Newyorkerbyheart

Jeg er altså lidt vrissen…………

27 februar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog - Tags:


Jeg får dagligt flere mails om hvor irriterende min blog er at printe opskrifter ud fra! Jeg ved godt at det ikke er optimalt, men måske Jer derude også kan tænke på at jeg bare er et almindeligt menneske som deler opskrifter, billeder og erfaringer med Jer……..

Jeg kunne helt sikkert få en bedre side og bedre muligheder for at printe hvis jeg ville lave en “rigtig” hjemmeside, men ved I hvor meget det koster??? Det ville så betyde at jeg skulle til at tage penge for at kunne lave denne side, eller jeg skulle fylde min side med reklamer for alverdens ting – og så er min ide med det hele ligesom væk. Min ide er at dette også skal være et fristed for mig, hvor jeg kan komme af med mine tanker, skrive om min hverdag osv. Det kan godt være at det er træls når der skal printes at få alle mulige mærkelig ting med ud på papir, men det er altså vilkårene lige pt. for denne blog……..

Der er også den mulighed at det I vil have printet ud, det markere i med musen, højreklikker og væger “kopier”. Åbner et nyt dokument, højreklikker på musen og vælger “sæt ind”. Så er problemet nogle gange at fordi jeg skriver med hvid tekst på sort baggrund, så vil den ikke altid vise teksten – men ofte er der bare nogle bølger på det nye dokument. Marker igen på det nye dokument hvor I har indsat den “usynlige” tekst og vælg sort tekst oppe i værktøjslinjen og så skulle teksten vise sig.

Der er også nogle der har spurgt mig hvor jeg ikke “bare lige” laver det om?? Det gør jeg ikke fordi det kræver oceaner af tid. Jeg har en masse opskrifter i mit indeks og det vil tage mig mange hundrede timer at skulle lave det om og det orker jeg altså ikke. Måske engang, men jeg vil absolut IKKE love noget. Indtil videre må I leve med det som det er *S* Endnu engang vil jeg tillade mig at minde om at dette er en privat blog – MIN blog – hvor jeg kan gøre som jeg vil. Jeg kan dele de opskrifter jeg har lyst til – eller lade være. Hvis der er noget I er utilfredse med, så er der masser af andre sider på nettet med opskrifter, som er meget mere brugervenlige og hvor det er let at printe ud fra.

Jeg håber at I har forståelse for at jeg har lavet dette – meget negative – indlæg, men engang imellem føler jeg mig altså trådt på. Jeg mener selv at jeg lægger rigtig meget arbejde i det og prøver at gøre det så godt jeg kan, indenfor de grænser jeg har………

Nu kom jeg så af med det og kan forsætte min dag og min søgen efter opskrifter der skal afprøves herinde *S*

Print Friendly
Tilbage

60 kommentarer


 1. Feb 27, 2009
  10:41 am

  Anonymous

  Hejsa

  Jeg er inde og kigge på din blog næsten dagligt og finder tit masser af inspiration. Jeg har forholdt mig tavs indtil nu, men synes jeg er nødt til at kommentere her.

  Jeg synes din blog er alletiders og den skal du absolut ikke lave om på. Jeg kommer altid om ved printeproblemet præcis på den måde du har beskrevet med copy-paste og det fungerer ganske udemærket.

  Jeg synes det er fantastisk, at du overhovedet har overskud til at blogge så meget som du gør og finde så mange spændende opskrifter. Tak for det – det har gjort livet nemmere for mig flere gange.

  God weekend

  MVH Louise


 2. Feb 27, 2009
  10:44 am

  Angelika

  Jeg er meget enig med Louise. Copy-paste og så er den ikke længere.

  🙂 angelika


 3. Feb 27, 2009
  11:03 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Godt at høre at du også kommer om ved det uden problemer 🙂

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe


 4. Feb 27, 2009
  11:03 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Tak for din kommentar og velkommen herinde 🙂 Jeg er glad for at du giver dig til kende……
  Det glæder mig også at høre at du kommer om ved printe-problematikken 🙂

  God weekend til dig også.

  mange hilsner
  Birthe


 5. Feb 27, 2009
  11:30 am

  Pernille

  Ja jeg kigger også men og er glad for inspirationen. copy/paste er da klart det nemmeste også fordi jeg så kan sortere opskrifterne som jeg vil i mine egne word dokumenter, det er vel ok?

