Newyorkerbyheart

Det var en……….det var to……….det var TRE………..

01 marts , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog - Tags:

I dag har Newyorkerbyheart fødselsdag – 3 års fødselsdag – er det ikke utroligt? Det første usikre indlæg kan ses her, hvis I ikke har set det før………..

Da jeg startede for 3 år siden, havde jeg ingen drøm om at Newyorkerbyheart skulle vokse sig til hvad det er i dag.

Jeg ville bare nedfælde nogle af de opskifter som jeg afprøvede, fordi jeg syntes at der manglede noget hvor opskrifterne var afprøvet, hvor der var billeder og personlige kommentarer til hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Jeg kunne godt se at der var masser af sider med opskrifter og også mange madblogs – men ikke så mange danske på det tidspunkt – det er heldigvis kommet med tiden *S*

Jeg surfede rundt på nettet og kom forbi Andy’s Diner og selv om hans side ikke byder på så mange opskrifter, så er hans billeder helt fænomenale. Jeg blev altid sulten af at kigge forbi og jeg tænkte, at det måtte jeg også kunne lave. Jeg fik stablet Newyorkerbyheart på benene. Langsomt udviklede det sig til, at jeg også kom med personlige beretninger om mig og min hverdag og jeg kunne følge med i at læser-skaren steg langsomt, det var spændende. Jeg begyndte at få kommentarer og mails fra nogle af Jer der læser med – og det gjorde det ikke mindre interessant!

Jeg føler mig heldig, at jeg har været i stand til at lave en side som jeg kan se så mange har glæde af. Selvom jeg dagligt også får “trælse” mails, så er hovedvægten heldigvis stadig positive tilkendegivelser – og masser af dem *S*

Jeg er så glad for alle Jer derude, alle Jer der har været med til at gøre Newyorkerbyheart til hvad den er i dag.

Jeg elsker stadigvæk at blogge, at finde nye opskrifter jeg kan afprøve og tage billeder af. Jeg nyder at have et sted jeg kan komme af med tanker, hvor jeg kan brokke mig og være negativ (hvad I sikkert har lagt mærke til *S*), hvor jeg kan fortælle om når jeg har ondt, fortælle om prinsessen og hvad der ellers sker i mit liv.
Det er måske ikke verdens mest spændende liv, men det er mit liv og min verden, så for mig er det interessant *S*.

Jeg har fået kontakt med nogle vidunderlige mennesker, mennesker som jeg sikkert ikke ville have fået kontakt med uden. Jeg har oplevet at få hjælp til bl. a. rådgivning ved hussalg – igen, TAK Lise – fået hjælp og støtte når jeg synes at livet har været svært og har kunnet dele glæde begivenheder med Jer derude.

Jeg har endnu ikke mødt nogen af Jer “in real life”, men jeg er sikker på at 2009 er året hvor det vil ske – det håber jeg ihvert fald *S*

Newyorkerbyheart “is still going strong” og forsætter mod det 4. år – jeg håber, at I vil være med på rejsen og igen stor TAK til alle Jer der tager Jer tid til at kigge forbi…………….

Print Friendly
Tilbage

26 kommentarer


 1. Mar 1, 2009
  12:34 pm

  Anne Laursen

  Tillykke med fødselsdagen:-) Jeg er glad for at få lov at læse med og lave nogen af alle de lækre opskrifter du ligger ud på din side… Det er så super nemt og inspirerende at gå herind og se dine billeder der får tænderne til at løbe i vand….. printe ud og servere lækker lækker mad for familie og gæster….
  Glæder mig til at følge Newyorkerbyheart i året mod 4 års dagen….
  Kh. Anne


 2. Mar 1, 2009
  12:39 pm

  Eva

  Hej Birthe,

  Jeg har jo ikke fulgt med hele vejen, men der er efterhånden længe, at Newyorkerbyheart også har været en del af min hverdag. Der går ikke én dag, hvor jeg ikke er forbi siden – og det er jo helt tomt, når du enten er på ferie eller har været alt for sløj til at blogge. Jeg nyder alle dine indlæg – både dem om mad, men ikke mindst også de mere personlige. Så det er absolut ikke nok for mig at ønske hjertelig tillykke med 3 års dagen… Der må også tilføjes et stort tak til dig!!!

