Newyorkerbyheart

Det er ski’ ikk’ så nemt……………..

09 marts , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Dagbog, Ferie/rejser, Hotel, Rejser - Tags:

Hotel Bellevue in Kleinwalsertal………………..

Lidt af udsigten fra hotellet…………

Dårligt vejr, men alligevel et billed ud over dalen…………..

Smuk mosaik-vindue i den lille kirke………

Den lille kirke der ligger lige overfor hotellet…………..

Efter en ret anstrengeden køretur – hvor jeg stort set ikke fik sovet noget – ankom vi endelig til Kleinwalsertal omkring kl. 14.00 lørdag eftermiddag. Vi kørte hjemmefra ved midnats-tid fredag aften og jeg kørte det første stræk: ca. 3 timer til vi var et godt stykke forbi Hamburg. De 2 andre år hvor vi er kørt til Canazei har jeg sovet som en baby i bilen, men af en eller anden grund, så kunne jeg bare ikke sove! Hvilket betød at de vi endelig var fremme, var jeg helt rødøjet af træthed *S*.
Til gengæld havde kæresten så selskab hele vejen. Vi lavede et stop på et par timer, hvor kæresten sov og jeg hvilede på en resteplads. Vi var i så god tid at det kunne lade sig gøre og det fungerede fint, dog var det lidt koldt efter et par timers tid…………

Jeg ved ikke om det var manglen af søvn eller hvad der gjorde det, men jeg fandt mit første GRÅ HÅR, på en tysk resteplads!!!!
Jeg kiggede i spejlet for at se hvor træt jeg egentlig så ud og var ved at udstøde et vræl, da jeg fik øje på den grå farisær, der som det eneste hår strittede op fra hovedbunden! Jeg skyndte mig at hive det af og bragte det ind til kæresten, der sad trygt og roligt og spiste morgenmad – han blev slet ikke så oprørt over det som mig! Han sagde bare: “det måtte jo komme”. Hvilken slags respons er det nu også, til sådan en stor “tragedie”????? *S*

Vel fremme i det østrigske, fandt vi hurtig ud af at østrig ikke har så meget rygepolitik som vi har i Danmark (og mange andre steder). Mens vi spiste frokost et lille sted, kunne andre mennesker lystigt sidde og pulse løs på deres cigaretter…………….ikke særlig behageligt. Især ikke når jeg får det så dårligt, at jeg ikke kan få vejret og begynder at hoste helt vild! Det er lidt øv, for det kan få en ret stor indvirkning på vores ferie. Det fandt vi også ud af den første aften på hotellet. Vi blev anvist et bord inde ved baren, fordi der ikke var flere ledige borde. Da vi var ca. midt i hovedretten, kom der en hel flok ind, som så ret “hungrende” ud! Som på komando tændte de deres cigaretter – selvom vi sad og spiste – og jeg fik det straks dårligt. Så jeg spurgte om vi kunne blive flyttet, hvilket fik tjeneren til at bede dem om at slukke deres cigaretter og gå udenfor. Hvis øjne kunne dræbe!!!
Desværre var rummet allerede blevet så tilrøget, at vi måtte lade vores mad stå og gå over gå vores værelse – men vi skulle dog lige igennem den røgsky som de søde mennesker lavede lige udenfor døren. Jeg må indrømme, at jeg ikke forstår hvorfor rygere skal stå LIGE udenfor døren og ryge, så når man går ud – eller ind – så skal man igennem den kæmpe sky af nikotin………..

Nå, men naturen hernede er smuk. Ikke helt så smuk som i Canazei, Italien – men nu er jeg jo også helt VILD med det sted *S*. Jeg har været på ski i går og i dag – og det er gået rigtig godt. Dvs. jeg synes selv at det er gået godt. Jeg har rimelig styr over det, så længe vi bliver på de blå løjper. Jeg står stadig meget i plov, hvilket er hårdt for benene, så jeg kan godt mærke at det brænder noget i knæerne. Det går dog bedre end forventet, men jeg er meget træt om aftenen!! Kl. 20.00 er jeg klar til at gå i seng og sove………….

