Newyorkerbyheart

Pasta med mozzarella og ærter (“Spis Bedre” nr. 5/09)………

Forårsløg og citronskal svitses………

Skinke kommes ved………

Pasta vendes i, sammen med baby spinatblade og mozzarella……….

Aftenens tallerken………..

I aften har vi fået en super SKØN pastaret fra “Spis Bedre” nr. 5/09. Nem at lave, fin undertone af citronsmag og flotte farver.
Jeg brugte dog baby spinatblade i stedet for rucola, fordi kæresten hader rucola! Faktisk fik vi også hvidløgsflutes til, jeg fandt nogle med 70% fuldkorn i Kvickly i dag og så var der heller ikke så meget smør i, som der tit kan være i hvidløgsflutes. Jeg fik bare ikke taget billed af det, fordi jeg var så sulten at jeg glemte det – beklager………..

Pasta med mozzarella og ærter (“Spis Bedre” nr. 5/09), 4 pers.:

1 bdt. forårsløg, skåret i skiver
150 g parmaskinke eller røget skinke (jeg brugte røget skinke), skåret i strimler
1 kugle mozzarella light, skåret i tern
300 g penne
150 g frosne fine ærter
lidt olie
groft salt, friskkværnet peber
1 bakke rucola (jeg brugte baby spinatblade)
skal af 2 citroner
Jeg skar skar skallen af citronerne med er juliennejern og hakkede det så lidt, men ellers skær skallen af uden det hvide og skær det i tynde strimler. Kog pastaen al dente i rigeligt, godt saltet vand, tilsæt ærterne i det sidste minut af kogetiden. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Varm lidt olie op på en stor pande og svits løg og citronskal lidt. Tilsæt skinke i strimler og lad det varme igennem. Hæld pasta og ærter på panden, vend forsigtigt rundt og krydr med salt og friskkværnet peber. Kom det hele i en stor – gerne opvarmet – skål og vend spinatblade i. Drys med mozzarellatern og vend rundt. Kværn lidt peber over og server straks.

Vi har været oppe og spille lidt tennis i dag, med tryk på “lidt”!. Jeg synes da godt nok lige at det var hårdt at komme igang og følte mig noget tung i numsen. Jeg pustede også værre end en hjuldamper, men hvor var det dejligt at løbe lidt rundt og slå til en bold igen *S*.
Jeg kan mærke at der stadig sidder noget i bronkierne, især når jeg laver noget, så begynder det at “pive” når jeg trækker vejret. Men vi tog det stille og roligt, så stille og roligt som man nu kan tage det, når man spiller tennis. Jeg tror at vi spillede 2 x 15 minutter og det er fint til at starte med. Jeg kan også mærke at min arm lige skal vænne sig til at komme igang igen, min højre hånd og arm er noget øm her til aften………..

Ellers har vi bare hygget os idag – kæresten har jo fri – vi (læs: han *S*) har fået vasket vinduer og så har vi haft håndværkere der er ved at udbedre de ting, vi havde på vores liste til 1 års gennemsynet. Til frokost var vejret super skønt på vores terrasse, så vi hev gas grillen frem og grillede pølser til hotdogs………

I morgen tager vi jo så til Rold Skov og jeg glæder mig allerede! Vejrudsigten ser super god ud, så den side skulle være sikret. Kæresten har fundet nogle vandreture på nettet, som han har printet ud, faktisk kan vi komme på stierne lige direkte fra hvor vi skal bo. Ellers skal vi bare nyde den smukke natur og hinanden……….

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Apr 30, 2009
  11:24 pm

  Miss Book-Island

  Hey B.
  Ej det lyder skønt. Glæder mig til at se billeder fra jeres tur. Rigtig go’ miniferie.

  knus D.


 2. May 2, 2009
  10:53 am

  Newyorkerbyheart

  Hey D!

  Det er SÅ skønt – billeder kommer snart 🙂

  Knus
  B

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!