  Jeg har ikke fået mailet så meget til dig på det sidste, da jeg ikke synes at der har været så meget positivt at skrive, men det er måske skørt – måske vil du høre om det hele?

  Mange varme hilsner fra Eva


 3. Mar 1, 2009
  12:45 pm

  Malou Klidmoster

  Hej Birthe
  TILLYKKE!
  Det har været SÅ dejligt af følge din blog de sidste pår år.
  Du har skabt noget godt som du virkelig kan være stolt af. Her er altid inspiration og hjælp at hente. Jeg glæder mig til at se hvad du byder på i de næste 3 år.
  Mange gode tanker herfra
  Malou


 4. Mar 1, 2009
  12:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  tak for dine ord, de glæder mig 🙂 du er da altid velkommen til at maile til mig…..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Mar 1, 2009
  12:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Tusinde tak for din kommentar og det gør mig glad at høre du gør brug af min side 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Mar 1, 2009
  12:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Klidmoster!

  Tak for din søde kommentar 🙂
  Det betyder meget at få en fra dig, da du jo er mere professionel end mig og ved lidt mere om tingene – så tak……..

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Mar 1, 2009
  1:01 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Tillykke med dagen – eller måske er det nok snarere os andre, der skal siges tillykke til! Fordi du laver den blog og dagligt glæder og inspirerer så mange!

  Jeg er inde at kigge hver dag; nogle gange kopierer jeg lige efter bogen, det du har lavet; andre gange lader jeg mig inspirere og tilpasser til singlemad – eller jeg nøjes med at nyde synet og tænke, at det må prøves, når der en dag er flere mennesker.

  Men udover opskrifterne nyder jeg dine “små” betragtninger over livet, dine boganmeldelser – og det er ikke ‘ingenting’! Det er dit liv – og i det hele taget det at lukke bare en lille smule op for sit liv til fremmede mennesker, viser hvor dejligt et menneske du er.

  For udover at følge dig på bloggen, er du også kommet til at betyde noget helt specielt for mig udenfor… ad andre veje. Du lærte mig også om Yogalates – jeg bruger absolut stadig dine DVD’er – selvom jeg ikke skriver så meget om det…

  Jeg håber virkelig, at vi ses i dette dit 3. år – i DK, i BXL… wherever 😉

  Kærlig hilsen
  Pernille


 8. Mar 1, 2009
  1:06 pm

  Mette Olsen

  Tillykke 🙂

  Jeg glæder mig MEGET til de næste 3 år. Hvad kan det ikke blive til :-).

  Igenigen… Det er en af de allerbedste sider på hele nettet, for en opskriftsjæger som mig 🙂

  Tusind tak og endnu engang tillykke


 9. Mar 1, 2009
  1:11 pm

  Vibeke

  Tillykke!
  Jeg har ikke kendt din blog så længe, men jeg syntes den er interresant at følge, jeg kan godt lide at læse om dig, som personen bag blokken,og den side giver du også.
  Kærlig hilsen
  Vibeke


 10. Mar 1, 2009
  1:19 pm

  Vita

  Hej Birthe din lille marengs

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag.
  Er spændt på at se billeder af fødselsdagskagen senere 😉

  Er det ikke skønt at vide, at du hver dag hjælper mange over de evindelige kvaler, med at finde på hvad man skal have til aftensmad.
  Det er da en dejlig mission.


