blogs og lækre opskrifter bringer glæde ind i mit liv og gør min stressede hverdag lettere.Dette skal du have en stor tak for:-)

  Stort knus til dig fra Anne


 9. Jan 26, 2009
  1:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maliva’s verden!

  Velkommen herinde og tak fordi du kan lide min blog, det glæder mig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Jan 26, 2009
  1:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marcus!

  Velkommen herinde og mange tak 🙂 Jeg håber, at du får glæde af min blog…….

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Jan 26, 2009
  1:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Voksenmis!

  Tak for dine søde ord, de rører mig dybt – ligesom alle andres herinde – alle Jeres kommentarer bragte tårer frem i mine øjne…….

  Jeg ligger nu med influenza, så det har kostet 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 12. Jan 26, 2009
  1:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Izabela!

  Tak for dine ord 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Jan 26, 2009
  1:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Missmuffin!

  Tak for din kommentar, de søde ord varmer mig virkelig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Jan 26, 2009
  1:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lene!

  Tak for din kommentar, den berørte mig dybt og jeg måtte finde kleenex frem – TAK!
  Det er ligeså meget Jeres kommentarer det gør, at jeg kan finde modet frem…..

  mange hilsner
  Birthe


 15. Jan 26, 2009
  1:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Tak for din kommentar og det er præcis det, det gør at jeg “tør” dele det med Jer. Jeres kommentarer giver mig styrke 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Jan 26, 2009
  1:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Tusinde tak for din kommentar og jeg er glad for at kunne være med til at gøre din hverdag mindre stresset 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Jan 26, 2009
  1:48 pm

  Helle

  Hej NewYorker,
  Jeg er ny læser på din blog, og jeg må sige at dine ord har rørt mig dybt.
  Det er imponerende at du, på trods af din tramatiske barndom, er kommet ud som et helt menneske. Hvor er det dog utroligt hvad andre mennesker mener, at de kan tillade sig. Hvorfor er der nogen, der har så travlt med at dømme andre.
  Jeg synes, at det er flot, at du tog med Jeg er ikke sikker på, at jeg havde gjort det.
  Jeg sender dig mine bedste tanker, og ønsker om god bedring herfra.
  Mange hilsner
  Helle


 18. Jan 26, 2009
  2:33 pm

  Trine

  Hej Birthe,
  Rigtig god bedring til dig, godt du får dt ud!
  Angst sætter sig i lungerne, og gør én svagere, og derfor er du måske ramt nu.

  Håber du kommer dig hurtigt, godt du har din kæreste, som du har lyst til at give et knus:-)

  Du får et knus fra mig.
  KH Trine


 19. Jan 26, 2009
  3:13 pm

  Berliner brosten

  Hej Birthe,
  sikke et stærkt indlæg! Jeg måtte lige sunde mig lidt efter at have læst det. Det var ikke just det jeg forventede, midt i dine skønne indlæg om mad. Det berørte mig meget at læse om din strenge barndom og jeg synes virkelig at det er godt gået, at du er så frisk og stærk på trods af alt det – og at du har overskud til at gøre så mange mennesker her på bloggen rigere med dine indlæg. Tak for det OG rigtig god bedring!


 20. Jan 26, 2009
  10:55 pm

  Ulla

  Kære Birthe.
  Tak fordi du lukker andre ind i dit univers – fordi du trods din megen modgang har kræfterne til at dele ud af dit liv, så vi andre kan læse og lære. Aldrig har 2 så almindelige ord som hensyn og taknemmelighed fået så meget betydning. Af den helt forkerte slags. At kunne kæmpe sig ud af en barndom uden empati og anerkendelse er ingen let sag!
  Tak for et stærkt indlæg Birthe!
  Og god bedring.

  Mange tanker; Ulla


 21. Jan 27, 2009
  12:05 pm

  Anonymous

  Kære Birthe

  ØV – jeg hader også de der ‘hensynsbesøg’ og jeg hader når jeg ikke bliver bakket op af, at det ikke er OK. Set fra mit synspunkt, kan i sagtens vælge dem fra – og din mand kan gøre det på dine vegne … “sådan en som dig” Hvad ff…. mener de med det. Adoptivbørn er en ekstra gave, og jeg vidste i øvrigt slet ikke du var adoptivbarn hrmp.Dumme “forældre” og dumme ‘venner’ – håber du er sej – og spiller cool. DET ER jo dig, der er den ‘overbærende’. Sådan nogle fjolser. Du behøver ikke kramme dem. Du har min opbakning 100% Arj jeg er vred på dine vegne. (og jeg er ligeglad med at jeg kun har den ene side af historien)
  Venligst Anja


 22. Jan 27, 2009
  1:04 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Jeg er fuld af beundring over, at du tog med – jeg er absolut ikke sikker på, at jeg ville have gjort det. Jeg ville nok have været alt for sårbar i den situation – selvom det er ‘dem’, der er de små! Jeg håber, at kæresten var der for den dag – men på en måde er det jo også en styrke at møde op og vise, at I elsker hinanden – og at han ikke er bange for at vise det!

  Men du skulle nu være taget til blgotræf i stedet – der ville du have været så velkommen – SOM DIG!!!

  Din barndom er så dybt forfærdelig at læse om – og jeg ved, at det gør ondt at sætte ordene på skrift. De vil aldrig forlade dit hovede de tanker – og den viden om, hvad der er foregået. Men at skrive tingene ned er meget hårdt psykisk – og utroligt stærkt af dig.

