Newyorkerbyheart

Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce………..

Kyllingeinderfileterne brunes af…………..

…………og lægges på en bageplade………..

De færdigstegte kyllingestykker………..

Aftenens tallerken……………..

Efter næsten 14 dage indendøre uden frisk luft, var jeg i går uden for hjemmets 4 vægge, det føltes dejligt………..

Vi havde aftalt at mødes tidligt til en pizza, sammen med vores kammerat, som vi skulle ind og se Niels Hausgaard sammen med, men jeg nåede at få mig en god lang middagslur inden. Så jeg var frisk nok til også at kunne få en kop kaffe bagefter og lidt hyggesnak, så vi kom faktisk ret sent i seng, men det var dejligt at være ude i det pulserende liv igen.

Da vi skulle op til salen hvor vi skulle se Niels Hausgaard i (i Torvehallerne i Vejle), var jeg dog ved at miste luften helt. Vi skulle op af en del trapper og mine lunger gjorde så ondt, at det var ligefør jeg troede at det var en fejltagelse at jeg var taget med………………..og det fik mig til at tænke 2 gange over, om jeg skal kaste mig ud i træningen lige med det samme! Jeg er ihvert fald nu klar over, at det skal være i et MEGET langsomt tempo………

I dag kørte vi en tur til Tyskland. Det er længe siden vi har været dernede og vi manglede lidt sodavand og noget mere Barilla pasta. Det var nu også ligeså meget for at få en udflugt ud af det og nyde det flotte vejr, uden at få træk og kulde. Vi sad inde i en godt varm bil, hyggede os og nød det flotte solskinsvejr – dejligt!

Maden i aften stod på en lækker pastasalat, men vores yndlingsdressing (har I endnu ikke prøvet den, er dette en god anledning, jeg tror ikke at I bliver skuffede!) og kyllingeinderfileter stegt med bacon og sød chili. Alt i alt et godt og meget velsmagende måltid, der var ros fra kæresten til kokken *S*.

Kyllingeinderfileter med bacon og sød chili:

1 pakke kyllingeinderfileter (eller så mange man har lyst til)
1 pakke bacon i skiver
sød chilisauce
salt, friskkværnet peber
Fjern senen i kyllingeinderfileterne, drys dem med salt og friskkværnet peber på begge side. Hæld sød chilisauce i en dyb tallerken og vend kyllingestykkerne i det, vikl derefter ½ eller et helt stykke bacon om. Brun af på begge sider på en tør pande, læg på en bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 10-15 minutter.

Pastasalat med farfalle:

passende mængde kogt farfalle pasta (sommerfugle), overhældt med koldt vand og godt afdryppet
3 gulerødder i små tern
1 stor snack peber i små tern
½ squash i kvarte stykker
½ agurk, uden kerner i tern
½ bakke cherrytomater, halverede
1 glas sorte oliven uden sten, halverede
emmentaler skåret i små tern
100-150 g champignon i skiver
Det hele blandes sammen og serveres koldt gerne med denne dressing.

Nu håber jeg, at jeg snart kan få mit liv ind i faste rammer igen og at jeg har været igennem det sygdom jeg skal igennem i 2009. Jeg er stadig på en rimelig skrap penicillin-kur pga. lungebetændelsen og skal være det i nogle dage endnu, så trætheden er nok endnu ikke helt på retur………….

Jeg regner med at jeg så småt kan starte med at træne midt i denne uge, jeg må begynde langsomt og så se hvordan det går. Jeg har ca. 1 måned til at komme i en nogenlunde form til vores skitur, men jeg har ikke helt forhåbninger om at komme til at stå så meget på ski, som hvis min træning ikke var blevet afbrudt af sygdom. Jeg regner med at stå på ski et par halve dage i løbet af den uge vi skal være afsted, men jeg glæder mig til alpeluft og bjergrig natur *S* Jeg vil ret hurtigt kunne mærke om min krop synes om det eller ej, så vi må se…………

Idag havde jeg den glæde at få sat en stemme på en som jeg har fået kontakt med via denne blog. Vi har længe skrevet sammen via mails og Facebook, men nu fik vi også talt sammen og jeg må sige, at det var en glæde *S*. Det er jo altid lidt spændende, fordi jeg synes at stemmer siger så meget om mennesker – og jeg blev IKKE skuffet! Det var dejligt at tale med dig, Anette og hvis du ikke er blevet skræmt, så er jeg sikker på at der venter mange flere samtaler ude i fremtiden *S*
Det er en af de skønne gaver og goder, som denne blog har medført: at få kontakt med en masse skønne mennesker, som jeg nok ikke ville have lært at kende ellers. Det er en kæmpe gevinst at lære så mange skønne mennesker at kende, I skal have tak, I giver mig så meget…………..

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Feb 8, 2009
  11:29 pm

  Charlotte

  Nu bliver jeg helt nysgerrig… Hvad er der så særligt ved Barilla pasta, at man kører til Tyskland efter det?
  (Maden ser forøvrigt – som altid – lækker ud!).


 2. Feb 9, 2009
  9:18 am

  Hanne's verden

  Hej Birthe
  Kører du altid helt til Tyskland efter Barilla pasta? Er det meget billigere dér end herhjemme. For jeg har fundet det i Super Best. Så behøver du da ikke køre så langt:o) Især deres Lasagneplader er uovertruffen!!
  Tror snart, at jeg skal have prøvet det dressing.
  Fortsat god bedring til dig:o) Lyder til at have været en voldsom omgang.
  Hilsner fra Hanne


 3. Feb 9, 2009
  11:52 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Jeg synes det er den bedste pasta, så derfor køber jeg altid en masse, når vi alligevel er i Tyskland 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 4. Feb 9, 2009
  11:54 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Hanne!

  Det er ikke kun Barilla pasta vi henter, men ja, jeg køber en masse når vi er dernede 🙂 Jeg ved ikke hvad det koster herhjemme, har ikke stødt på det (og vi har ikke en SuperBest i nærheden). Men i Tyskland giver jeg ca. kr. 10,- pr. pakke…..

  Du må prøve den dressing, den er så god 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 5. Feb 9, 2009
  3:29 pm

  Hanne's verden

  Så er det næsten også halv pris af herhjemme.
  Har du prøvet Barissas Risoni pasta? De er formet som lidt aflange risgryn. Ret sjove – og en lidt anderledes oplevelse at få i munden. Ret godt, synes jeg.


 6. Feb 9, 2009
  7:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Hanne!

  Nå, men så har jeg da sparet noget 🙂 Nej jeg har ikke prøvet Risoni’en, men den er skrevet på listen. Tak for tippet…….

  mange hilsner
  Birthe


 7. Feb 10, 2009
  6:21 pm

  Marianne's mening

  Godt at du kom afsted i lørdags, og selvfølgelig at det går fremad med dig :0)

  Jeg tror, at du gøre det rigtigt i, at starte meget stille op med træningen. Pas nu godt på dig selv, og pres dig ikke for meget!

  Knus Marianne


 8. Feb 10, 2009
  9:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tak for din kommentar, jeg er lidt ked af det lige nu, fordi jeg ikke rigtig synes at det går fremad…..

  Knus
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!