Newyorkerbyheart

Google er din ven……..

19 marts , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog - Tags:

Jeg får simpelthen så mange mails hver dag, som forespørger om det ene og det andet. Opskrifter på alt muligt mellem himmel og jord, om jeg ikke lige kan finde ud af det ene og det andet………..

Det er IKKE fordi jeg ikke vil hjælpe, men helt ærligt, jeg har altså hverken tid, lyst eller kræfter til at søge på alt det jeg bliver spurgt om. At foretage søgninger for ens egen skyld/nysgerrighed er en ting, men at skulle udføre det for andre – det er altså ikke så sjovt!

Jeg BEDER Jer om at bruge Google eller andre søgemaskiner, de kan garanteret hjælpe Jer – og hvis de ikke kan – så kan jeg sikkert heller ikke *S*

Hvis Jeres spørgsmål vedrører madopskrifter, så kan det godt være at jeg har en opskrift, men jeg udleverer ikke en opskrift jeg ikke har afprøvet. Det er et princip jeg har, fordi jeg gerne vil kunne stå inde for det jeg udleverer – og det kan jeg kun hvis jeg selv har prøvet at lave det.
Hvis jeg HAR afprøvet en opskrift, vil I hjælpe mig MEGET ved først at prøve at kigge mit opskrift indeks igennem. I kan finde det HER. Hvis I ved at jeg har lavet det og alligevel ikke kan finde det, så skriv bare, jeg skal nok hjælpe Jer………..

Jeg håber ikke at I opfatter det som jeg om ikke ønsker at modtage mails, for SELVFØLGELIG gør jeg det!

Jeg er glad for at nogen gider at maile til mig, men jeg vil bare gerne at I selv søger på opskrifter osv. Nogle gange føler jeg det som om nogen tænker: “hun har alligevel ikke andet at lave, så hun kan sidde og søge på det jeg lige mangler!”.

Godt så, så fik jeg det “off my chest” og kan komme videre med at nyde dagens smukke, forårs-agtige vejr *S*

Print Friendly
Tilbage

9 kommentarer


 1. Mar 19, 2009
  3:20 pm

  Trine Louise

  Hvad er det dog for en afstumpet holdning at have – at behandle en dygtig blogger som en slags sekretær eller servicemedarbejder? Netop når du har lavet det fine opskriftregister er man da ret godt hjulpet. Jeg er rystet over folks opførsel.


 2. Mar 19, 2009
  3:52 pm

  Anonymous

  Jeg ved ikke rigtig om man kan kalde det en afstumpet holdning, men da jeg tror det bedste om andre vil jeg kalde det lidt af en tanketorsk. Jeg tror ikke er klar over hvor meget tid Birthe bruger på denne side. Hun har glædet utroligt mange incl. mig selv. Blot fra denne puter er vi 3 der jævnligt giver vores besyv med. Mange dejlige fester er blevet endnu dejligere p.g.a. Birthe. Så tak for det Birthe.
  Hilsen
  Charlotte den 2.


 3. Mar 19, 2009
  3:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Trine Louise!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Mar 19, 2009
  3:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Jeg tror bestemt heller ikke at folk gør det bevidst for at irritere mig, men jeg tror ikke at der er så mange der tænker over hvor meget tid det faktisk tager at lave denne blog. Ikke at jeg beklager mig, for jeg vælger det jo selv og jeg elsker hvert minut, men det kræver måske mere end man tror (især når man har en krop som mig *S*).

  mange hilsner
  Birthe


 5. Mar 19, 2009
  9:47 pm

  Anja P Nielsen

  Hej søde Birthe

  Jeg synes din kommentar er helt helt fin – og så dygtig som du er, er der nok nogen der tror at du ligger inde med alt, de glemmer at det tager dig mange timer at arbejde på din blog osv. Jeg forstår godt din kommentar og du kan jo med jævne mellem ‘genoptrykke den’ 🙂


 6. Mar 19, 2009
  9:48 pm

  Anja P Nielsen

  Undskyld for manglende punktummer og kommaer – ligger i sofaen og skriver og NU må jeg igang. KH Anja


 7. Mar 19, 2009
  10:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anja!

  Ja, det kan være jeg får behov for at “genoptrykke” den – tak for din søde kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Mar 23, 2009
  5:18 pm

  Ole Laursen

  Haha, den kender jeg godt fra softwareverdenen. Ethvert tilpast populært projekt på nettet får brug for en FAQ. “Har du ikke en spændende opskrift på pizza? Joda, nu skal du se, hvis du klikker på pizza-linket, så kommer de frem.” Doh. 🙂


 9. Mar 23, 2009
  9:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ole!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set dig herinde før 🙂

  Tak for din kommentar, du lyder til at kende til problematikken……

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!