Newyorkerbyheart

En aften med Niels Hausgaard…………….

08 februar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Oplevelser - Tags:

I går aftes var vi i Torvehallerne i Vejle og se Niels Hausgaards nyeste show “Hvad munden er fuld af” og det var som altid en stor oplevelse!
Det er altså lidt utroligt at han, denne middelaldrende mand – her i 2009 – hvor vi ellers er så fikserede på ungdom, udseende osv. kan stå med hans guitar og i noget tøj som må betegnes som meget almindeligt og underholde en helt sal fuld af mennesker…………..år efter år efter år………..
Igen i år har han Signe Svendsen og Christian Alvad med. Signe Svendsen synger igen i år en sang solo og sammen med det hun laver sammen med Niels Hausgaard, må jeg bare endnu engang slå fast, at hun altså er en helt FANTASTISK sangerinde! Sikke en stemme: så ren og klar som det fineste krystal, hun er en ENER *S*. Sidste år sang hun jo en portugisisk fado, som var så rørende at jeg vil vædde med at jeg ikke var den eneste der sad med tårer i øjnene da hun var færdig. I år er det en sang fra en australsk soldat til hans kæreste inden han forlader hende for at tage i krig……………….men igen, betog hun os med hendes smukke, SMUKKE stemme. Der blev nævnt at hun skal på turne til efterår, jeg tror nok at vi lige skal have undersøgt om hun kommer i nærheden af os…………..

Jeg har iøvrigt forgæves forsøgt at finde et klip hvor hun synger den portugisiske fado, fordi jeg så gerne vil høre den igen, men desværre forgæves!

Hvis der er nogen derude der ved hvor jeg han genhøre det, så må I meget gerne skrive en kommentar eller sende mig en mail………….

I øvrigt sad vi næsten ved siden af Kristian Thulesen Dahl, som også så ud til at more sig kosteligt over Hausgaard’s finurligheder *S*

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Feb 9, 2009
  1:10 pm

  Nille

  Dejligt, at kom med – selvom du endnu ikke er helt på toppen!

  Jeg kender ikke Signe Svendsen – hun var vist ikke kendt, da jeg forlod landet – men portugisiske fado’er er utroligt smukke. Det kræver en stærk stemme også – lidt dyb helst! Men de er så bevægende.

  Kærlig hilsen
  Pernille


 2. Feb 9, 2009
  7:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille!

  Ja, det var en god oplevelse – hun er noget helt særligt hende Signe Svendsen 🙂
  – og sidste år var jeg dybt bevæget da hun sang fado’en og det var der mange andre der også var (inkl. kæresten *S*).

  Kærlig hilsen
  Birthe


 3. Feb 10, 2009
  6:54 pm

  Eva

  Hej Birthe,

  Jeg har ledt efter Fado’en, men ikke fundet den endnu – desværre!

  Mange hilsner fra Eva


 4. Feb 10, 2009
  9:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Det er pænt af dig 🙂 Jeg har også ledt og ledt, uden held – æv!

  mange hilsner
  Birthe


 5. Feb 11, 2009
  9:37 am

  Anonymous

  Jeg giver dig ret i, at Signe Svendsen er utrolig god. Jeg vandt sidste år billetter til koncert med hende og anede egentlig ikke hvad det var for noget musik hun spillede. Jeg var total blæst bagover – kanon musik og stemme og hendes musikere var fantastiske. Tager hun på turne igen i 2009, skal jeg helt sikkert afsted. Inden jul lå der nogle af hendes sange på hendes myspace frofil, men jeg kan ikke huske om fadoen var der. Følg linket fra hendes hjemmeside til profilen. Umiddelbart tror jeg sangene er forsvundet, men du kan da evt. sende en mail til hende fra profilen?
  Dorte


 6. Feb 11, 2009
  12:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Dorte!

  tak for tippet 🙂 Fado’en var der desværre ikke, æv. Jeg vil også gerne til hendes koncert, til Niels Hausgaard blev der sagt, at hun tager på turne fra oktober 2009, så det er bare med at holde øje 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. May 31, 2009
  1:04 pm

  Anonymous

  Har også ledt, og fandt det her link… midt på siden et link til Signe der synger Chuva fra koncerten med Niels Hausgaard
  http://www.123hjemmeside.dk/mchrist/22927148


 8. May 31, 2009
  8:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Tak, det vil jeg kigge på 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!