  Jeg vil bare lige sige tak! fordi du gider bruge tid på at opdatere din blog 😉


 6. Feb 27, 2009
  11:47 am

  Markus

  Man behøver ikke engang copy/paste.
  Markér, Klik Filer -> Udskriv -> Markering -> OK.
  Hvor svært er det lige det kan være?
  Du skal ikke lave om på noget her (medmindre du selv ønsker det) bare fordi der hersker lidt dovenskab rundt omkring 😉


 7. Feb 27, 2009
  11:47 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille!

  Tak for din kommentar og støtte 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Feb 27, 2009
  12:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Markus!

  Tak for din kommentar og dit tip, det er hermed givet videre til fri afbenyttelse 🙂

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe


 9. Feb 27, 2009
  12:24 pm

  Anonymous

  Jeg er meget, meget glad for din blog, og er blevet inspireret mange gange til at lave spændende retter. Jeg tror faktisk snart du modtager et takkebrev fra min kæreste (-:

  Jeg printer aldrig din opskrifter, men har til gengæld den bærbare ‘med i køkkenet’ og det fungerer super.

  Så tusind tak for en super god blog – og du skal ikke ændre et komma for min skyld!

  Mange hilsener fra Marianne
  Daglig læser af Newyorkerbyheart (-:


 10. Feb 27, 2009
  12:28 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Mange tak for din kommentar og det er dejligt at høre at også din kæreste sætter pris på det 🙂
  Det med den bærbare i køkkenet, benytter jeg mig også selv af…

  Tak for din kommentar.

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Feb 27, 2009
  12:30 pm

  camilla

  Hej Birte.
  Jeg er ivrig tilhænger af din blog og læser den dagligt, og jeg er simpelthen så glad for at den findes!

  70 % af min madlavning stammer fra dine skønne opskrifter.
  Hos dig kan man finde mad der gør hverdagen lidt mere festlig og weekendernes middage lidt udover det sædvanlige!!
  Apropos print : Jeg klarer mig simpelthen så fint med en gammeldags blyant…

  Tak for daglig inspiration!
  Mvh Camilla


 12. Feb 27, 2009
  12:31 pm

  Anonymous

  Godt brølt, løvinde. Din side er en stor inspiration og hvis folk skal brokke sig over noget så tåbeligt, så lad dem endelig søge inspiration andre steder.

  Tak for din side og god weekend

  Line


 13. Feb 27, 2009
  12:38 pm

  Lisa Hansen

  Hejsa

  Jeg er også nødt til, at tilføje mig i rækken af folk som holder utrolig meget af din blog og spændt kigger ind hver dag for, at se om der er kommet nye indlæg og nye opskrifter.
  Jeg har slet ingen forståelse for, at folk kan finde på, at skrive til dig du skal ændre din blog. Den er helt fantastisk som den er og til meget stor inspiration – hvilket jeg også syntes du som person er med din livsglæde og gå-på-mod!.


 14. Feb 27, 2009
  1:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  tak for din kommentar og det glæder mig at høre, at du kan gøre så meget brug af den 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Feb 27, 2009
  1:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Tusinde tak for din kommentar, det varmer mig meget 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Feb 27, 2009
  1:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Line!

  Tak – og jeg er faktisk løve 🙂

  God weekend til dig også.

  mange hilsner
  Birthe


 17. Feb 27, 2009
  1:32 pm

  Bettys blog

  Aj, hvor strengt!! Det er da dig, der suverænt bestemmer på din blog!
  Jeg har brugt papir og blyant – det fungerer……
  Men tak for gode råd om copy/paste. Det vil jeg prøve.
  Ha en dejlig weekend.


 18. Feb 27, 2009
  3:13 pm

  Mette

  Jeg melder mig også på banen. Jeg er stor fan og daglig læser af newyorkerbyheart! Bruger også den med copy-paste og det fungerer upåklageligt. Mange tak for gode opskrifter!
  Kh Mette


 19. Feb 27, 2009
  3:40 pm

  Vita

  Hej Birthe – din skønne suppehøne!