  Jeg forstår ikke, hvordan sådanne mennesker kan få adoptionstilladelse – eller hvorfor de i det hele taget ønsker sig et barn? Eller måske ønsker de sig en ‘slave’? Men det burde psykologerne i adoptionsfasen jo havde afdækket. Muligvis var procedurerne ikke så grundige tidligere – men det er skammeligt, og nogen burde have været straffet. Det er dig, der bærer straffen med dig i et helt liv nu.

  Heldigvis er du ude på den anden side – vingeskudt… men du har livsglæde og overskud – og du deler så rigeligt ud af den.

  Et rigtigt stort varmt knus får du nu af mig – og ønske om god bedring!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 23. Jan 28, 2009
  1:57 am

  Anonymous

  Kæreste og allersødeste Birthe.
  Jeg må tilstå at jeg lige nu helt mangler ORD og rette bogstavsformuleringer, for i ord at få skrevet mine tanker omkring dette. Al den grusomhed du har gennemlevet får mit hjerte til at græde. At du er endt med at blive et så sødt og dejligt menneske som du er, skyldes ene og alene at du hele vejen igennem og lige fra livets begyndelse er gjort af ” det aller-allerfineste stof ”, der findes. Godt forstå at kroppen reagerer med at blive syg, når du sådan måtte med til tvangsfyldt, yderst ubehagelig selskab. Jeg synes også at der ” knuses i flæng ”alt for mange steder, på overgrebs-agtige måder…
  Knus og de allervarmeste tanker til dig fra Birgit (der begynder at kigge ind indimellem, hvis det er ok.
  Jeg har ikke med min gode vilje været væk…nu er jeg bedre…og jeg har savnet at komme forbi dig kære Birthe…


 24. Jan 28, 2009
  4:28 pm

  Anonymous

  Hej Birthe

  Ville bare sige at jeg har læste din blogg i 1-1½ år. Du sendte mig engang en opskrift på lapper.
  Jeg kan tilslutte mig alle andres meninger herinde. Men vil bare lige sig til dig at….
  At newyorkerbyheart er DIN blogg..DIN DIN DIN selvom andre læsere (som du kender) læser med er de jo ikke tvunget til at læse din blogg-
  Jeg synes ikke det er nødvendigt at tage hensyn- det er jo din opfattelse at tingene og dine følelser som du skriver om—- og det er jo hvad en blogg er til. Så luk ud lige hvad du har lyst
  -you go girl !-)

  Og god bedring

  De kærligeste hilsner fra
  Annette


 25. Jan 29, 2009
  1:02 pm

  Bettys blog

  Kære Birthe, jeg er jo relativ ny læser på din blog og har tidligere kommenteret på dine opskrifter og din træning – begge dele skriver du om på en virkelig inspirerende måde.
  Da jeg læste om dit forfærdeligt onde barndomsliv, blev jeg ramt helt ind i hjertet. Det er dog skrækkeligt, hvad de mennesker som fik lov til at få dig, har udsat dig for! Det er så ondt og utilladeligt!!
  Du demonstrerer på smukkeste vis, at du er gjort af det bedste og stærkeste menneskelige materiale.
  Hatten af for dig!! Hvor er du sej!
  Rigtig god bedring, så du snart kan komme igang med de ting, du gerne vil.
  Kærlige tanker fra Betty


 26. Jan 30, 2009
  11:37 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Tusinde tak for din kommentar herinde og hvis jeg ikke har sagt det før, så velkommen til. Jeg håber, at du vil kunne lide at være herinde 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 27. Jan 30, 2009
  11:38 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Trine!

  Tak for dine vise ord 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 28. Jan 30, 2009
  11:39 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Berliner Brosten!

  Tak for din kommentar – og jeg håber ikke jeg har skræmt dig helt væk 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Jan 30, 2009
  11:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anja!

  tak for din “vrede” og opbakning, det hjælper mig 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 30. Jan 30, 2009
  11:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Ulla!

  Tak for dine søde ord, som varmede meget 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 31. Jan 30, 2009
  11:44 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Tak for din varmende kommentar 🙂 Jeg hadede hver en time jeg var der, men jeg stod det igennem….

  Det er ren terapi for mig at få det ned på skrift, noget jeg aldrig har gjort før jeg fik min blog. Det er ligesom at jeg kan ligge det af og det ikke vejer helt så tungt på mine skuldre længere…

  Kærlig hilsen
  Birthe


 32. Jan 30, 2009
  11:45 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Velkommen herinde igen, jeg håber at du har fået det bedre – jeg har savnet dig herinde 🙂
  Tak for dine søde ord, som rørte mig dybt – TAK!

  Mange hilsner
  Birthe


 33. Jan 30, 2009
  11:46 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Annette!
  Tusinde tak for den opmuntring og du har jo ret, det er jo min blog og i princippet burde jeg kunne skrive hvad som helst herinde – tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 34. Jan 30, 2009
  11:48 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Betty!

  Tusinde tak for dine smukke ord, jeg føler mig jo helt “over menneskelig” når jeg læser Jeres smukke kommentarer – og næsten helt flov 🙂

  jeg har jo bare gjort hvad jeg kunne for at blive et helt menneske, en simpel nødvendighed for at overleve…..

  Mange hlsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!