Newyorkerbyheart

Begavet…………..

23 maj , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Gaver, Gæster - Tags: ,

Dette smukke tørklæde i de smukkeste blå nuancer, som både Anette og jeg holder så meget af……..

Marco Polo” te fra den fine Mirage Frères butik, jeg glæder mig til at smage den……..
Et smukt kort fra The Metropolitan Museum of Modern Art, den fine te og en rigtig klassisk New York’er T-shirt………..
Vindruesennep, sennep med 3 forskellige slags peber, violgele og trøffelolie, alt sammen fra Hediard……….
2 forskellige slags krydderier, også fra Hediard
Anette og Anna havde en masse skønne – og lækre – gaver med til mig – ja, måske også lidt til kæresten *S*
Der var forskellige sennep, som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve, især den med vindruer som jeg allerede har en plan med………
Der var 2 forskellige krydderiblandinger, en violmarmelade og en trøffelolie. Jeg fik også en skønt duftende te, som jeg glæder mig rigtig meget til at smage. Den sidste ting var et smukt tørklæde i blå nuancer, som vi har fundet ud af, vi begge er vilde med……….
TAK Anette! Jeg glæder mig til at vi skal ture rundt i Paris’s gader sammen og du skal vise mig alle de gode steder! Så tager vi kæresten med så han kan køre Visa-kortet igennem og bære alle vores “goodies” *S*
Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!