  Det handler vel bare om at mer’ vil ha’ mer

  Og du er jo slet ikke til at få nok af, og så kan nogen måske blive lidt ubetænksomme i deres iver.

  Jeg kan godt forstå du lige skal op og markere.

  Men løsningen med copy paste ligger lige til højrebenet. Bruger den selv hvis jeg skal printe.
  Så den skal da bare i spotlight lidt!

  Store krydrede kram herfra


 20. Feb 27, 2009
  3:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Betty!

  Tak for din kommentar – og papir og blyant går man jo aldrig fejl af 🙂

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe


 21. Feb 27, 2009
  3:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Tak for din kommentar 🙂 Jeg tror også at copy/paste er meget udbredt – godt at I har fundet ud af det……

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe


 22. Feb 27, 2009
  3:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vita!

  Tak for din skønne kommentar, den fik mig da ihvert fald til at grine 😀

  Jeg tror at det er rigtig at “mer’ vil have mer'”, der for tænkte jeg at jeg lige ville lave et indlæg. Det kan være at folk tænker, “jeg er nok den eneste” er mailer til hende, så jeg vil lige gøre opmærksom på det!”. Det behøver de så ikke mere 🙂

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe


 23. Feb 27, 2009
  3:56 pm

  Berliner brosten

  Jeg var vild med dit indlæg! Jeg synes, at det er helt perfekt, at du lige får snakket alvor her! Jeg er faktisk ret overrasket over hvad folk egentlig bilder sig ind. Okay, nu er der trampet nok rundt i det der copy/paste, men hvor nemt kan det være? Hvem der kan finde ud af at finde en blog og læse den, hvem der kan finde ud af at skrive en email BURDE jo da også kunne finde en løsning på det “printproblem”. Vita har helt sikkert fat i noget rigtigt med “mer vil ha mer”, men så kan de sgu da købe sig en god gammeldags kogebog og ikke belemre dig med den slags pjat. Mein Gott!

  Ps. Du tror nok, at det er løgn, men nu får jeg endelig taget mig sammen til at prøve en af dine opskrifter. Iaften skal vi ha den der salat med honningdressing og sprød kylling. Det er helt spændt 😉


 24. Feb 27, 2009
  3:57 pm

  Berliner brosten

  Jeg mente selvfølgelig at JEG er helt spændt…


 25. Feb 27, 2009
  3:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Berliner!

  Tak for din kommentar og støtten 🙂

  Jeg håber at I kan lide den salat, den sprøde kylling og honningdressingen, personligt var jeg fuldstændig pjattet med det – især dressingen vakte mine smagsløg – skøn smag. Lad mig vide hvad I synes…..

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 26. Feb 27, 2009
  4:01 pm

  Malou Klidmoster

  Hej Birthe.
  Du gør et beundringværdigt stort stykke arbejde med din blog. Du inspirerer, motiverer og lærer fra dig. Jeg håber for dig at alle ‘haterne’ finder et andet sted og brokke sig.
  God weekend.
  Mange hilsner
  Malou


 27. Feb 27, 2009
  4:30 pm

  Anonymous

  Hej Birthe.
  Også jeg har holdt mig anonym indtil nu – men NU må jeg da gi’ dig fuldstændig ret i, at du suverænt bestemmer hvad og hvordan der skal skrives på din blog.

  Du er til stor inspiration for mig, og min familie ta’r det som et kvalitetsstempel, når de får serveret mad med besked om, at det igen er en opskrift fra din blog, jeg har brugt.

  Fortsæt endelig på den måde, DU synes er den bedste 🙂

  Knus
  Anette


 28. Feb 27, 2009
  4:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Klidmoster!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  God weekend til dig også.

  mange hilsner
  Birthe


 29. Feb 27, 2009
  4:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anette!

  Jamen, så vil jeg da officielt byde dig velkommen herinde 🙂 Jeg er glad for at du giver dig til kende og for at du kan gøre brug af min blog. Den betyder jo meget for mig, så når andre også kan bruge det jeg laver, gør det mig jo bare ekstra glad…….