 11. Mar 1, 2009
  7:10 pm

  Anonymous

  Tillykke med fødselsdagen… Jeg har været med i et års tid, og for første gang i mit liv har jeg fundet opskrifter, hvor jeg SOM UDGANSPUnkT IKKE laver om på opskrifterne, endnu inden jeg går i gang… hvilket er et STORT kompliment fra min side 🙂
  Hilsen Lone


 12. Mar 1, 2009
  7:45 pm

  Angelika

  Tillykke 🙂 Og tusind tak fordi vi må læse med 🙂


 13. Mar 1, 2009
  9:28 pm

  Anonymous

  Hej Birthe.
  Tillykke med en blog-succes. Du gør det fænomenalt.
  Husk glæden ved alle os der tiljubler dig skal forblive højere end de få, der er efter dig.¨
  Du har en hel fanskare som hær – fornemmer jeg.
  Tak og venlig hilsen
  Jeanette


 14. Mar 1, 2009
  9:39 pm

  Anonymous

  Hej Birthe!
  Hjertelig tillykke med de 3 år 😉 Jeg har efterhånden fulgt med rigtig længe, og jeg kigger næsten forbi hver dag. Elsker at blive inspireret af dine spændende opskrifter og høre lidt om dit liv – absolut ikke kedeligt…du sætter ord på den hverdag, vi alle går og tumler med.
  Keep up the good work!
  Kærlig hilsen
  Bettina


 15. Mar 1, 2009
  10:35 pm

  mona

  Hej Birthe,
  Et stort til lykke med bloggens 3-års fødselsdag.
  En stor tak til DIG for de lækre opskrifter og de smukke billeder både af maden og af prinsessen!
  Vi har så sent som i aften fået en af dine kyllingeopskrifter, og min mand sagde tak for mad 3 gange!!!
  Keep up the good work!

  Kh
  Mona i Ishøj


 16. Mar 1, 2009
  11:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Tusinde tak for din kommentar, den gør mig virkelig glad 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Mar 1, 2009
  11:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Jeg siger også tak til dig, fordi du så trofast har fulgt mig og kommet med så mange varme kommentarer i tiden der er gået. Du har altid været det for mig! 🙂

  Jeg er glad for at jeg har kunnet være med til at inspirere netop dig, det er en ære…..

  Jeg håber virkelig også at vi ses i år 🙂

  Kærlig hilsen
  Birthe


 18. Mar 1, 2009
  11:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vibeke!

  Jeg er meget glad for at du har fundet herind og at du kan lide at være her 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Mar 1, 2009
  11:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vita!

  du har helt ret, det gør mig glad at vide, at så mange kigger herind forbi 🙂
  Det gør mig også glad, med alle dine skønne “kaldenavne”……

  Desværre ingen fødselsdagskage, men aftensmaden var go’.

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Mar 1, 2009
  11:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lone!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende 🙂 Jeg er stolt over, at du laver mad efter mine opskrifter……

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Mar 1, 2009
  11:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jeanette!

  mange tak for din dejlige kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Mar 1, 2009
  11:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Tusinde tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Mar 1, 2009
  11:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Tak for din kommentar og det glæder mig at maden blev go’ 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 24. Mar 1, 2009
  11:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bettina!

  Først et officielt velkommen herinde og tak for din kommentar. Det er jo en glæde at andre gider at læse om mit liv, det er jo bare lille mig 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 25. Mar 2, 2009
  10:56 am

  Anette

  Kaere Birthe,

  Rigtig hjerteligt tillykke med de 3 aar !!

  Det har vaeret en fornoejelse at foelge dig, at savle over dine opskrifter, at hoere om dine gode dage og de daarlige… heldigvis er der flere gode end bedre, og tusind tak for alt det du giver !!

  Du har hjertet paa haanden, som de siger hernede, og jeg er bare saa glad for at have laert dig at kende !!

  Vi ses helt sikkert inden for det naeste aar !! Skal du noget i Kristi Himmelfartsdagferien for eksempel ?

  endnu engang tak for alle de gode stunder “sammen med dig”, de bliver nydt i fulde drag !!

  mange hilsner,
  Anette


 26. Mar 2, 2009
  11:01 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Anette!

  Tusinde tak for dine smukke ord 🙂

  Det har været en stor gave at lære dig at kende…….

  Jeg tror ikke jeg har planer for Kr. Himmelfartsferien 🙂

  Vi skrives ved og giv et stort knus til prinsen.

  knus
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!