Newyorkerbyheart

Det er i dag et vejr, et solskinsvejr……………

11 april , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags: , , ,

Prinsessen får sig en lille lur…………

Aabenraa………..

Aabenraa……….

Aabenraa…………

Kyllingelår klar til at blive forstegt…………..

…………..og på grillen sammen med bacon-/rosmarinkartofler……….

Mmmmmmm………….

Prinsessen har fundet kærligheden til hendes kurv frem igen og det er rigtig hyggeligt at se på, når hun ligger der og slumrer *S* Vi købte den for et par år siden, sådan en kurv som hun både kan ligge indeni og ovenpå. Den hjalp hende – vil jeg ihvert fald gerne tro – i den periode hvor vi først boede i hytte og bagefter flyttede i vores nye hus. Hendes kurv, var den faste bestanddel i hendes omskiftelige tilværelse. I lang tid har den stået uberørt hen og vi har prøvet at flytte den til forskellige steder i huset, for at se om hun ville bruge den. Nu står den så ved glasdøren ud i gangen og her ser det ud til at den skal blive. Hun bruger den flittigt! Hun ligger ovenpå den når hun vil holde øje med ting og følge med i hvad vi lader – og indeni den, når hun gerne vil være i fred……………

I dag har vi været en tur i Aabenraa i dag, faktisk tror jeg at det er første gang jeg har været der og det er jo faktisk en rigtig hyggelig by. Vi besøgte først Outletnet, hvor de har mærkevarer til noget lavere priser…………….men vi fandt nu ikke rigtig noget. Derefter kørte vi ned i byen, parkerede og gik en tur på gågaden, som er vældig hyggelig fordi den bugter sig og går sådan lidt op og ned.
Vi spiste frokost på en hyggelig cafe, som hed “Cafe Storm” hvor vi fik en lækker cheeseburger med hjemmelavede pommes frites – jeg har på fornemmelsen at det smagte rigtig godt, desværre er mine smagsløg ikke specielt gode i disse dage! Men ihvert fald en rigtig hyggelig cafe og mange sad udenfor og nød vejret – vi sad nu inde, fordi jeg stadig ikke er helt på toppen og det blæste en del udenfor.

Efter frokosten gik vi lidt rundt i de gamle gader, som har brosten, er smalle og har skæve huse (som i Ribe og andre gamle byer). Efter en kort gå tur, gik turen hjem, så jeg kunne få mig en god lur inden aftensmaden……….

At sige at jeg har det godt, vil være en direkte løgn, jeg har det stadig ikke specielt godt! D
et er dog også lidt træls for kæresten, som jo gerne vil lidt ud og se nogle ting her i påsken og nyde det gode vejr, så derfor tog vi afsted i dag. Jeg må nok bøje mig og tage til vagtlæge, hvis jeg ikke har fået det bedre i morgen. Min hoste er stadig ret slem, så måske jeg lige skal lyttes på, for at sikre at jeg ikke har noget på lungerne!

I aften har vi så grillet for første gang i år: sticky chicken og bacon-/rosmarinkartofler – ifølge kæresten var det rigtig godt (igen, så kunne jeg ikke smage så meget – ÆV!). Sticky chicken er næsten altid det første vi griller hvert år – eller pølser *S* – og de er altid en SUCCES………

Jeg fik ikke lavet den Lene Hansson salat som jeg havde lovet den anden dag, jeg orkede det simpelthen ikke, men jeg håber på at jeg får den lavet i morgen. I må bære lidt over med mig i disse dage, det er ikke de store kulinariske udskejelser det bliver til, men kræfter er små (nærmest ikke eksistrende). Jeg håber og beder til, at det SNART bliver bedre – MEGET bedre!

I morgen skal vi have kammuslinger og tigerrejer – også på grillen – og så forhåbentlig den salat fra Lene Hansson

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Apr 11, 2009
  9:29 pm

  Karina

  God påske til dig, synd for dig at du skal døje så meget med sygdom i denne tid. Vil bare fortælle at jeg lavede lammekøllen efter din opskrift fra forleden, og det var SUCCES! Tak for endnu en super opskrift (også selvom det var det ikke var din oprindeligt 😉 Håber du snart er ovenpå igen og kan nyde denne skønne årstid.
  De bedste hilsner
  Karina


 2. Apr 11, 2009
  9:54 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Din stakkel – det lyder ikke godt overhovedet! En vagtlæge lyder som en ret god idé med helligdagene taget i betragtning.

  Det kan hurtigt sætte sig et værre sted!

  Men dejligt, at I dog fik en lille tur i dag; selvom man ikke kan smage så skal man jo have mad!

  Rigtig god bedring ønsker jeg dig 🙂

  Kærlig hilsen
  Pernille


 3. Apr 11, 2009
  10:50 pm

  Malou Klidmoster

  Hej Birthe
  Hvor er hun hyggelig, din prinsesse. Sikke noget dejlig grillmad, den der sticky chicken er lige noget for mig.
  Det lyder som en rigtig god idé at tage til vagtlægen, hvis din hoste bliver ved på den måde. ‘Better safe than sorry’, det er min holdning.
  Du må ha´ rigtig god bedring!
  Mange kærlige hilsner
  Malou


 4. Apr 11, 2009
  10:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karina!

  Jeg er glad for at I kunne lide lammekøllen, jeg synes også at det var en rigtig god opskrift 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 5. Apr 11, 2009
  10:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Ja, jeg bliver jo nok nødt til at bøje mig, selvom jeg HADER at tage til læge 🙂

  Håber du får en god forlænget weekend, med godt vejr………

  Kærlig hilsen
  Birthe


 6. Apr 11, 2009
  11:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Malou!

  Jeg synes jo der er så mange andre der er syge og vagtlæge er kun hvis det er virkelig alvorligt – som de sidste par gange jeg har været afsted, hvor jeg var ALVORLIG skidt! (slem halsbetændelse og lungebetændelse inden for ½ år). Jeg er det også skidt nu, men ikke sådan jeg føler at det er rigtig alvorligt – selvom hosten er slem og irriterende – jeg vil jo så nødig lægge nogen til last (ja du ved jo hvordan jeg er *S*). Men måske jeg bliver nødt til det, hvis det forsætter………

  Du må prøve den opskrift på sticky chicken, det er en af mine absolut yndling og den bliver altid lavet en del gange i løbet af vores grill-sæson. Du bestemmer jo selv hvor stærk den skal være, mine bliver aldrig ens i styrke fra gang til gang………

  Kærlig hilsen
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!