Newyorkerbyheart

En dejlig weekend…………

23 februar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Bøger, Familie - Tags: ,

Dyrehaven var sneklædt………….

Fødselsdagsbarnet………….

Storesøster hjælper med at pakke gaver ud………..

Man kan godt blive lidt betuttet af at blive fejret………….

Fastelavn………….

I weekenden har vi været på familiebesøg i Hellerup og det har været super hyggeligt! Vi havde kærestens søster og hans mor med, da vi kørte lørdag formiddag, så snakken gik godt over de 2 broer og over til vores slut destination.

Efter en dejlig suppe til frokost, kørte vi til Dyrehaven og gik en tur. Sikke smukt der var, alt var dækket af sne – så meget sne har vi slet ikke fået hvor vi bor. Vi havde håbet på at kunne få en tur i hestevogn, men de kører desværre ikke på denne tid af året, men vi fik gået en dejlig tur.
Da vi kom hjem, fik vi en dejlig kop kaffe og den kage jeg havde bagt. Vi fik den med creme fraiche rørt med lidt vaniliesukker og den smagte dejligt, det tror jeg også at de andre syntes *S*

Efter lidt leg – og “Mamma Mia” på dvd – fik vi den skønneste aftensmad, som bestod af ovnbagte rodfrugter, ovnbagte kartofler, lækker lammekølle, sauce og myntegele – det smagte fuldstændig fabelagtigt!! Jeg tror det var den bedste lammekølle jeg nogensinde har smagt, det er ihvert fald tæt på…………

Aften-hygge bestod af at spille “Ego“, som er et virkelig sjovt spil *S* Vi havde det ihvert fald sjovt og der blev stor-grinet rundt om bordet – og et par ting blev “afsløret” om hver person. Jeg tror at vi må have det spil.

Det var virkelig dejligt at kunne tilbringe lidt tid sammen med pigerne, Mille på 6 år og Luna der bliver 2 år i morgen (det var hendes fødselsdag vi fejrede). Det er jo lidt svært at knytte tætte bånd til dem, når vi ikke ser dem så tit, så hver gang vi er sammen med dem bliver der arbejdet hårdt for at de kan lære os lidt at kende (det er jo desværre lidt som at starte forfra hver gang *S*). Lille Luna er virkelig noget af det kæreste og så er hun fuldstændig VILD med filmen “Mamma Mia“. Hun ser den igen og igen, det lyder til at hun er ved at drive hendes forældre til vanvid *S*. Hun er helt og aldeles væk når hun sidder og ser den – og hvis hendes mor slukker – så er der ramaskrig!

Vi havde aftalt at skulle ind til Lagkagehuset søndag og jeg havde virkelig glædet mig – det er jo ingen hemmelig at jeg er vild med Ole og hans kager *S* – men jeg var simpelthen for træt. Jeg sov mildelst talt elendigt natten til søndag. Jeg brugte mest tid på at gå oppe pga. smerter og uro, desuden er der jo en masse fremmede lyde et nyt sted, for slet ikke at tale om en fremmed seng! Jeg sover kategorisk dårligt første nat et fremmed sted, men denne nat var værre end dårlig, så søndag var jeg bare TRÆT!. Resten af familien tog på en gåtur inde i København, mens jeg fik mig en lur, det var dejligt.
Efter en skøn frokost pakkede vi vores ting og så var det afgang mod Jylland igen. Slut på en dejlig weekend i skøn selskab og hygge med de kære piger *S* Det er dog også en weekend der har tæret noget på kræfterne, især fordi vi er så mange hele tiden og mit hoved bliver træt, så jeg var helt færdig da vi kom hjem (- det var kæresten nu også *S*).

Jeg ved ikke helt hvor meget mad der bliver lavet i denne uge, for kæresten skal måske arbejde rigtig meget, så det er ikke sikkert vi kommer over og handle her i starten af ugen som vi plejer. Det bliver nok mest mad (rester) fra fryseren, iaften står den på min Mama’s eggplant (aubergine) lasagne, og det er slet ikke så tosset!!

Bøger:

Jeg er – endelig – startet på “Drageløberen” af Khaled Hosseini og sikke da en fantastisk bog!! Den er SÅ gribende, fængende og godt skrevet. Den er ret barsk: handler om venskab og magt, svigt og tillid. Jeg lå med tårer i øjenene i går da jeg læste den. Hvis I – som jeg – endnu ikke har læst den, så kan jeg ikke opfordre Jer nok til at læse den………..