  Mange hilsner
  Birthe


 30. Feb 27, 2009
  6:05 pm

  Mette Olsen

  Skrev til dig for nylig på mail, men gør det gerne igen her efter sådan en omgang.
  Som du kan se på kommentarerne er vi MANGE der er dybt afhængige af din blog. Dine opskrifter og billeder er suveræne…. Løber gerne fra computeren til køkkenet for at kunne lave din gode mad.
  Det giver også lidt motion 😉

  Bliv ikke vred over sådanne kommentarer. Nyd istedet alle dine mange fans, for vi kan ikke undvære bloggen 🙂

  Tak igenigen 🙂

  Mvh
  Mette


 31. Feb 27, 2009
  6:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Tak for din kommentar – og det med motionen havde jeg slet ikke tænkt på 🙂

  Jeg bliver ikke så meget vred, som jeg bliver ked af det. Nogle gange føler jeg at det hele bliver taget for givet – også fordi jeg modtager enormt mange spørgsmål og alt mellem himmel og jord. Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe hvis det drejer sig om nogle af de opskrifter jeg har afprøvet – men engang imellem ville det også være rart hvis Google blev prøvet inden mig 😉

  Jeg ved at I er mange der kigger forbi dagligt/ofte og jeg værdsætter Jer alle så højt. Det er jo Jer der gør det sjovt for mig at have denne blog……

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe


 32. Feb 27, 2009
  6:59 pm

  Manja

  Jeg stemmer i koret – nogle mennesker skal altså lære, hvad ordet ‘pli’ betyder. Så svært er det sgu da heller ikke at tænke sig om.
  Keep up the good work, du lægger nogle rigtigt lækre opskrifter ud!


 33. Feb 27, 2009
  7:48 pm

  Nille

  Birthe,

  Folk er nogle skarn – men som alle de dejlige kommentarer ovenfor beviser, så er der da heldigvis stadig flest fornuftige mennesker.

  Hvordan kan man overhovedet få sig selv til at forvente, at DU skal ændre noget? Jeg er rystet!

  Men heldigvis er det DIN blog, det er DIG, der bestemmer – og du gør et fantastisk arbejde med at dokumentere alting.

  Tak for din søde mail! Og vi høres lige pludselig 😉

  Kærlig hilsen
  Pernille


 34. Feb 27, 2009
  7:51 pm

  Nikkou

  Hej Birthe

  Det ska du ikke tage så tungt, det er jo ikke særlig computer-teknisk at copy-paste i et word dokument og marker alt og gøre teksten sort. Og så trykke print! 😉 eller bare gemme filen, som jeg synes er nemmest – det sparer papir og fylder ikke i mappe, men bare på computeren…Er kun ked af at det er nødvendig for dig at kopi-sikre billederne, når man gerne vil ha dem på opskriften, ser det pænere ud uden. Men vi andre skal nok få printet de (mange) opskrifter der ser gode ud..

  Hilsen Carina


 35. Feb 27, 2009
  8:14 pm

  Linda

  Hej Birthe,
  jeg synes bestemt heller ikke du skal lave din blog om – jeg følger den dagligt, du giver en suveræn inspiration til at lave mad noget jeg aldrig har interesseret mig særlig meget for, men nu bliver potter og pander svunget kan du tro, så bliv endelig ved med at gøre som du gør. God weekend til dig.
  Mange hilsner Linda


 36. Feb 27, 2009
  8:42 pm

  Marianne's mening

  Jeg giver dig fuld støtte,for det er din private blog, som vi andre er heldige med at må følge!

  Tak for det søde Birthe!

  Rigtig god weekend.


 37. Feb 27, 2009
  9:11 pm

  Gertrud

  Du skal overhoved ikke lave om på din side, uden du selv har lyst. Det er din side, som fortæller en masse om dig som person, og din glæde ved at afprøve nye opskrifter, som du gerne vil dele med dine læsere. Dejligt, du har reddet vores aftensmad mere end en gang hvor vi har været totalt ideforladte.
  Man kan bare copy/past eller markere som er beskrevet af andre.
  Mvh
  Gertrud


 38. Feb 27, 2009
  9:33 pm

  Miss Book-Island

  Hey B.
  Det er okay at blive VRISSEN (udtales med kraftig betoning på i’et) Så kommer det ud af systemet, det er sundt for dig, og så ka’ de lære det! Smil.