Det med at stå på ski er ikke let, selvom det ser så legende let ud for dem der kan det – men sådan er det jo med alting *S*. Jeg tror heller ikke altid at det er en ubetinget fordel, at ens kæreste skal lære en at stå på ski, det ville måske være bedre at lære den af en professionel skilærer *S*

Maden hernede kan vi ikke klager over, i betragtning af hvad vi har givet for det. Vi har jo købt sådan en “all-inclusive”-pakke, så der er morgenmad, vi kan smøre mad til frokost, der er kage om eftermiddagen og så er der aftensmad. Der er 4 retter hver aften: en lille forret, suppe, hovedret og dessert. Den første aften fik vi en tunsalat, en grønsagssuppe, noget oksekød med grønsager, skysauce og kartoffelmos – og desserten ved jeg ikke hvad var for vi gik før vi fik den serveret *S*.
I går aftes var der salatbar til at starte med, så fik vi en klar bouillon med et par store tortellini-agtige tingester i og desserten var en pandekage med chokoladesauce og vanilieis. Jeg tager ikke billeder af maden, for kæresten synes at det er SÅ pinligt og nægter at sidde sammen med mig hvis jeg gør det, så I må undvære……………

I øvrigt har jeg fået mail fra en om at det ikke hedder Newyorkerbyheart – men newyorkerATheart. Jeg har prøvet at forklare vedkommende at Newyorkerbyheart er MIT navn, ligegyldig om vedkommende kan lide det eller ej! Det er de utroligste ting folk kan gå op i, jeg synes nok nogle gange at der er andre ting i denne verden der er mere værd at kaste kræfter efter, men ok………..

Jeg vil bare sige til vedkommende – som jeg også har skrevet i mailen: Newyorkerbyheart er det jeg hedder og det jeg ER – og det bliver der IKKE lavet om på – bare fordi nogle mener at det ikke er grammatisk korrekt……………….BASTA!!!
Print Friendly
Tilbage

23 kommentarer


 1. Mar 9, 2009
  6:06 pm

  Angelika

  Det ser rigtig dejlig ud, Birthe. Lidt som Zell am Ziller – hvertfald mht vejret. Vi havde enormt meget sne da jeg var afsted og det blev ved og ved, så ikke så meget sol. Jeg nåede da også at blive lettere fanget i snestorm på 4. dag da jeg endelig var kommet godt i gang med de røde løjper, men jeg kom da ned. Lidt vildt at stå ned når sigtbarheden var som den var og man intet kunne se.

  Mht rygning – kan jeg så godt genkende det. Jeg synes det var helt utroligt klamt, så vi spiste kun steder hvor vi kunne undgå det og det gik faktisk meget godt – måske fordi der var så mange danskere, og de har jo mere eller mindre vænnet sig til lovgivningen i DK og heldigvis for det.

  Rigtig god ferie!

  Hilsner Angelika


 2. Mar 9, 2009
  6:54 pm

  Miss Book-Island

  Hej søde B.
  rart at høre I kom godt derned. Selvom det lyder som noget af en drøj tur. Skønne fotos. Tak for dem.
  Uha – den røg. Føler med dig/jer.

  Pas på jer selv.

  Mange knus D.


 3. Mar 9, 2009
  8:37 pm

  Fru hansen

  Hej birthe

  Godt gået du skal ikke ændre dit navn …
  Det fordi de mennesker ikke har noget at gå op i ..
  Knuser fra Sanne


 4. Mar 9, 2009
  8:53 pm

  Signe

  Hej Birthe

  Dejligt at du nyder ferien.
  Fuldstændig urimeligt at starte ferien med at finde et gråt hår – Det burde være forbudt ved lov at få den slags mens man stadig er i trediverne (siger jeg, fuld af indlevelse – og hårfarve :-))
  Nyd nu ferien – og prøv at styre uden om røgen.
  Hilsen Signe


 5. Mar 10, 2009
  9:18 am

  Charlotte

  Jeg vil også mærke sne!!!!

  Nyd det lidt for mig også ;o)

  Kh. charlotte


 6. Mar 10, 2009
  3:36 pm

  Manja

  Hvad angår dit navn – som engelsktuderende (og BA) synes jeg begge dele er lige korrekt. Dit navn indikerer at du har tilvalgt New York og ikke bare er new Yorker, fordi du har boet der…det synes jeg er en ret fin distinktion. Måske er det kun mig der kan høre det, men jeg synes den er der.


