Newyorkerbyheart

Verdens bedste “snyde”-Brownie……….

26 april , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags:

Sådan ser pakken ud, sammen med det medfølgende Hershey’s Fudge, som gør hele forskellen……..

Den færdigbagte Brownie……….

Uhmmmm………….
Efter – for mange år siden – at have spist mig igennem utallige (jeg tror ca. 20) forskellige Brownie mix, fandt min Mama og jeg ud af, at Betty Crocker‘s Brownies med Hershey syrup/fudge er den bedste *S*
Min Mama sender mig nogle pakker 2-3 gange om året og det er bare så GODE! Det er ved at være længe siden vi sidst har fået Brownies, men igår bagte jeg et fad fuld. Når de bliver bagt helt rigtigt, bliver de nærmest sådan helt karamel-agtige og har en skøn, kraftig (uden at være for kraftig) chokoladesmag……….
Hvis I nogen sinde skulle få fingre i nogen af præcis den kagemix, så køb rigelig, jeg lover at de vil blive spist *S*
Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Apr 26, 2009
  6:36 pm

  Irene

  Uhmmmmm…hvor bliver jeg lækker sulten, den ser godt nok dejlig og “saftig” ud..Uhmmmmmmm


 2. Apr 26, 2009
  6:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mrs. Cakeaholic (skønt navn iøvrigt!):

  Den er SÅÅÅÅÅÅ god, så du ikke drømmer om det – og ALT for farlig at have stående (derfor skynder vi os at spise den *S*)

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!