Newyorkerbyheart

Den smukkeste prinsesse i verden…………..

18 februar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Bøger, Min kat, Oplevelser - Tags: , ,

Prinsessen har fundet en solstribe…………

Er hun ikke bare dejlig?…………
Der er ikke ngoet som at strække sig i solen………..

Jeg legede med det nye kamera i går og hvad er bedre at tage billeder af end den lille prinsesse, hele husets midtpunkt?? Ihvert fald blev det hende som måtte stå for skud – og hun har ikke så meget i mod det (tror jeg ikke *S*). Hun tager det helt roligt, men er lidt svær at give instruktioner, for hun hører ikke efter……….

Vi skal nok blive glad for kameraet, men det vil nok lige tage lidt tid inden jeg bliver helt dus med det. Der er en del forskellige indstillinger, som jeg lige skal sætte mig ind i, hvilke giver det bedste resultat mht. billeder af mad. Så hvis billeder svinger lidt i den nærmeste tid, så må I bære over med mig, jeg øver mig på at blive bedre *S*

I går var jeg på crosstraineren for første gang siden jeg fik influenza for over 3 uger siden – og det var HÅRDT!! Jeg fik presset mig op til 10 minutter, men det holdt hårdt og efter 8 minutter havde jeg lyst til at stå af, men jeg holdt ud og tog de sidste 2 minutter med.
Jeg kunne mærke, at jeg nemmere blev forpustet og mine lårmuskler syrede til, hvad jeg slet ikke oplevede før jeg blev syg. Men så er der jo noget at arbejde hen imod *S* Jeg lavede 45 minutters pilates bagefter – og det kan mærkes i kroppen i dag! Jeg kan mærke at jeg faktisk har mavemuskler – selvom jeg troede at de var gemt helt væk – og at jeg også har noget der må være muskler i armene……………..for de gør også ondt! Det var dog SÅ skønt at få sved på panden igen og jeg skal nok blive gode venner med den crosstrainer igen…………..

Bøger:

Jeg er stadig i gang med “I krydsild” af Andy McNab og selv om den i plot minder lidt om de andre bøger han har lavet, så er jeg altså rigtig godt underholdt. Han skiver meget godt, med sarkasme og ironi, der får mig til at trække på smilebåndet igen og igen……….

Vi har bestilt tid hos SkiArena i Århus til den 3. marts, så jeg lige kan få lidt fornemmelse af det inden vi tager afsted på skiferie den 7. marts. Kærsten skal også på, så det skal nok blive meget sjovt *S*. Det der udgør “pisten” er ligesom et løbebånd, som kan hældes så der er forskellige sværhedsgrader, lige fra absolut begyndere til den der er rigtig hårde til at stå på ski. Der er instruktør på hele tiden og det er jo det gode ved det, så man kan blive rettet og få gode råd hele tiden. Vi får en times instruktion, hvor vi er på “pisten” i 10 minutter ad gangen, holder så en pause og så på igen. Jeg glæder mig……………

I aften står menuen på Barack Obama’s chili, så jeg vender tilbage senere på dagen med opskrift og billeder…………

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Feb 18, 2009
  7:48 pm

  Berliner brosten

  JO! Hun er da godt nok dejlig! Skønne billeder af hende prinsessen der. Tillykke med det nye kamera – glæder mig til flere billeder 😉


 2. Feb 18, 2009
  8:20 pm

  Eva

  Sikke skønne billeder af prinsessen!

  Mange hilsner
  Eva


 3. Feb 18, 2009
  8:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Tak skal du ha’ 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Feb 18, 2009
  8:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Berliner!

  Tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Feb 19, 2009
  5:38 pm

  Anonymous

  Hej – godt du er oven vande igen!!
  Har jeg”misset” noget?? – hvad hedder hun udover “Prinsessen”?
  …ikke fordi det ikke passer- altså!


 6. Feb 19, 2009
  6:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Hun hedder Sofie-Amalie (med bindestreg), men da det er svært at sige hedder hun “officielt” bare lillemissen (også på hendes journal hos dyrlægen. Hun bliver dog altid omtalt som prinsessen, for det er hun 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!