Det var meningen at jeg ville have trænet i dag, men jeg er simpelthen for træt, så jeg har gået en tur i stedet for. Vejret her er helt fanstastisk: solen skinner, himlen er blå og i solen er der lunt. Vejrudsigten siger 9-10 grader – det er så SKØNT. I morgen må jeg nok hellere se om jeg kan komme på crosstraineren igen og få lavet lidt pilates, motion skulle jo være så sundt *S*

Print Friendly
Tilbage

17 kommentarer


 1. Feb 23, 2009
  4:10 pm

  Luis Portugal

  Hej
  Det er en pæn blog.
  Beklager ikke skrive mere, men mit dansk er dårligt skrevet.
  Et knus fra mit land, Portugal


 2. Feb 23, 2009
  4:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Luis Portugal!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende 🙂
  Jeg er glad for at du kan lide min blog……
  Er du dansker der bo i Portugal eller portugiser der kan tale/skrive dansk?

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 23, 2009
  4:57 pm

  Angelika

  Kære Birthe

  Det lyder som om I havde en dejlig tur til København. Dyrehaven er et skønt sted; Der vil jeg også snart ud igen.

  Drageløberen er fantastisk. Jeg kan ligeledes anbefale Pi´s liv, hvis du ikke har læst den – den får også en til at tænke lidt over det hele.

  Mange hilsner
  Angelika


 4. Feb 23, 2009
  5:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Ja, det er et virkelig skønt sted 🙂
  tak for tippet ang. bogen, den vil jeg kigge efter…..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Feb 23, 2009
  5:48 pm

  Charlotte

  Hej Birthe,

  Når du er færdig stå skulle du læse “under strålende sol” af samme forfatter. Den er også rigtig rigtig god….

  KH
  Charlotte


 6. Feb 23, 2009
  5:50 pm

  Charlotte

  Ved ikke lige hvad der gik galt, men det jeg ville skrive var, at nu du er færdig med Drageløberen, skulle du læse “under strålende sol” – fantastisk bog!!


 7. Feb 23, 2009
  6:01 pm

  Heidi Meldgaard

  åhh, ja. Drageløberen. Fantastisk bog. men meget barsk. Den var som filmatisering igår på tv1000. har desværre ikke den kanal. Men den skal også ses en dag.

  Hav en dejlig dag. Og tak for altid dejlige virkelige indlæg med tyngde i fra dig.

  Knus

  Heidi


 8. Feb 23, 2009
  6:34 pm

  olga

  tak for mad,
  vi har lige spist,
  et rigtig godt måltid,
  kartoffel-porrefad med bacon…
  lækker-lækker
  hilsner fra lissy


 9. Feb 23, 2009
  8:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Jeg har den også stående på hylden, men hvis den er ligeså barsk, så skal jeg vist lige have en puster 🙂

  Knus
  B


 10. Feb 23, 2009
  8:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Tak for rosen 🙂

  Jeg har den liggende på dvd, men har ikke villet se den inden jeg fik læst bogen. Men jeg glæder mig til at se den 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Feb 23, 2009
  8:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lissy!

  Velbekomme og jeg er glad for at I kunne lide det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Feb 23, 2009
  8:58 pm

  Julia

  sikken en dejlig dag! Tillykke med den yngste! Kh Julia


 13. Feb 23, 2009
  8:58 pm

  Marianne's mening

  Det lyder som en rigtig skøn weekend.

  Ærgerligt med lagkagehuset, men så har du jo noget at glæde dig til næste gang. Jeg kan nu godt forstå du var for træt!


 14. Feb 23, 2009
  9:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Det er en rigtig hyggelig weekend 🙂 Jeg tænkte nemlig også, at lagkagehuset nok også er der næste gang i vi kommer derover……

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Feb 23, 2009
  9:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Julia!

  Velkommen herinde, jeg synes ikke at jeg har set dig herinde før 🙂

  Tak, det var en skøn weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Feb 24, 2009
  10:30 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Den kommentar jeg skrev i går er pist væk – eller også har jeg glemt at trykke på den rigtige knap… mit hovede kører lidt i katastrofeblink for øjeblikket jo!

  Men jeg husker tydeligt mine oplevelser med ‘Drageløberen’ – det var så stærkt – og jeg græd også! Så købte jeg den til min mor – og hun ringede vrælende til mig, da hun var færdig 😉

  Det er utroligt så stor Luna er blevet – det er sjovt, når man nu har set billeder af hende fra hun var helt spæd…. men lige dejlig er hun jo!


 17. Feb 24, 2009
  12:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Æv, jeg elsker at få kommentarer fra dig, så det er ærgeligt at en er gået tabt…..
  Det er en VILDT stærk bog, som jeg har meget svær ved at lægge fra mig. Jeg nyder den gode fortælling og den gode fortælle-stil, men jeg græder over indholdet, for den er virkelig rørende….

  Luna er det smukkeste lille barn, måske er jeg også lidt farvet af at jeg står fadder til hende 😀

  Kærlig hilsen
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!