Newyorkerbyheart

“Den våde fisk” af Volker Kutscher (Bazar Forlag)………….

30 marts , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Den våde fisk” af Volker Kutscher (Bazar Forlag)………

Jeg har fået læst “Den våde fisk” af Volker Kutscher (Bazar Forlag) og jeg er ikke ubetinget vild med den, men den har sine gode momenter. Den er lidt for dyster efter min smag og jeg synes ikke at persongalleriet er så godt fortalt…….

Den forgår i Berlin sidst i 1920’erne (1929) og en af de gode ting ved bogen, synes jeg er hans beskrivelse af Berlin på det tidspukt, både omgivelsesmæssigt, stemningsmæssigt og politisk. Plottet er faktisk også ok og har hvad der skal til af letlevende damer, spioner, kurruption og kommunister

“Den våde fisk” er 1. bind på dansk i en planlagt serie på 5 og selvom jeg ikke har ubetinget ros tilovers for denne bog, vil jeg bestemt ikke afvise at de næste i serien også skal læses………….om ikke andet så pga af de skønne stemningsbilleder fra Berlin………

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!