Newyorkerbyheart

Fiskefrikadeller med rejer…………..

02 februar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Hovedretter med fisk/skaldyr - Tags: , ,

Farsen til frikadellerne røres sammen…………..

……………..ikke helt så pæne, men de smagte godt……………..

Aftenens tallerken……………

I aften har vi fået pillede kartofler, fiskefrikadeller med rejer, smørsauce og dampede broccoli – det smagte dejligt det hele. Rejerne i fiskefrikadellerne giver en flot farve og smager godt. Ideen er fra Lene Hansson, men hendes opskrift er med tang osv. – alt for avanceret for mig i disse dage *S*

Pillede kartofler og smørsauce, blev den lette løsning på tilbehøret og med lidt dampet broccoli til, blev det faktisk meget godt. Selvom smørsauce, måske nok ikke er så sund, så smager det ihvert fald GODT! *S*

Fiskefrikadeller med rejer, 4 pers.:

1 pakke færdig fiskefars, optøet
150 g rejer, groft hakkede
1 frisk, rød chili, finthakket
saft af 1 lime
1 potte dild, hakket
salt, friskkværnet peber
Det hele blandes sammen, formes til frikadeller i hånden og steges i en blanding af smør og lidt olivenolie til de er gyldne og gennemstegte.

Helbredet er jo som det er og det irriterer mig at jeg ikke rigtig får udrettet noget, men sådan er vilkårene altså lige nu, så jeg må jo forlignes med det!
Jeg har sovet det meste af dagen, men har da også lige sneget mig rundt med en støvsuger – selvom det kostede nogen pauser undervejs – jeg fik dog støvsuget hele huset.
Jeg må stadig sige at appetitten ikke er som den skal være og kæresten må presse/lokke mig til at spise bare lidt mere, når han ikke er hjemme, går det ikke så godt. I morgen skal vi om til kærestens mor og spise, det er dejligt ikke at skulle tænke på mad………….

Bøger:

Jeg er blevet færdig med “Appellen” af John Grisham og jeg synes faktisk at det var en god bog. John Grisham når han er bedst: i et retssalsdrama! Jeg ved ikke helt hvad jeg skal i gang med nu……..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Feb 2, 2009
  9:38 pm

  Bettys blog

  Det lyder som nogen lækre fiskefrikadeller. Flot at du har energi til madlavning.
  Ang. læsning, så har jeg på bibliotektet lånt Martin Krasniks nyeste bog, der hedder “Min amerikanske drøm”. Han interviewer forskellige amerikanske forfattere og fortæller om sine rejser og indtryk. Meget velskrevet. Jeg får lyst til at opleve USA. Måske du, som har stor kærlighed til landet, vil synes om bogen.


 2. Feb 3, 2009
  11:38 am

  Newyorkerbyheart

  hej Betty!

  De smagte faktisk godt, ikke sidste gang jeg putter rejer i 🙂

  Det lyder som en bog for mig, jeg til kigge efter den, tak……..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 3, 2009
  3:11 pm

  Sussi

  yummy! 🙂


 4. Feb 4, 2009
  9:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Sussi,

  thanks 🙂

  My best,
  birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!