 7. Mar 10, 2009
  4:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  I går var vejret ret dårligt, men idag har det været ok – ingen sol, men ikke så koldt og heller ikke så meget sne…..
  Jeg er ikke begyndt på de røde løjper endnu (andet end lige lidt i går), men idag er det gået rigtig godt, så måske jeg prøver kræfter med en inden vi kører hjem 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Mar 10, 2009
  4:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hey Miss Book-island!

  Der er dejligt hernede, men det var en hård køretur 🙂

  Knus
  B


 9. Mar 10, 2009
  4:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hey Miss Book-island!

  Der er dejligt hernede, men det var en hård køretur 🙂

  Knus
  B


 10. Mar 10, 2009
  4:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Signe!

  Jeg synes også at det var urimelige vilkår at starte en ferie på, der burde være en lov mod den slags………

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Mar 10, 2009
  4:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sanne!

  Tak for din støtte 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Mar 10, 2009
  4:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Det kan jeg godt forstå, det er rigtig dejligt hernede – og jeg skal nok nyde det lidt for dig også 😀

  Knus
  B


 13. Mar 10, 2009
  4:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Manja!

  Det var jo netop det jeg sigtede efter, så tak for dit input – og velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set dig herinde før 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Mar 10, 2009
  9:58 pm

  Marianne's mening

  Hvor ser det lækkert ud. Jeg håber, du nyder det :0)


 15. Mar 11, 2009
  2:52 pm

  Anonymous

  Hej Birthe
  Kan du ikke lade som om du tager fotos af “kærsten”, også er det så maden? stort smil og god skiferie!
  hilsen lise


 16. Mar 11, 2009
  5:18 pm

  Sus

  Det må være nogen med et lillebitte liv, der kan gå op i om DIT navn er med AT eller BY :o)

  Godt du nyder det dernede!
  Kh. Susanne


 17. Mar 11, 2009
  5:35 pm

  Malou Klidmoster

  Hej Birthe
  Orv, hvor er der smukt dernede. Det er ren balsam for sjælen 🙂
  Jeg håber at I nyder det i fulde drag. Lad os håbe at du ikke bliver generet alt for meget af de hensynsløse rygere.
  Fortsat god ferie.
  Mange hilsner
  Malou


 18. Mar 11, 2009
  10:54 pm

  Anne

  Hej Birthe

  Hvor ser det bare ud til at være et lækkert sted I er på ferie! Det er super dejligt med en update, for jeg må indrømme at jeg altid kommer til at savne dine indputs når du er på ferie:-) Jeg bliver altid glad når der kommer nyt på bloggen, og det kan man nemt komme til at savne:-)

  Mht den taske der prøver at komme med rettelser til dit navn, så er hun jo nok ikke klar over at du altså har boet i USA og derfor ligesom er ret skarp til sproget. Jeg har selv læst engelsk på Uni i fire år, og har boet i CA i et år, og jeg må sige at der ikke er noget at komme efter grammatisk – det er helt korrekt! Og uanset om det så ikke var det, så er det altså navnet, og ikke noget andre skal blande sig i! Men nogle mennesker har åbenbart ikke nok i deres tilværelse, så de er nødt til at være negative overfor andre. Men du giver os alle SÅ meget positiv energi og glæde gennem din fantastiske blog, så derfor bliver jeg gal i hovedet når folk skal hælde deres negativitet ud over dig! Det skal du ikke finde dig i, eller tage dig af – det er dem der er noget galt med!
  Jeg sender ihvertfald tak og glade tanker i din retning:-

  Nyd jeres ferie:-)

  Mange venlige hilsner

  Anne fra Odense (før Monterey)


 19. Mar 15, 2009
  7:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Der er også meget smukt 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 20. Mar 15, 2009
  7:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Det har jeg prøvet, men jeg hoppede ikke på den ;o)

  mange hilsner
  Birthe


 21. Mar 15, 2009
  7:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Susanne!

  Det var også det jeg kom frem til 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Mar 15, 2009
  7:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Klidmoster!

  Bjerge er smukt – ikke for ingenting at det hedder “bjergtagende” 🙂 Desværre var der så mange ting der ødelagde helhedsbilledet, men sådan er det jo nogle gange…..

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Mar 15, 2009
  7:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Tak for din kommentar 🙂 – og jeg har faktisk også savnet at blogge. Desværre skulle jeg betale for internettet hver gang jeg skulle på, så det blev ikke til så meget….

  Jeg bliver altid så glad når jeg hører fra dig……

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!