Newyorkerbyheart

Vandretur: Grene Sande

26 april , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Bøger, Oplevelser - Tags:

Grene Sande……….

Grene Sande…………….

Grene Sande………

Grene Sande……….

Grene Sande……….

I dag har vi været ved Grene Sande og gå en tur, vi gik den lille rute på ca. 3,5 km.

Vi skulle køre en af kærestens venners kæreste til konfirmation et sted, som lå i nærheden af Grene Sande, så det passede jo perfekt. Jeg må indrømme at jeg er ret træt i dag og kan godt mærke at vi gik langt i går, men vi fik gået en god tur, så jeg er glad. Vi har så gået godt 9 km. i denne weekend, det er jeg ret godt tilfreds med………

Det er virkelig SMUKT i Grene Sande, sikke en natur og så er der så dejligt højt til himlen *S*.
Vi så en baby snog lige i starten på vores tur, men desværre var den for hurtigt til at vi kunne nå at få taget et billed af den. Der er endnu en vandretur i Grene Sande, som er på ca. 9 km., det kan være at vi går den en dag………..

Det var ret sjovt at gå rundt i den barske natur med hede, lyng osv. og så lige pludselig kom vi op ad en bakke og foran os lå den smukkeste “oase”, vi stødte simpelthen på den lokale golfbane! Det var et smukt syn og en pudsig oplevelse *S*. Jeg kan godt forestille mig at golf er en ret skøn sport, hvor man samtidig med får motion og frisk luft. Desuden ligger golfbaner jo næsten altid i ret skønne omgivelser, så måske når vi bliver ældre at vi vil kaste os over den sportsgren………..

Jeg har brug for nogle gode sko til at gå i. Mine crocs egner sig ikke rigtig til det terræn, selvom de er gode at gå i. Jeg har lige købt et par Converse sko på Ebay og har også kig på et par MBT (Masai Barefoot Technology) sko, som jeg kan forestille mig vil være gode at gå i, bl. a. når vi (forhåbentlig) skal til Berlin igen i sensommeren.
Er der nogen af Jer der har erfaringer med MBT sko? Så vil jeg rigtig gerne høre fra Jer! Smid en kommentar eller send mig en mail på newyorkerbyheart@gmail.com. Jeg kunne godt tænke mig at finde ud af om de er så gode, som jeg kan forestille mig at de er………….

Bøger:
Jeg er stadig ved at læse “
Med bisoner og tornadoer i horisonten
” af Martin Nedergaard Andersen, jeg er næsten færdig nu, og jeg er DYBT facineret! Den er skrevet virkelig godt, med en bidende ironi visse steder og med rigtig meget humor. Jeg er ret sikker på, at selvom I ikke skulle gå rundt med en drøm om at komme på road-trip i USA, så har I det når I har læst bogen! Virkelig god fortælle-stil og jeg glæder mig til at læse om deres tur til Alaska – og jeg håber at de også laver en om New York *S*

Der udspiller sig store dramaer hver dag nede i vores lille sø!! Ænder og blishøns kæmper og plasker løs dernede og det er helt tydeligt at de ikke er helt enige om hvordan “skabet skal stå” *S*. I går var der en lillebitte blishøne, som ret tydeligt havde kurs mod Hr. og Fru and, der svømmede rundt og passede sig selv. Den lille kamp-glade blishøne, svømmede resolut hen imod den og så kan det nok være at der blev basket noget med vingerne og ænderne – som jo ellers var 2 – blev jaget væk!. Det er altså ret morsomt at være tilskuer til………..

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Apr 26, 2009
  8:11 pm

  Pernille på 1.

  Sikke da nogle smukker billeder fra jeres gåtur, ja jeg kan godt lige forstille mig at cros sko ikke lige er det bedste til den tur, hvis der er babysnoe, må der jo også være nogle store nogle 🙁

  Kan du have en dejlig søndag aften


 2. Apr 26, 2009
  8:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille på 1.!

  Ja, det var en skøn gåtur og der er bare så flot derude 🙂

  Store snoge var også det første jeg tænkte på, da jeg så babyen….

  God søndag aften til dig også 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 27, 2009
  10:42 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Jeg biver helt salig af de strand-vand-billeder… hvor kan man savne det, når man bor midt inde i et land!
  Desværre er de belgiske kyster nu mest bebygget med store betonklodser – i DK har vi været utrolig gode til at beskytte digerne og holde bebyggelse lidt fra vandet. Det er en meget smuk natur I har der!

  Hav en dejlig dag!


 4. Apr 27, 2009
  11:33 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Ja, det er smuk natur og så ligger det her sted endda inde midt i landet 🙂

  Hav’ en skøn dag.

  Kærlig hilsen
  Birthe


 5. Apr 27, 2009
  3:16 pm

  Heidi Petersen

  Hej Birthe
  Det glæder mig at se, at I fandt vej ud til Grene Sande og fik set den skønne natur… Det er fantastisk område, og vi skal helt sikkert derud igen snart… Vi skal helt sikkert også snart ud til 7-års søerne, som I var ude ved for et par uger siden… Vi er velsignet med så meget smuk natur heromkring, det er fantastisk 🙂

  Mvh. Heidi


 6. Apr 28, 2009
  3:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Ja, der er skønt derude – tak for tippet 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!