  Jeg har lavet FISK idag (igen med kraftig betoning på i’et) Jo jo den er go’ nok. Brugte din fænomenale opskrift med radiser i skiver. Uha det var godt. Jeg brugte godt nok Pengasius ikke rødspætte. Hertil rosenkål i kvarte med (madlavnings)fløde og bacon i tern + salt/peber. 15 min. i ovn på anbefaling fra kollega. MUMS. Gudespise.
  Det ku’ være jeg skulle lave det til jer en dag snart?

  Kh D.


 39. Feb 27, 2009
  9:47 pm

  Sus

  Nej altså nu må det sgu da lige stoppe! Jeg kan godt forstå du blir muggen. Jeg kigger på din side næsten hver dag, og vi har lavet mange af opskrifterne herfra. Det er en utrolig service du yder, og jeg synes simpelthen det er så dejligt at få idéer fra dig, når jeg ikke kan komme i tanker om aftenens menu. Brokkehovederne kan gå ind på Arla eller andre (kedelige) sider hvis det skal gå så stærkt :o)
  Vi siger i hvert fald tak her fra og fortsat god fredag til dig ;o)


 40. Feb 27, 2009
  9:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Manja!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 41. Feb 27, 2009
  9:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Tak for dine søde ord, det er jo dejligt at blive bekræftet i, at jeg ikke er helt tosset! 🙂

  Rigtig god weekend, jeg håber du får slappet godt af.

  Kærlig hilsen
  Birthe


 42. Feb 27, 2009
  10:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Linda!

  Tak for din kommentar og det er så fedt at høre at du er kommet igang med at lave mad – og har fundet glæde i det 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 43. Feb 27, 2009
  10:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Carina!

  Tak for din kommentar 🙂
  Du er da velkommen til at printe billederne ud. Det eneste jeg synes er træls er at støde på mine billeder på andres hjemmesider i forskellige sammenhæng – uden at være blevet spurgt – det støder mig lidt…..

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 44. Feb 27, 2009
  10:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tak for dine altid søde kommentarer og din støtte 🙂

  God weekend til dig.

  Knus
  Birthe


 45. Feb 27, 2009
  10:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Gertrud!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set dig før? 🙂
  Jeg er glad for at du føler som du gør – og at jeg har kunnet være til hjælp. Jeg har jo netop prøvet på at gøre det til min side, i min helt egen stil…….

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe


 46. Feb 27, 2009
  10:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej fru Lipka!
  Tak for din kommentar, det varmer mig 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 47. Feb 27, 2009
  10:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hey Miss Book!

  Tak for din kommentar og støtten 😀

  Godt at du fik det afprøvet og pangasius er jo altid godt. Du er da mere end velkommen til at lave mad til os, du siger bare til, så kommer vi! (- som en MIS)

  God weekend til dig…..

  Knus
  B


 48. Feb 27, 2009
  10:06 pm

  Kat

  Altså, jeg er helt målløs… Tænk at folk kan opføre sig sådan. Jeg er endnu en fast, oftest anonym læser, som nu melder sig i koret af dels forargede, dels opbakkende læsere.

  Birthe, har fulgt din blok i lang tid efterhånden, og jeg har nydt at læse om (og afprøve) dine dejlige opskrifter. Jeg synes – uden at have mødt dig andet end på cyber-måden selvfølgelig – at du er et helt igennem fantastisk og unikt menneske. Du brænder virkelig igennem! Tusind tak for mange dejlige læse- og madoplevelser og hey: Negative, navlepillende curlingpersoner, som tror at verden er deres personlige serviceorgan kan altid finde noget at brokke sig over. Alle vi andre er bare glade og taknemmelige over at du blogger 🙂 you go girl!


