Newyorkerbyheart

En ny æra……………

16 februar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Shopping - Tags:

Nikon Coolpix P60…………

Prinsessen på hendes pude………..

Måske “lidt” vranten…………

Er hun ikke smuk??

Vi har fået nyt kamera i dag, et Nikon Coolpix P60. Det er på tilbud i Bilka i denne uge, til næsten halv pris (kr. 849,-) af hvad vi ellers kunne finde den til på nettet og det lader til at være et godt kamera.
Vi har længe ledt, men det er næsten en jungle som er fuldstændig uoverskuelig. Da ingen af os er aspirerende fotografer, skulle det også være et kamera der er til at finde ud af. Vi har snakket en del om det skulle være et spejlrefleks, men da vi tager flest billeder når vi er på ferie, så vurderede vi at vi ikke ville få det med hvis det var så stort.
Der er dog ingen tvivl om, at til mad billederne herhjemme kunne det være fedt med et spejlrefleks kamera…………og til billederne af prinsessen, men pga. af finanskrisen “nøjes” vi lige med dette i første omgang *S*

Anyway, jeg håber at I vil kunne se forskel på billederne i fremtiden og at de måske vil blive en anelse bedre end de har været. Billederne ovenover af prinsessen er de første jeg tog og mad-billederne fra i aften er også taget med det nye kamera. Nu skal jeg lige lære det at kende og prøve at sætte mig ind i nogle af de forskellige ting som det kan. Jeg glæder mig………..

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Feb 16, 2009
  11:05 pm

  Malou Klidmoster

  Hej Birthe.
  Det er en rigtig god billedkvalitet. Og sikke en smuk prinsesse. Hun er da vist ikke til at vriste fra den pude 🙂
  I har da vist gjort et kup med det kamera. Jeg prøver stadig at lære mit nye at kende. Heldigvis er det også meget brugervenligt.
  Hvilker kanera er alle dine andre billeder taget med?
  Mvh Malou


 2. Feb 17, 2009
  11:27 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Klidmoster!

  Jeg synes også at billederne er gode og vi har ikke før kunnet få så gode billeder af prinsessen tæt på 🙂
  Jeg håber at vi har gjort et kup, men det er virkelig svært at finde det helt rigtige kamera, så det er lidt et lotteri……
  Det gamle kamera er et Pentax Optio og det er vel 5-6 år gammelt vil jeg tro…..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 17, 2009
  6:43 pm

  Marianne's mening

  Tillykke med den nye kamera. Så fandt I endelig et, og hvor tager det gode billeder.

  Den søde prinsesse. Katte er altid gode modeller. ;0)
  Sikke de billeder jeg har fået taget af mine :0D


 4. Feb 17, 2009
  10:04 pm

  Lars @ grydeskeen

  Tillykke med indkøbet af nyt hardware.

  Jeg går selv og overvejer et spejlrefleks istedet for point and shoot kameraet, men af samme årsager så er det ikke blevet til noget endnu.

  Når jeg har sparet op længe nok, så bliver det til noget.. engang!


 5. Feb 18, 2009
  10:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tak 🙂 Nu skal jeg til at lære det at kende, men jeg håber på at det tager bedre billeder end det gamle……

  Ja, prinsessen er et villigt “offer” og jeg kan ikke få for mange billeder af hende 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Feb 18, 2009
  10:41 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lars!

  Velkommen herinde – og tak 🙂

  Ja, jeg vil også spare op til at spejlrefleks………..men det har vist laaaaaange udsigter 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!