Newyorkerbyheart

Romtoddy………….

02 april , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Drikke - kolde og varme - Tags:

Ikke romtoddy, men vores frokost: æggekage……….

Kærestens romtoddy…………

I dag har kæresten været hjemme, han er syg, igen! Han er så forkølet, jeg tror at han har feber for øjnene er helt glasklare og har det bare rigtig skidt. Faktisk har han haft det skidt hele ugen, men først i dag blev det så slemt, at han valgte at blive hjemme……….

Han har sovet det meste af dagen og det skulle jo være den bedste medicin. En eller anden må holde hånden over mig, for jeg er gået fri i denne omgang, det er næsten et mirakel. Men så kan jeg jo rigtig nusse om kæresten og sørge for at han har hvad han skal bruge………

De sidste par dage har jeg lavet romtoddy’s til ham, som han synes er gode. Jeg smagte lige på en igår og det er rigtigt – de smager faktisk rigtig godt – så godt at det er lige før jeg kunne drikke en, selvom jeg ikke er syg *S*

Her er opskriften på den romtoddy jeg laver til ham……..

Romtoddy, 1 pers.:

ca. 1½ dl kogende vand
2 spsk. rørsukker
saft af ½ citron
½ dl mørk rom
Pres citronsaft i et krus og kom sukkeret i. Hæld spilkogende vand i og rør rundt til sukkeret er opløst. Hæld rom i og rør rundt, smag til og NYD!

Til frokost lavede jeg en æggekage og jeg tror at kæresten var godt tilfreds med mit valg*S* Vi havde noget purløg som jeg skulle have brugt og hvad er bedre at bruge det til, end til god gammeldags æggekage?

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!