Newyorkerbyheart

Vi har fået en Baby…………..

20 april , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Shopping - Tags: ,

Vores nye familiemedlem: Weber Q 120 gasgrill med sideborde……….

………bedre udsigt fåes ikke her i omegnen, når der skal grilles………

Den første grillning bestod af nogle pølser………..

Den smukke udsigt fra vores terrasse……….

Aftenstemning………..

Vi har hentet vores nye familiemedlem hos Davidsen i dag: en Weber Q 120 med sideborde – og hvis vi selv skal sige det, synes vi at den er rigtig fin! Vi kunne ikke stå for den smukke røde farve, som passer godt til de farvepletter vi har rundt om i huset……….

Vi afprøvede den ved at grille et par pølser og jeg synes faktisk at resultatet blev rigtig godt – vi er tilfredse! *S* Da pølserne blev grillet, blev der frigivet en skøn duft, ligesom når der bruges kuglegrill – og pølserne smagte altså også dejligt. Jeg tror helt sikkert, at det bliver en grill vi kommer til at bruge rigtig meget. Men vi skiller os selvfølgelig IKKE af med vores kuglegrill, som vi stadig vil bruge, især når der skal grilles større ting (stege, hel kylling osv.)

Sikke dog et fantastisk vejr vi har her i lille Danmark! Jeg har siddet udenfor i dag og slikket lidt solskin.
Min penicillinkur er ved at være slut for denne gang og jeg skal til at have bestilt en tid hos lægen, hvor jeg skal tjekkes for astma. Jeg er stadig en del forkølet og jeg “hvæser” også stadig lidt engang imellem når jeg trækker vejret – men det er selvfølgelig (og heldigvis) slet ikke så slemt, som inden jeg kom til vagtlæge.
Jeg har ikke genoptaget noget træning – OVERHOVEDET – og har faktisk dårlig samvittighed over det, så jeg må vist hellere komme igang med et eller andet indenfor nær fremtid. Jeg har dog lige villet lade penicillinen virke og få den værste stakåndethed til at gå over, men nu kan jeg vist snart ikke trække den længere *S*

Kæresten kom hjem i dag og meddelte, at han holder fri fra tirsdag eftermiddag i næste uge og helt til søndag, så vi må se at finde på noget vi kan lave i alle de dage. Måske en overnatning et eller andet sted, nu må vi se.

Han har et par feriedage der skal bruges inden 1. maj – og på næste fredag er det jo netop 1. maj – så det passer meget godt………..

I morgen vender jeg tilbage med noget med kalveschnitzler………….

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Apr 21, 2009
  10:45 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Jeg kan godt forstå, at I gerne ville have den lille cuty grill! Den er helt perfekt, når det bare lige er lidt hurtige ting, der skal grilles… det savner jeg altså – grillmad! Men det går jo ikke inde i stuen 😉

  Men at sidde der med den udsigt og grille… ren luksus! Måske jeg skulle overveje et lysmut til Jylland til sommer, når jeg er hjemme?!
  Kærlig hilsen
  Pernille


 2. Apr 21, 2009
  10:48 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Vi syntes simpelthen at den var så fin, at den stod og skreg til os for at blive købt 🙂 Jeg tror aldrig jeg har set kæresten være så glad for at bruge så – forholdsvis – mange penge…..

  Jeg har sagt det før – og gentager der gerne hver dag til det går i opfyldelse – DU SKAL VÆRE SÅ VELKOMMEN! 🙂

  Kærlig hilsen
  Birthe


 3. Apr 21, 2009
  12:19 pm

  Marie-Louise

  Hej Birthe

  Sikke en fin grill. Har ikke set dem med rødt låg før. 🙂 Må lige ind og lure på linket. Er du egentlig medlem i weber-klubben?

  Uhh.. går og venter med spænding, har vundet 2 konkurrencer inden for de sidste 14 dage. Den ene er en Le Creuset salatskål – er spændt på hvilken farve den dukker op i – det står der nemlig ikke noget om. 🙂

  God fornøjelse med den flotte grill.

  Mange hilsner Marie-Louise


 4. Apr 21, 2009
  3:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marie-Louise!

  Tak 🙂 Jeg er ikke medlem af Weberklubben og har heller ikke tænkt mig at blive det 🙂

  Tillykke med dine gevinster….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Apr 21, 2009
  6:25 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Aj, hvor den altså fin. Jeg vil bestemt også ha´ en rød næste gang. Men det bliver vist først om mange år 🙂

  Det bliver da dejligt med lidt ferie, så må vi jo håbe at det bliver grillvejr.

  Mange hilsner
  Malou


 6. Apr 21, 2009
  8:00 pm

  tankehal

  meget smart også farven… arbejder lidt med at overtale gemalen endnu… det er noget med rigtig grillmad er med kul og rigtige mænd griller med kul / briketter osv… MEN han læser faktisk din blog som den eneste !! meget sjældent min 🙂 ihvertfald, han er dog et stort madøre og elsker din måde at skrive om mad på og dine opskrifter 🙂 meget sjovt at komme hjem og så står han så glad og siger “jeg gik lige ind på newyorkerbyheart og fandt noget “, så fortsæt endelig med at skrive godt om den lille gas grill 🙂 så kan det være det lykkes her også … ellers må du lige overtale ham i Netto en dag, så giver jeg en pose pinjekerner 🙂


 7. Apr 21, 2009
  8:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Malou!

  Jeg kunne heller ikke stå for den, det er så sjældent at se den i den farve 🙂

  De lover at det gode vejr forsætter ind i næste uge, så nu må vi se…

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Apr 21, 2009
  8:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej tankehal!

  *lol* du har en aftale 😀

  Jeg håber du får ham overtalt, for den er virkelig fin. Jeg tror faktisk aldrig jeg har set kæresten se så glad ud for at have brugt så (forholdsvis) mange penge…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!