Newyorkerbyheart

Lasagne a la Knorr…………………

04 februar , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags: , , ,

Aftenens lasagne……………..

I aften har vi fået lasagne – og jeg må med skam fortælle, at det var med hjælp fra Knorr’s! Normalvis plejer jeg at lave lasagne fra bunden af og plejer også at sige, at det jo ikke kan betale sig at købe de pakker……………men omstændigheder har gjort at jeg må “æde” mine egne ord *S*
Jeg har simpelthen ikke kræfter til at stå og ordne alle de grønsager jeg normalt ville putte i, så det blev den lette løsning: lasagne a la Knorr’s og med hvidløgsbrød til. Salaten var også noget vi måtte tænke os til, jeg havde intentioner om det, men kræfter rakte ikke til det. Det smagte nu meget godt alligevel *S* Jeg rev lidt gulerødder på min køkkenmaskine som jeg blandede i kødsaucen, sammen med lidt hakket løg og masser af hvidløg. Jeg lavede også en hurtig bechamelsauce, så det alligevel smagte bare lidt af “hjemmelavet”…………..

Som I måske kan læse mellem linjerne har jeg det stadig ikke for godt. Jeg er uendelig træt og laver stort set ikke andet end at sove om dagen! Jeg tror at jeg – endelig – er feberfri, men det er stadig en frygtelig “koncert” når jeg trækker vejret og jeg har også stadig meget svært ved at trække vejret. Jeg er led og ked af at være syg, men er helt tvunget til at tage det stille og roligt, for kræfterne er der simpelthen IKKE…………
Jeg kæmper også stadig en hård kamp for at få nok at spise og drikke, lysten er der bare ikke og det ligner jo slet ikke mig – OVERHOVEDET…………..

På lørdag skal vi til Niels Hausgaard – som jeg har glædet mig til rigtig LÆNGE – men jeg er stadig ikke sikker på at jeg kommer med. Jeg skal ihvert fald have fået det noget bedre og også hoste noget mindre end jeg gør nu. Det vil jo hverken være sjovt for mig – eller andre – hvis de skal høre på min hosten hele tiden. Så jeg må se tiden an, jeg HÅBER at jeg kan komme med………..

I går var vi omme hos kærestens mor og spise, det var DEJLIGT – tak, Eva! *S* Det var så befriende ikke at skulle tænke på mad, men bare kunne sætte sig til bordet. Vi fik en lækker kalverullesteg, kartofler, grønsager og brun sauce…………

Bøger:
Jeg er startet “Hævnens time” af Chris Ryan og jeg er – som sædvanlig – godt underholdt! Det er jo på ingen måde bøger med dybde, de er jo alle – både Chris Ryans’ og Andy McNab’s bøger – skåret over ca. samme læst, men ikke desto mindre er jeg totalt underholdt hver gang *S*. Det siger nok mere om mig, end om bøgerne…………….

I morgen står menuen på marineret, langtidsstegt ribbenssteg med flødekartofler, fordi det fik jeg lyst til, så er det med at efterleve det, så resterne fra i dag gemmes til på fredag. Hvis kræfter ikke er der i morgen, bliver det bare til nogle dampede, grønne bønner – men jeg håber at jeg kan finde kræfterne til at lave en rosenkålssalat – men nu må vi se.

Godnat og sov godt, jeg håber, at dagen i morgen bliver bedre……………..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Feb 5, 2009
  9:46 pm

  Miss Book-Island

  Hey B.
  man må gerne gøre det nemt for sig selv en gang imellem. Især når man er syg. Flot at du i det hele taget har haft overskud til at lave lasagne.

  Flot logo – iøvrigt :- )

  Tag den nu med ro – sørg for hvile/afslapning og mad og drikke.

  Ønsker snarlig bedring.
  Knus D.


 2. Feb 5, 2009
  9:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hey Miss Book-Island!

  Ja, det er nok ok og jeg fik da proppet lidt ekstra gulerødder i 🙂

  Det går bedre i dag, så jeg håber, at jeg snart bliver helt rask……

  Knus
  B

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!