 49. Feb 27, 2009
  10:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kat!

  Allerførst et officielt velkommen herinde, jeg er utrolig glad for at du giver dig til kende 🙂

  Jeg er også glad for din opbakning – og alle Jer andres – det viser mig at jeg ikke er helt galt afmarcheret! Nogle gange kan jeg jo tro at det er mig der har helt gak i øverste etage…..

  Jeg er glad for at du kan gøre brug af min side – TAK TIL JER ALLE!!

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 50. Feb 27, 2009
  10:43 pm

  Anonymous

  Hej Birthe!

  Tænk sig at nogen vil være bekendt at sende en sådan kommentar til dig!!! DU ER FANTASTISK – og jeg er inde og kigger HVER dag. Har Newyorker mon noget spændende på programmet i dag, har hun oplevet noget nyt, nye livsfilosofier osv. Jeg elsker din side, og det samme gør min familie. Hvis der skal bages spørger de altid: “Har newyorkeren ikke en spændende opskrift”

  Fortsæt endelig din gode blog. Vi er mange som nærmest af afhængig af den :o)

  Hilsen Hall


 51. Feb 28, 2009
  7:36 am

  Jimmy

  Jeg bruger også metoden Markus beskriver:

  1. Markér den ønskede tekst.
  2. Tryk [ctrl] + [p].
  3. Vælg “Markering”.
  4. Udskriv. :o)

  Det er et generelt “problem” blogspot.com har med udskrivning af sider, men det kan jo nemt løses på flere måder.

  Forsæt endelige den dejlige blog!


 52. Feb 28, 2009
  12:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Hall!

  Tak for din kommentar og velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set kommentarer fra dig før 🙂

  Det glæder mig at du kan gøre brug af mine opskrifter og at resten af familien også nyder dem……

  Mange hilsner
  Birthe


 53. Feb 28, 2009
  12:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jimmy!

  Tak for din kommentar 🙂
  I starten da jeg begyndte at få mails om det, tænkte jeg også: “hvor svært er det lige”, men efterhånden som stakken af mails ang. det specielle emne voksede, begyndte jeg at tænke på om det var mig/min side der var noget galt med. Men efter jeg har hørt alle jeres kommentarer, så vil jeg holde fast i, at det stadig ikke er det store problem, så længe man kan bruge forskellige måder til at printe det ud….

  Tak for alle Jeres inputs og ikke mindst Jeres støtte 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 54. Feb 28, 2009
  7:46 pm

  Trine

  Din blog, dit valg… Glem brokke hoveder.. Jeg kopierer og får det i den opsætning jeg kan lide. Vi elsker dine opskrifter…
  Keep up the good work.


 55. Mar 1, 2009
  10:56 am

  Ulla

  Hej Birthe.
  Osse støtte herfra. Jeg copy/paster over i notebook – ændrer til yndlingsfonten comic sans, printer og VUPTI!! Nemmere bliver det da ikke!!
  Bare fortsæt dit fantastiske arbejde! Min mand sætter osse pris på dine dejlige opskrifter, som ofte er i brug, her i huset :o)

  Kh Ulla


 56. Mar 1, 2009
  12:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ulla!
  tak for din kommentar, det er dejligt at høre at også din mand bliver glad 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 57. Mar 1, 2009
  12:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Trine!

  Tak for støtten 🙂 Det betyder jo nemlig også, at du kan få det i det format du ønsker…..

  Mange hilsner
  Birthe


 58. Mar 19, 2009
  5:40 pm

  Anonymous

  Hej
  Jeg ved ikke hvor gammel denne diskussion er ved at være, men jeg vil bare lige komme med et ekstra tip mht. udskrivning, udover det med at markere og kopiere osv.
  Man kan hente et smart lille gratisk program, der hedder HP Smart markering – det kan man bruge til at udvælge tekst og billeder fra en side, som man vil printe, og undgå at få unødvendig tekst osv. med.
  Håber nogen kan bruge det 🙂
  Mvh Heidi


 59. Mar 19, 2009
  5:41 pm

  Anonymous

  Jeg mente selvfølgeli gratis – ikke gratisk 🙂
  Heidi


 60. Mar 19, 2009
  10:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Tusinde tak for dit tip, det er hermed givet videre 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!